- 11 Haziran 2021
- 85
- 81
- 30
Evet kasılmalarını ölcuyorum şu anda 13 dk diyor ama daha oo doğum sancı sancısı değilHayırlısı olsun canım haftan da doğuma çok müsait.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kasılmalarını ölcuyorum şu anda 13 dk diyor ama daha oo doğum sancı sancısı değilHayırlısı olsun canım haftan da doğuma çok müsait.
Kasılma fark ediliyormu nasıl bişey ya..Evet kasılmalarını ölcuyorum şu anda 13 dk diyor ama daha oo doğum sancı sancısı değil
Ya biz maaile şok olduk çift çizgiyi görünce beklemiyorduk bebek sürpriz yaptı bize. Aynen sağlıkla gelsin de inşallah hepimiz adapte olacağız artık birbirimizeAyy kıyamam ben ona yaaa yavrum hazırlıksız yakalanmış demekki.. ilk günden kiskanmiş bizimki sürekli istiyordu kardeş. İnşallah çok yakında kavuşacak kardeşine Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Yok cnm fark edemeyeceğin birşey değil bu söyle anlatım belin ağrıyor alt karnın ağrıyor aşa doğru itiyor bebek kendini ve 30 sn dan fazla sürüyor ee çektikçe de doz artıyorKasılma fark ediliyormu nasıl bişey ya..
Fark edemiecem die cok korkuorm mesela bem
6 Haziran benim canım, bakalım yarın kontrolüm var covid testinden çok korkuyorum yarın kan filan alınacak son testler filan yapılacakSalı tekrar gideceğim canım o zaman belli olacak inşallah net Senin belli mi
Haziranın bitmesine bikaç gün var belki sürpriz yapıp gelirKızlar merhaba hepinize sanırım bende Temmuz annesi olacağım bebişin doğası yok bekliyorum. Doğum yapan varsa hayırlı olsun inşallah bizde sağlıcakla kucağımıza alalım
İnşallah öyle umuyoruz ama doktor erken doğabilir derken artık 4 Temmuz’a kadar bekleyebiliriz diyorHaziranın bitmesine bikaç gün var belki sürpriz yapıp gelir
Benin doktoeum da ayın 5ine kadar karantinadaymışBu hafta full izinli olacakmış canım ayın 5inde pazartesi günü dönecek sanırım.
Annemlere direkt hastane cıkışında geçeceğim canım herşeyimizi götürdüm doğumdan sonra giyeceklerim bebeğin eşyaları felan.. Bu son haftada oğlumunkileri alıp geçeceğim kalmaya. onlarda yaşlı benim oğlanda çok aktif vallahi bebekten çok oğlumu düşünüyorum nasıl olacak diye yetişilmiyor çünkü ona. Bayrama denk gelseydi daha kötü olurdu benim için en azından topayacağıma şükrediyorum normalde 12 si diyordu doktor çünkü. 15 temmuz zaten tatil sonra bayram felan.. oğlumla o dikişlerle zor olacaktı. Şimdi doktor kilosu felan önde olunca beklemez o kadar 5 i gibi alırız dedi hoş o bekleseydi de vallahi ben bekleyemiyorum bu hamileliğim çok zor geçti diğerine göre
Oy oy maşallah kuzulara komşumuz vardı bizimde ne tarafa yatacağıni bilmiyordu iki taraftanda uyutmuyorlardı zor anneliğin her türlüsü zor.. Ama en şanslımız sensin ikisi kardeşten ziyade arkadaş gibi büyüyecekler oyun çağında seni yormazlar
Off ayak yanması da ayrı zor vallahi bir ara onu da yaşadım ama bu ödemi son safhada yaşıyorum. Muhtemelen o kadar kilo da alınca zorlandım inşallah seninde artmaz
Ben uzatsamda havaya kaldırsamda işe yaramıyor başka yöntem kaldı mı ki
Canım buzlu su şişesini veya soğuk soda şişesini yere koy ayağının altında yuvarla. Eminim faydasını görürsün.Annemlere direkt hastane cıkışında geçeceğim canım herşeyimizi götürdüm doğumdan sonra giyeceklerim bebeğin eşyaları felan.. Bu son haftada oğlumunkileri alıp geçeceğim kalmaya. onlarda yaşlı benim oğlanda çok aktif vallahi bebekten çok oğlumu düşünüyorum nasıl olacak diye yetişilmiyor çünkü ona. Bayrama denk gelseydi daha kötü olurdu benim için en azından topayacağıma şükrediyorum normalde 12 si diyordu doktor çünkü. 15 temmuz zaten tatil sonra bayram felan.. oğlumla o dikişlerle zor olacaktı. Şimdi doktor kilosu felan önde olunca beklemez o kadar 5 i gibi alırız dedi hoş o bekleseydi de vallahi ben bekleyemiyorum bu hamileliğim çok zor geçti diğerine göre
Oy oy maşallah kuzulara komşumuz vardı bizimde ne tarafa yatacağıni bilmiyordu iki taraftanda uyutmuyorlardı zor anneliğin her türlüsü zor.. Ama en şanslımız sensin ikisi kardeşten ziyade arkadaş gibi büyüyecekler oyun çağında seni yormazlar
Off ayak yanması da ayrı zor vallahi bir ara onu da yaşadım ama bu ödemi son safhada yaşıyorum. Muhtemelen o kadar kilo da alınca zorlandım inşallah seninde artmaz
Ben uzatsamda havaya kaldırsamda işe yaramıyor başka yöntem kaldı mı ki
YalnızndeğilsinYine erken uyananlar arasındayım Hem sıcak hem de nereye döneceğimi şaşırıyorum valla
Hadi hayırla kucağına al inş zamanı da gelmiş zaten.7 ile 10dk da bir sancım var 12den bu yana biraz daha bekleyeceğim dua edin
Benim normalde bugündü ama doktorum karantinadaymış yarına başka bi doktora aldım bakalım randevuyuGünaydın kızlar
Gece bilmem kaç kere uyananlardanım
Hem sıcak hemde dönerken artık yuvarlanaraj dönüorm panda yavrusundan fil yavrusuna geçiş yaptım
Bugn varmı minnoşunu görecek olan
Sıklaşmadımı muayneler ya
Aminnn aynenHadi hayırla kucağına al inş zamanı da gelmiş zaten.
Haftan 39 görünüyor cnm7 ile 10dk da bir sancım var 12den bu yana biraz daha bekleyeceğim dua edin
Benimde yarın 3 haftadır görmüyorum bakalım neler olmuş içerdeBenim normalde bugündü ama doktorum karantinadaymış yarına başka bi doktora aldım bakalım randevuyu