2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Doktor 34ü görelim yeter diyor. Her gun daha da zorlaşıyor valla 38 kulağa korkunç geliyor zaten. 2 hafta sonra başlıyormusum pilates topunda zıplamaya
Gözümde canlandirdim da şuan
Canim genelde 38+5 de alıyorlar sezeryanda doktorlar. Tabii farklı bir durum gormezlerse
37 olmasın da.. 38+5 e razıyım canım. Bir günde bile bebek kilo alıyor büyüyor çünkü.
Benim gittigim universite hastahanesine bağlı kadin dogum hastanesi şehir hastanesi degil yani. perinatoloji bolumune gittigim icin hep ayni dr bakiyor. ama daha once farkli drlara da randevu aliyordum onlarda soruyordu hep soruyorlar.
Hmm. Anladim canim. Bana da sorarlar o zaman.

Kızlar iyi geceler ben bebişten çok giremez oldum uyurken ya dinleniyorum ya iş yapıyorum vs derken baya sayfalar birikmiş bebişi dünyaya gelenler olmuş rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kavuşamayanlara tez vakitte kavuşmayo nasip etsin beklerken dinlenmeyi unutmasın çok ihtiyacı olucak bebişini bekliyenlerede vaktinde en güzel günde kavuşmayı nasip etsin kolay doğumları olsun inşallah biz iyiyiz şükür prematüre olduğumuz için biraz sık gidip gekiyoruz yarın tekrar kontrolümüz var kötü haberim sütüm kesildi sanırım mamayı bırakıcam derken birtek ağladım duygusal oldum o gün göğüslerim resmen yumuşadı söndü bebeğim emiyor o emerken biraz geliyor sütüm ama kaşları çatınca bittiğini anlayıp mamaya geçiyorum önce meme sonra mama ki kızımda biberonu hiç sevmiyor yarın doktora danışıcam herşeyi deniyorum birsürü destekleyiciker aldım ama ilk zamanlar sağınca fışkıran sütüm şimdi sağmaya kalkınca anca biberon kirleniyo en fazla 2 damla ama şükür yine halimize ben toparladım inşallah sütüm normale döner boşta olsa emzirmekten ve emmekten vazgeçmiyoruz kızımın kilo alışı güzel doktorlar hep şaşırıyor gelişimimize ve küvöze girmeyişimizi hiç sarılık olmayışımıza birşey soracağım sezaryen olanlara bana 1 hafta sonra dikişleri kontrole gel dediler ben gitmedim kızımda hiç öyle bişey dememişlerdi yarın 15 günlük olucaz ama int. Bakınca estetik dikiş hemen kayboluyormuş iple dikiş 1 hafta sonra alınıyormuş acaba bana normal dikişmi attılar yani ip görünmüyor ama yara kabuğu gibi siyahlık var normal dikişse alınması sıkıntımı olur 2 hafta oldu korkuyorumda hayla gitmeye yarın kdikişleride göstericem

Ben de Karadenizli inadı var ama onda da Sivaslı inadı var bakalım gorucez

Ben benimki anne için daha çok cahil cesareti diyorum ilk dogumum olacak ya başıma geleceklerden habersizim
Aynen ilk olduğu için neyin ne olduğunu bilmiyoruz bol keseden atıyoruz bakalim ne olacak zaman yaklaştıkça da konduramıyoruz daha var zamanı birşey olmaz filan diye hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba kizlar 30 hafta 5gunluk hamileyim bebegimin kilosu 1650 qram. Sizce cokmu zayif erken dogum riskim var
Bence iyi canim. Benim 31. Haftada 1750 gramdi, 32. Haftada 1950 oldu. 10 gün sonra ne olacak çok merak ediyorum. Baya vitaminli şeyler yemeye başladım, sen de ye yemiyorsan.
Tahin pekmez, elma ve duta abandim süt- muz- yogurt kaşar ceviz, yumurta, et, kuruyemiş falan zaten kilo aldırıcı, hergün olmasa da günaşırı yemeye çalış.

Ayy maşallah o kadar oldu mu. 15 gün yani. Baya hızla geçmiş zaman. Seni de toparlanmış gördüm çok iyi özelde yaptiysan estetik dikistir mutlaka. Siyahlik görüyorsan belki kanama olmuştur ufak ufak onlarin kabuklanmasi olabilir. Benim de öyle olmuştu çünkü.
Sütünü ne ile sagiyorsun? Manuelde pek gelmiyor çünkü elektrikli pompalara göre.. eczaneden falan kiralayip başka marka pompalar da deneyenler oluyor. Aklında olsun.. aktara anne sütü artırıcı çay yaptırmıştım ben. Sen de öyle bişey yapiyor musun peki? Yoksa hazir olanlardan mi içiyorsun?

Canim senin adina cok mutluyum bebisinin kaslarini yiyeyim ya nasil tatli geldi gozumun onune oyle

Kizlar alıntı yapamadım evet normal doğum idi suyum geldi dün sabah tan beri ben bugun öğlen geldim hastaneye 1 buçuk ta başladı yatış akşam 19:50 oldu şükür Allah'ima herkesi o sıkıntı dan kurtarsın sağ Salim eli ayağı düzgün olsun inşallah
Bu benim 4 doğum bebeğim kilosu 3 kiloya yakın boyu da 48 cm özel hastane doğum yaptım Allah razı olsun da ebeler den hep dua edin merhamet li ebeler çıkarsın karşımıza diye benim ebelerim çok merhamet li idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…