2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim doğum büyük ihtimal bayramdan hemen önce olacak. Babalık izninin yarısı da gidiyor öyle olursa.. 😳 doktorlar kabul eder mi bayram sonrası olsun diye diretirsem bilmiyorm.. sizde böyle bir durum var mı?
Benzer bir durum bende de var canım. Ikizler genelde 37.haftada alıyorlar sonra strese girebiliyorlarmış. Tam bayram haftası 37 haftalık oluyorum muhtemelen 36+5te alınacak bebekler. 3 gün sonrası bayram zaten. Ben de 38i bekleyip riske atsam mı diye düşünüyorum 😕

Canım neden bu kadar çok serum veriyolar sordunmu?ki yarına kadarda devam edecek bu serum verme işi anladığım kadarıyla.acaba ne gördülerde hem seni yarına kadar orada tutup ciğer geliştirici yapma gereği duydularki 🤔
Canım serumların ikisi antibiyotikti benim enfeksiyondan dolayı erken doğum riskim vardı zaten onu engellemeye çalışıyor sanırım doktorum. Diğerleri boş serum bebeği hareketlendirsin diye dediler bol sıvı al mantığıyla. Ciğer geliştiriciyi sancilardan dolayı riske girmemek için yaptı sancı artar da doğarsa engelleyemezsek diye önlem. Doktorum hiç risk almayan bir doktor.

Kızlar bi daha sorayım. Şehir hastanesine bi kere acilden giriş yapmıştım. Son adeti sormuslardi. Sisteme girmişlerdir değil mi? Ben şimdi 3-5 gün ileri tarih versem gidecegim doktora, anlarlar mi acaba? 😁 Yanlış tarih vermişim falan desem anlarlarsa da..🙊
Canım ben her gitmeme soruyor dr ultrasyon a benim söylediğim tarihi giriyor

Canım serumların ikisi antibiyotikti benim enfeksiyondan dolayı erken doğum riskim vardı zaten onu engellemeye çalışıyor sanırım doktorum. Diğerleri boş serum bebeği hareketlendirsin diye dediler bol sıvı al mantığıyla. Ciğer geliştiriciyi sancilardan dolayı riske girmemek için yaptı sancı artar da doğarsa engelleyemezsek diye önlem. Doktorum hiç risk almayan bir doktor.
Anladım canım çok iyi ozaman her ihtimali düşünmüşler ne güzel 🌺

Canım ben her gitmeme soruyor dr ultrasyon a benim söylediğim tarihi giriyor
Her gittiğinde farkli doktor mu denk geliyor peki? Yoksa hep aynı doktor olduğu halde mi soruyor? Şehir hastanesinde randevu almak zor ya hani.
Kizlar doğum yaptım 37+0 idim bugün suyum geldi
Canim hayırlı olsun. 🥰 Allah'ım bebeğine ve sana sağlıklı güzel günler nasip etsin 😊
Benzer bir durum bende de var canım. Ikizler genelde 37.haftada alıyorlar sonra strese girebiliyorlarmış. Tam bayram haftası 37 haftalık oluyorum muhtemelen 36+5te alınacak bebekler. 3 gün sonrası bayram zaten. Ben de 38i bekleyip riske atsam mı diye düşünüyorum 😕
Valla sen ikizlere hamilesin 37 bile çok çok iyi senin için. Doktorun ne diyorsa onu yap bence canım. Hiç riske atma. Zaten şuanda bile çok zorlaniyorsun eski mesajlarindan biliyorum.. 38 i beklemek bile istemezsin eminim ☺️

Her gittiğinde farkli doktor mu denk geliyor peki? Yoksa hep aynı doktor olduğu halde mi soruyor? Şehir hastanesinde randevu almak zor ya hani.

Canim hayırlı olsun. 🥰 Allah'ım bebeğine ve sana sağlıklı güzel günler nasip etsin 😊

Valla sen ikizlere hamilesin 37 bile çok çok iyi senin için. Doktorun ne diyorsa onu yap bence canım. Hiç riske atma. Zaten şuanda bile çok zorlaniyorsun eski mesajlarindan biliyorum.. 38 i beklemek bile istemezsin eminim ☺️
Benim gittigim universite hastahanesine bağlı kadin dogum hastanesi şehir hastanesi degil yani. perinatoloji bolumune gittigim icin hep ayni dr bakiyor. ama daha once farkli drlara da randevu aliyordum onlarda soruyordu hep soruyorlar.

Allah razı olsun hepinizden dün den beri evdevsuyum geldiği gibi çin biraz hızlı nefes aldığı için yeni doğan ünitesi aldilar inşallah tez zamanda bebeğim yanıma gelir
Haftan güzel canım o yüzden bebeğin çok çabuk toparlar diye düşünüyorum.iyi düşünelim iyi olsun 🤲🏻 bu arada bebeğin haftasıyla uyumlumuydu yoksa gelişimi ileridemiydi?sanki ben öyle bişey hatırlıyorumda ondan dedim 🙄

snapsnap snapsnap Canım ben o soruların cevaplarını aldım buradaki hemsirelerden sana da söyleyeyim dedim ☺️ Sezeryanla babayı doğuma asla almiyorlarmis ama normal doğumda son anda alınıyor mu emin değilim alınmıyor olabilir dedi. Sancı odasına eşini alıyorlarmış tek kalmıyormuşsun. Kapı süsü takmak serbestmis 😄 Yarın sabah fotoğrafçıyla da görüşürüm diyorum zaten burdayım sana da bilgi veririm ☺️
Süper canım çok teşekkür ederim Bilgi verdiğin için 🙏🤗 siz de iyi olun yarın çıkın bakalım bu kaldığınız süre için ekstra para isterler mi acaba? İnşallah öyle bir şey çıkarmasınlar 🙏

Doktor 34ü görelim yeter diyor. Her gun daha da zorlaşıyor valla 38 kulağa korkunç geliyor zaten. 2 hafta sonra başlıyormusum pilates topunda zıplamaya 🤣

X