Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. başınız sağ olsun.Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Ay canim benim allahim sabir versin cennet kuşun oldu oda senin. Allahim gunahlariniza sefaatci eylesin bebeginizi. Yerini doldurdursun insallah tez vakitteArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Cnm cok üzüldüm rabbim sabir versin ins en kisa zmnda saglikla kucagina alabilecegin hayrli evlatlar nasio etsinArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Ilk bebeğimi bende kaybettim nasıl birşey bilirim kim ne derse desin boş kendi kendini sen iyi etceksin Allah ım sabrını veriyor inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatların olurArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Canım saolasın bebegimi dün yatırdık yine sanki kusmasını yutar gibi oluyor hık hık ediyordu nefes alamaz gibi oluyordu yatış yaptılar gòzlemlicekler neden oluyor diye
Canım Allah şifa versin yavrunaa. Kilo alımı az mıydı ? Kan şekeri düşse genel olarak bebeğin uyur sürekli uyuma hali var mıydı ?Canım götürdük dün tekrar yatış yapıldı gözlemlicez dedi aksine sütüm yetmiyormuş açlıktan kan şekeri düşüyorda olabilir dedi doktor araştırıcaklar nedenini
Çok çok üzüldüm.. Rabbim sabır versin ne desek merhem olamayız Allah yardımcın olsunArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Ocean mommy kullanıyorum en başından beri canım, ama ben baya erken başladım kullanmaya. Biraz benimde iştahımı açıyor ama olsun veririm o kiloları önemli olan bebeğimin sagligi. Ben kilo almasından ziyade beyin gelişimi için almıştım bu balık hapını ama belliki kilosunada çok güzel etki etmiş. Pazartesi güzel haberlerle dön inşallah canım benimOzaman maşallahı var bebeğinizin hem madem doğum sezaryen olacak neden erken almak istiyorki anlamadım.en azından bi 37.haftasına gelseydi bebek.heralde böyle bi durumla ben karşılaşmış olsaydım kabul etmezdim nasıl olsa sezaryen olucam yani.tabi herşeyden önce bebeğin sağlığı önemli olan.balık yağı ne kullanıyorsun?bende takviye olarak regenesis max kullanıyorum.ptesi günü randevum var bakalım bize ne diyecek doktorumuz
Aaa belkide dönüyor dün gece baya sağ tarafım ağrıdı bıçak saplanır gibi kasığıma kadar vurdu hareket ederken karnım sertleşiyordu pozisyon değiştirmeme rağmen devam etti ama şimdi çok şükür geçtiDönüyorda olabilir beňimki bayadır baş aşağı ama geçen hafta çarşamba gecesi çok sert ve farklı hareket ediyordu ertesi gün kontrole gittiğimde doktor yüzünü dönmüş dedi o günden beri sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor kendini kasıyor karnım taş gibi oluyor ve hareket ederken elini kolunu hissediyorum elimin altında
Başınız sağ olsun. Allah sabır versin, insan ne diyeceğini şaşırıyor. Bazı acıların tesellisi yok ne yazık ki, zaman herseyin ilacı. Sıze destek olacak, iyi gelecek insanlar ile görüşün.Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Allahım sana sabır versin inşallah inşallah en güzel en hayırlı zamanda sana nasip etsin bebeğin cennetin en güzel yerinde bekliyor seni Allahım sana hz.yusuf sabrı versin çok üzüldüm çok zor çok ağır bir yükArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Maşallah canım hayırlısıyla gelsinKizlar gunydn dun özelde randevum vardi hrrsey yolundaymis pzt tekrar gdcm sali buyuk ihtimalle dogumum.olcak yarinda devlette kntrlm var bklm nolcak gunler gecmyo bebeim 3360 gr olms
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda meleğinle evine tekrar sağsalim dönersin Allah büyüktürCanım götürdük dün tekrar yatış yapıldı gözlemlicez dedi aksine sütüm yetmiyormuş açlıktan kan şekeri düşüyorda olabilir dedi doktor araştırıcaklar nedenini
Masallah saglikla al kucagina canim bende seni merak ediyordum dogum yapti galiba yazmiyor diye soyleniyordumKizlar gunydn dun özelde randevum vardi hrrsey yolundaymis pzt tekrar gdcm sali buyuk ihtimalle dogumum.olcak yarinda devlette kntrlm var bklm nolcak gunler gecmyo bebeim 3360 gr olms
Ne yazacağımı bilemedim . Ben de ilk bebegimi erken dogumda kaybetmiştim. Seni çok iyi anlıyorum. Acını paylaşıyorumArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah canım ben bi kullanmıştım hamileliğin başında sonra bıraktım bu seferde balık falan yiyemiyorum diye tekrar başladım.bebeğe faydası olsun diye kullanıyorum,umarım oluyordurda.çünkü iştahım yok gün içinde zorla besleniyorum diyebilirimOcean mommy kullanıyorum en başından beri canım, ama ben baya erken başladım kullanmaya. Biraz benimde iştahımı açıyor ama olsun veririm o kiloları önemli olan bebeğimin sagligi. Ben kilo almasından ziyade beyin gelişimi için almıştım bu balık hapını ama belliki kilosunada çok güzel etki etmiş. Pazartesi güzel haberlerle dön inşallah canım benim
Basinsagolsun canım rabbim sabır versin insallah zorArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Başın sağolsun canım,Rabbim sizlere sabır versin.inan çok üzüldüm zaman herşeyin ilacı inşallah zaman ilerlerken Rabbim size tekrar bir evlat nasip ederArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.