2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Var canım olmaz mı? Ellerim davul gibi oluyor yürürken ama yine de bu kadar yorulmak çok fazla geliyor😣
Ödem olunca maalesef öyle oluyor canım ben gittiğim yerden zor dönüyordum hele birde o ayakların şişmesi yokmu giderken kendi ayakkabımı dönerken eşimin ayakkabılarıyla dönüyordum eşimde yalın ayak geliyordu :KK48:

Merhabalar arkadaşlar bugün 34+0 haftalık olduk.47 cm boy 2500 gr kilo. Kontrolüm vardı rutin nst yaptık. 3 tane sancı çıktı. Ama ben bir şey hissetmedim. Ciğer geliştirici iğne yapıldı yarında yapılcak.birde kasılma önleyici nidicard diye bir ilaç başladı.Tabi stres oldum üzüldüm. Yalancı sancıda olabilir dedi.1 hafta sonra tekrar çağırdı. Heralde çok kötü bir şey olsa eve göndermezdi. Ben çok iyi hissediyorum nerden çıktı bu bilmiyorum.şu an ailemiz evi topladı ev taşınıyor. Bende kaynanamlara transfer geçtim. Bebek korkutup duruyor. Böyle bir şey yaşayıpta 37.haftayı gören var mı?
Geçen hafta tam 34 haftalıkken bende gittim aynı sizin gibi 2600 gr ve nst de iki kere 50 üzeri sanci çıktı ama bana hiç olumsuz bişey söylemedi dr ilaç ta vermedi sadece bir hafta sonra yani yarın çağırdı. Acaba sizin sancılar düzenli ve yüksek miydi eğer varsa nst kağıdın bakalım cnm

Öyle oldu canım valla tekmeledi hep bugün çok ses vardı çocukların sesine tepki verdi:)

Aynen canım sorma sağlık olsun ne yapalım.. inşallah seninde mesai saatlerin yine aynı devam eder yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 🌸

Maske siperlik dezenfektan üçlüsü takıldık bugün 🙈

Canım Allahtan bizim okul çok serin sınıfıma bir çıktım bir dahada inmedim o yönden rahattım. Ama ben her gün gideceğim malesef sınıfçılar biraz daha zor olacak 😔
Benim haftalık 9 dersim yüzyüze olacak, çok değil ama sıcak korkutuyor beni de. İlkinde sınıfta bayilacaktim nerdeyse sıcak yüzünden. Şimdi birde maske olacak :KK43:

Kızlar 10 Hazirandaki güneş tutulmasi bizim doğumları da tetiklemez umarım🙈 Instagramds gezerken okudum şimdi, hemen size de atıyorum. Aman dikkatli olalim🧡

IMG_20210607_220034.jpg

İYİ akşamlar hanımlar benim sağ tarafım ağrıyor kasığıma kadar dün gece sola dönüp uyumaya çalıştım ama sağ tarafım ağrıyordu bu gün gün içinde de ağrıdı yani bebek hareket ediyor acaba böyle olan var mı aranızda 🤔 şu bebek dönmesi mi oluyor acaba 😅 yani dönüyor mu ondan mı

Bende şimdi baktım bana da aşı randevusu açılmış acaba bunun geçerlilik süresi ne zamana kadardır. Şimdi son ay az kaldı zaten doğumdan sonraya hakkımız saklı kalır mı ki. Heralde bütün gebelere açtılar sizde bir bakin isterseniz
Canım bana şubatta açılmıştı o zaman randevu almadım geçen baktım hala açık

Almanya'da misiniz?

Suni sancı aldıktan sonra benim hemen dediğim gibi açılma olmuyor sancı çekiyorum ama tık yok. İki gün sürdü iki kızım dada.
Ebe epudral önerdi çünkü gücüm kalmamıştı artık ne uyku nede yemek yemistim... Onlar belirliyor baktılar açılma yok öneriyorlar... Sonra belden uyustuktan sonra iki saat uyuyorum 😂😂😂 ebe kaldırıyor bakalım açılmaya diye. Doğum başlıyor 🤭🤭🤭
Evet Almanya da yaşıyorum. Çok iyiymiş ya uyumak :) ben direk soylıcem normal olursa epudral istiyorum diye 25.de hastane randevum var doğumu konuşmak için bakalım neler olacak

Ya hanımlar ben aşırı yoruluyorum...
Az önce eşimle biraz yürüdük.Eve zor attım kendimi.35. Haftadayım 15 kilo aldım 58 le hamile kaldım.
Bu kadar yorulmak normal mi? Gerçekten çok fazla zorlanıyorum.Geri kalan haftaların sonu nasıl gelecek biliyorum😣😣
Ben de öyleyim canım ama ne zaman idrar yolu enfeksiyonum artsa daha da çok yoruluyorum. Çoraplarımı eşime giydiriyorum artık. Kendime iki numara büyük terlik aldım onu giyebiliyorum ödemden sadece dudaklarım falan botoxlu gibiyim. Nasıl geçecek son haftalar Allah yardımcımız olsun

İYİ akşamlar hanımlar benim sağ tarafım ağrıyor kasığıma kadar dün gece sola dönüp uyumaya çalıştım ama sağ tarafım ağrıyordu bu gün gün içinde de ağrıdı yani bebek hareket ediyor acaba böyle olan var mı aranızda 🤔 şu bebek dönmesi mi oluyor acaba 😅 yani dönüyor mu ondan mı
Ben bugun nst de kontrol ettim canım acıdığı zaman sancı artmadı ama bebeğin kalp atışları hızlandı yanı hareketleri canımı acıtıyor diye yorumladım sancı değiller benimkiler :)

Ben bugun nst de kontrol ettim canım acıdığı zaman sancı artmadı ama bebeğin kalp atışları hızlandı yanı hareketleri canımı acıtıyor diye yorumladım sancı değiller benimkiler :)
Aa iyi o zaman bi an sert hareket edince falan ne oluyor dedim kendi kendime çok şükür kötü bişey olmasında 😍

Evet Almanya da yaşıyorum. Çok iyiymiş ya uyumak :) ben direk soylıcem normal olursa epudral istiyorum diye 25.de hastane randevum var doğumu konuşmak için bakalım neler olacak
Evet uyumak çok iyi geliyor, sancılar kesilince.... Bir Ohhh cekiyorsun😉
Başta vermiyorlar cnm. Yani onlar biliyor zamanını. Başta verirlerse etkisi geçiyor doğuma doğru.
Ayarlaması i onlar yapior. Tabi söyle ona göre anestezi doktorları ona göre hazırlık yaparlar.
Ben bugün telefonla konuştum hastaneye, koronadan dolayı eşimin girmesi ve görüş saatlerini öğrenmek icin

Kizlar benim camasirim islanyr sanki neden olabilir
Geçen bana olan sanadami oluyor....???

Cuma günüydü yazdım hata saba tuvalete gitmiştim çıktım sonra iç çamaşırı ve pantolonum yaşardı. Yani şu geldi sandım. Hastaneye gittim akşama doğru birdaha olduğu için. Doktor idrar olduğunu söyledi, çünkü artık kontrol edemiyor olabiliyormuşuz... Bebeğin kafası idrar torbasına bastırdığı için mis

canım bende de aynı sorun var akşam oldu mu taş gibi garip şekillere giriyor ve o da çeşitli yerlerimde ağrı yapıyor ben ne yöne yatacağımı şaşırıyorum dürtüyorum fln bana mısın demiyor 😣🙆🏼‍♀️
Kızlar bebekleriniz sizi rahatsız edecek şekillere girdiğinde pozisyon değiştirmeleri için uyguladığınz yöntem/yöntemler var ise paylaşırsanız çok makbule geçer 😃😃

Geçen bana olan sanadami oluyor....???

Cuma günüydü yazdım hata saba tuvalete gitmiştim çıktım sonra iç çamaşırı ve pantolonum yaşardı. Yani şu geldi sandım. Hastaneye gittim akşama doğru birdaha olduğu için. Doktor idrar olduğunu söyledi, çünkü artık kontrol edemiyor olabiliyormuşuz... Bebeğin kafası idrar torbasına bastırdığı için mis
Olabilr o zman pantolon islancak kadar degil ama camasirim islak olyr anlayamadim az ikinci gebeligim ilkinde suyum gelerek doguma gittim ama o anlaslmayacak gibi degildi ve zamanydi simdi cok erken huzursuz oldum hayrlisi insallah

Geçen hafta tam 34 haftalıkken bende gittim aynı sizin gibi 2600 gr ve nst de iki kere 50 üzeri sanci çıktı ama bana hiç olumsuz bişey söylemedi dr ilaç ta vermedi sadece bir hafta sonra yani yarın çağırdı. Acaba sizin sancılar düzenli ve yüksek miydi eğer varsa nst kağıdın bakalım cnm
Doktor dosyaya koydu. Resminide çekmedim nst kağıdının yarım saatte üc tane 60 sancı çıktı.30.haftadan bu yana bebek kısa süreli toplabıyordu Benim geçen haftada jel kıvamında kahve akıntım oldu belki ondandır.üstüne 2 hafta önce eşim covid geçirdi. Bana bişe olmadı ama belirtisizde atlatmış olabilirim. Covid erken doğumu tetikliyormuş.Sizde geçmiş olsun.bizleride haberdar edin merak ettim. Geçmiş olsun 37.haftayı görsek. 36.haftada doğupta küveze girmeyen bebekte var.

canım bende de aynı sorun var akşam oldu mu taş gibi garip şekillere giriyor ve o da çeşitli yerlerimde ağrı yapıyor ben ne yöne yatacağımı şaşırıyorum dürtüyorum fln bana mısın demiyor 😣🙆🏼‍♀️
Kızlar bebekleriniz sizi rahatsız edecek şekillere girdiğinde pozisyon değiştirmeleri için uyguladığınz yöntem/yöntemler var ise paylaşırsanız çok makbule geçer 😃😃
Ya benim sağ tarafımda ağrı yapıyor kasığıma vuruyor ağrısı 🤷‍♀️ Otururken bile oluyor umarım normaldir hayırlısıyla bi atlatsaydık 🥰

Selamlar, o zaman size doktorumla yaptığım mesajlaşmayi yolluyorum.

Benimki hic önemsemedi iç çamaşırimın ıslanmasini🙈 Umarim sizin de ciddi bir durum yoktur.

Eki Görüntüle 2866351
Cok tesekkur ederim ben devlete gidiyorm belirli bi dr yok yani acile gidip durduk yere altan muayene olmak da istemiyorum cok iyi oldu bu

X