- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
Geçen haftada jel kıvamında akıntım olmuştu. Sancıda çıkınca önlem için dediDoktoruna sormadınmı niye yapılıyor bişeymi gördünüz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen haftada jel kıvamında akıntım olmuştu. Sancıda çıkınca önlem için dediDoktoruna sormadınmı niye yapılıyor bişeymi gördünüz diye
Açılma olması için şimdiden birsey yapamazsın cnm. Ben akupunktur bile yaptırmıştı faydası olmamıştı suni sancıyla açılma olmuştu. Benimde olmuyor. Sancı çekiyorum açılma olmuyor bendede.Bugun kontrolum vardı dun akşam çok kasık ağrım olmasına rağmen sancı çıkmadı. Buyuk ihtimal artık daha fazla dinlenmeliyim. Doktor normal doğumu dene diyor. İlki sezeryandı tr de açılma olmamıştı bebek inmediği için yapmışlardı. Çok kararsızım. Normal dogum yapanlar fikirlerini paylaşabilir mi. Açılma olması için şimdiden neler yapabılırım yapılır mı kı:)
Suni sancıya dayanamamıştım ben fazla sezeryana alın artık dedım açılmaya etki etmemişti gerçi çokta bekleyemem. Normal doğum olursa epudral istiyorum. Onu hangi aşamada yapıyorlar acaba açılma belli bir cm olması gerekıyor olabilir. Almanyada genelde ebeleri övuyorlar. Daha kolay normal doğum yapmak diyenler çok o yuzden bir kararsızımAçılma olması için şimdiden birsey yapamazsın cnm. Ben akupunktur bile yaptırmıştı faydası olmamıştı suni sancıyla açılma olmuştu. Benimde olmuyor. Sancı çekiyorum açılma olmuyor bendede.
Almanya'da misiniz?Suni sancıya dayanamamıştım ben fazla sezeryana alın artık dedım açılmaya etki etmemişti gerçi çokta bekleyemem. Normal doğum olursa epudral istiyorum. Onu hangi aşamada yapıyorlar acaba açılma belli bir cm olması gerekıyor olabilir. Almanyada genelde ebeleri övuyorlar. Daha kolay normal doğum yapmak diyenler çok o yuzden bir kararsızım
Vardır ozaman bi bildikleri canım inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırsınGeçen haftada jel kıvamında akıntım olmuştu. Sancıda çıkınca önlem için dedi
İnşallah canım şimdiden bu kadar gazlıysak doğumdan sonra da çabucak pırtlar merak etme yeter ki bebelerin kendileri gazlı olmasınAy bide soruyorlarmı
Eyvah eyvah
Ayyy şuan bende böyleyim
Hepsi tüpçü yüzünden
İnşallah doğuruncuda pırtlatır kurtuluruz
Bence mantardan değil iyi pişirdiysen cnm ya..
Ama belirti olarak bilmiorm
Maşallah bebeğine şeker falanmı vardı sizde 3hafta kadar büyük çıkmış ilk bebeğinizde sezaryenmiydi?Sizi devamlı takip ediyorum okuyorum yazılanları hergun, aranıza çok şık girip katılamadım. Hem ev taşıyorum tain zamanına denk geldi doğum zamanım çok yoğunum birde arkada 2 yaşında oğlum var. Hepimiz hayırlı sağlıklı şekilde alırız inşallah yavrularımızı kucaklarımıza. Bizimde kontrolümüz vardı bugün 34+3 üm ama 37 haftalık ile uyumlu çıktı. 3 kilo olmuş 47 cm dedi doktor. Biraz ileriden gittiğimiz için erken almak istiyor doktor. Eşim şuan hâlâ eski görev yerinde ben biraz daha beklemek istiyorum henüz çok küçük bebeğim. Haftaya tekrar gel dedi bakalım ne diyecek
Maşallah tombiş bir bebiş inşallah vakitli bir zamanda gelir minnoşSizi devamlı takip ediyorum okuyorum yazılanları hergun, aranıza çok şık girip katılamadım. Hem ev taşıyorum tain zamanına denk geldi doğum zamanım çok yoğunum birde arkada 2 yaşında oğlum var. Hepimiz hayırlı sağlıklı şekilde alırız inşallah yavrularımızı kucaklarımıza. Bizimde kontrolümüz vardı bugün 34+3 üm ama 37 haftalık ile uyumlu çıktı. 3 kilo olmuş 47 cm dedi doktor. Biraz ileriden gittiğimiz için erken almak istiyor doktor. Eşim şuan hâlâ eski görev yerinde ben biraz daha beklemek istiyorum henüz çok küçük bebeğim. Haftaya tekrar gel dedi bakalım ne diyecek
Anladım canım öyle yapayım teşekkürlerYok canim biberon türü plastikleri erimiyor. Zamanla çizilmiş gibi oluyor ama erimiyor
Yok idrar çıkışında aslında bi azalma yok ama ödem çok rahatsız edici.. kilom bile bir anda inanılmaz arttıGercekten en az 3 litre su icmeniz lazim. Daha az degil. Zor oluyor ama iyi geliyor. Bu arada ödem olduğuna gore, vucutta idrar cikisinda da azalma oldu mu?
Benim düşüncem yine de değişmedi canım. Aşıdan başka çaremiz yok. Ama sinovac in koruyuculugu gerçekten çok düşukmus. Tecrübe ettimYaa böylr şeyler duyunca valla napacaz daha acaba diye düşünmeden edemiyorum. 2 doz aşı olan bile oluyorsa kaçış yok yani
Çook geçmiş olsun. Kötüye cevirmeyecek olması iyi. Bebisinle sağlıklı günlerin olsun. Teşekkür ederimBen olmuştum iki doz sinovac. O zaman bir tek o vardı. Hic bir yan etki olmamıştı. Gecen hafta korona oldum . Doktorum aşılı olduğum için zaturreye cevirmeyecegini söyledi ama bakalım
Ödem var mı canım?ödem olunca çok zorlanıyor insan.hem iş yapmakta hem yürümekte tabi haftalarımızda ileride artık onunda etkisi vardır illaYa hanımlar ben aşırı yoruluyorum...
Az önce eşimle biraz yürüdük.Eve zor attım kendimi.35. Haftadayım 15 kilo aldım 58 le hamile kaldım.
Bu kadar yorulmak normal mi? Gerçekten çok fazla zorlanıyorum.Geri kalan haftaların sonu nasıl gelecek biliyorum
Öyle oldu canım valla tekmeledi hep bugün çok ses vardı çocukların sesine tepki verdi:)Onada degisiklik olur añnesi gezmelere gelmis bebisinde
Aynen canım sorma sağlık olsun ne yapalım.. inşallah seninde mesai saatlerin yine aynı devam eder yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikGünaydın sakin sakin oralar hep öyle oluyor bizim burda birde hep suriyeli allah habire doğuruyorlar
Aynen durdular durdular son zaman okul açıldı çocuklar oyuna gidiyor bende mesai saatlerine seviniyordum aka perşembe kabine toplantısı varmis insallah mesai saatlerini ellemezler
Maske siperlik dezenfektan üçlüsü takıldık bugünOfff allah yardımcın olsn cnm
Cnm dikkat et.. Elinde kolonya.. Maske felan
Benm bu çantalarda beğenmediiim tek şey yukarıdaki o 2 tutacağı cok havada kalıor
Ben ankaradakinin online olanına katılmştm cnm.. Gayet güzeldi
Haftası erken olanlarn daha cok işine yarıyor..
Maşallah cnm.. İyi olsunda minnoş
Canım Allahtan bizim okul çok serin sınıfıma bir çıktım bir dahada inmedim o yönden rahattım. Ama ben her gün gideceğim malesef sınıfçılar biraz daha zor olacakBende Perşembe cuma gideceğim çok değil dersim ama sadece girdiğim sınıfları üst katlara vermemeleri için dua ediyorum ben nefesimi düzene sokana kadar dersin yarısi gidiyor. Sınıflarda sıcak maskeyle nasıl olacak bilmiyorum
Var canım olmaz mı? Ellerim davul gibi oluyor yürürken ama yine de bu kadar yorulmak çok fazla geliyorÖdem var mı canım?ödem olunca çok zorlanıyor insan.hem iş yapmakta hem yürümekte tabi haftalarımızda ileride artık onunda etkisi vardır illa
Başından beri buradayız seninle canım ara arada olsakl sohbetlendik inşallah hakkında hayırlısı olsun bebişin ve senin için hangisi hayırlısıysa öyle olsun haftalarimizda aynı senin bebiş şuan kaç kg canım bide baş geliş mi duruyor gerçi sezeryan sanırım planlı olduğuna göre farketmezSizi devamlı takip ediyorum okuyorum yazılanları hergun, aranıza çok şık girip katılamadım. Hem ev taşıyorum tain zamanına denk geldi doğum zamanım çok yoğunum birde arkada 2 yaşında oğlum var. Hepimiz hayırlı sağlıklı şekilde alırız inşallah yavrularımızı kucaklarımıza. Bizimde kontrolümüz vardı bugün 34+3 üm ama 37 haftalık ile uyumlu çıktı. 3 kilo olmuş 47 cm dedi doktor. Biraz ileriden gittiğimiz için erken almak istiyor doktor. Eşim şuan hâlâ eski görev yerinde ben biraz daha beklemek istiyorum henüz çok küçük bebeğim. Haftaya tekrar gel dedi bakalım ne diyecek
Çok normal canım bende öyleyim nefes nefese kalıyorum her yerim ödemYa hanımlar ben aşırı yoruluyorum...
Az önce eşimle biraz yürüdük.Eve zor attım kendimi.35. Haftadayım 15 kilo aldım 58 le hamile kaldım.
Bu kadar yorulmak normal mi? Gerçekten çok fazla zorlanıyorum.Geri kalan haftaların sonu nasıl gelecek biliyorum