2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Arkadaşlar mrb hamile olduğunu yeni öğrendim 4 haftalık gözüküyor. Ama iki sabahtır uyandığımda peçeteyle silince bir iki damla kan geliyor sonra gün boyu bişey yok. Normal mi acaba. Ilk hamileligim. Doktor randevumda 23 unde onada soramıyorum 😔
Lekelenmesi kanaması olanlar beri gelsin 🤦‍♀️
Yahu inanın özeniyorum maşallah suphanallah şu hiç lekesi gelmeyenlere.. Allah'ım bana da nasip et 🙏 canım benim neredeyse on gündür falan kahverengi lekelenmem var bazen pembe açık kirmiziya döndüğü oldu. Peçete hep lekeleniyor öyle dolu dolu değil ama yine de endişeleniyor korkuyorum. Gece bile uyanıp kontrol ediyorum. Çok bir ağrım yok ama rahim kasılıyor gibi hafif sancılarım var. Doktorun progestan verdi mi? Vermediyse randevu dan önce bir görün muhakkak. Ben mesela Çarşamba gidicektim ama progestan hap+iğne olmama rağmen yarına çektim randevumu çünkü bugün kırmızı geldi. Aşırı korkuyorum ağladim eşim teselli etti yarın gideriz dedi. Kafayı takmamak elde değil 😔 Yoksa doktoruma kalsa benim randevum daaa öteki hafta ama dayanamiyacagim. İnşallah bebeklerimiz bizimledir sağlıkla büyürler ve kucağımıza alırız sağlıkla🙏🙏🙏

Kızlar bugün gittim acile ağrılarım var hiç muayrne olamadım dedim neren ağrıyeor diye sormadılar bile anladılar sanırım niyetimi😊direk alttan muayene ettiler ve bebeği gördük kalp atışını bana duyurmadılar ama var dediler mm vs hiç bişey demediler elime görüntüde vermediler sadece bebeğin iyi 7+1 kalp atışı var folikasite başlamadıysan başla biran önce randevunuda al dediler ben adetimden 1 gün önce hamile kalmış görünüyorum ozaman nasıl olur bilmiyorum ama mutluyum 😊

Lekelenmesi kanaması olanlar beri gelsin 🤦‍♀️
Yahu inanın özeniyorum maşallah suphanallah şu hiç lekesi gelmeyenlere.. Allah'ım bana da nasip et 🙏 canım benim neredeyse on gündür falan kahverengi lekelenmem var bazen pembe açık kirmiziya döndüğü oldu. Peçete hep lekeleniyor öyle dolu dolu değil ama yine de endişeleniyor korkuyorum. Gece bile uyanıp kontrol ediyorum. Çok bir ağrım yok ama rahim kasılıyor gibi hafif sancılarım var. Doktorun progestan verdi mi? Vermediyse randevu dan önce bir görün muhakkak. Ben mesela Çarşamba gidicektim ama progestan hap+iğne olmama rağmen yarına çektim randevumu çünkü bugün kırmızı geldi. Aşırı korkuyorum ağladim eşim teselli etti yarın gideriz dedi. Kafayı takmamak elde değil 😔 Yoksa doktoruma kalsa benim randevum daaa öteki hafta ama dayanamiyacagim. İnşallah bebeklerimiz bizimledir sağlıkla büyürler ve kucağımıza alırız sağlıkla🙏🙏🙏
Benimde ağrım yok. Ara ara kasıklarımda oluyo çok hafif.. Evet cok endise vericibir durum canım. Doktorum henüz birşey vermedi. Daha erkene almaya çalicicam randevuyu bakalım. Sizin gün boyu mu oluyor lekenme ?

Kızlar bugün gittim acile ağrılarım var hiç muayrne olamadım dedim neren ağrıyeor diye sormadılar bile anladılar sanırım niyetimi😊direk alttan muayene ettiler ve bebeği gördük kalp atışını bana duyurmadılar ama var dediler mm vs hiç bişey demediler elime görüntüde vermediler sadece bebeğin iyi 7+1 kalp atışı var folikasite başlamadıysan başla biran önce randevunuda al dediler ben adetimden 1 gün önce hamile kalmış görünüyorum ozaman nasıl olur bilmiyorum ama mutluyum
İyi şükür gözün aydın

Kızlar bugün gittim acile ağrılarım var hiç muayrne olamadım dedim neren ağrıyeor diye sormadılar bile anladılar sanırım niyetimi😊direk alttan muayene ettiler ve bebeği gördük kalp atışını bana duyurmadılar ama var dediler mm vs hiç bişey demediler elime görüntüde vermediler sadece bebeğin iyi 7+1 kalp atışı var folikasite başlamadıysan başla biran önce randevunuda al dediler ben adetimden 1 gün önce hamile kalmış görünüyorum ozaman nasıl olur bilmiyorum ama mutluyum 😊
Sat ne zaman senin canım sat ile uygun mu yani

Canım çok şükür rabbim devamını da getirsin 🙏 merak ettim bu hangi acil

ne güzel sıkıntısız görmüşsün. Sağlıkla al kucağına inşallah. 🙃

X