2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben sürekli peceteyleyim yarım saattebir bazen daha sık kontrol ediyorum. 😔😔😔inşallah bir sıkıntı olmadan atlatıriz burada bebeklerimizin isimlerini doğum günlerini konuşuruz hastane çıkışlarını aşılarını alışveriş telaslarini kırkıni dış çıkmasıni... rabbim o günleri de göstersin sağlıkla hep beraber eslerimizle beraber...🙏
Amin canım inşallah o günleri görürüz canım ya bende çok heyecanlıyım 😊

Aynısı benim de öyle bulantım azaldı. Arada dalga dalga olup geciyor. Acıkınca gözüm dönüyor. Goguslerde hassasiyet hat safhada serbest bırakamıyorum sürekli sutyenleyim. Kasıj ağrım da devam ediyor sanırım benim kistlerden daha bir ağrılı geçiyor,geçecek.. lekelenmem de devam. Şunu merak ediyorum mesela ben peçete koyuyorum kahverengimsi leke oluyor. Mesela sizde hiç olmuyor mu iç çamaşırında leke, öyle tertemiz pir pak duruyor mu🤗
bende de yok lekelenme ama bence genetik bir sey biraz da o
Kızlar aranızda bacak ağrı sızısı yaşayan var mı?
ben yaa. Ozellikle sol baldirimda kas agrisi var daha simdiden mi mineralsiz kaldim diye korkuyorum

Kızlar ben kesin kararımı aldım ve yarın kadın doğum hastanesi acilini gidicem ağrılarımdan bahsedicem randevuma 1 hafta kaldığını fakat Ağrılarımdan korktuğu buyüzden geldiğimi söylücem inşallah ilgilenirler 😊 benim kötü geçmişim var daha doğrusu geçen sene prolaktin değerlerim yüksekti daha sonra hamile kaldım ama değerler artmadı acil kürtaja alındım apar topar kürtaj olması beni çok etkilemişti ve doktor bebek düşündüğünüzde önce tedavi diye tembihlemişti e gebeliğimi sağlık ocağında öğrendim 2. Tahlili yapmadılar önce kadın doğum dediler şimdi 7+1 deyim sata göre çatlıcam eğer 1 hafta daha beklersem kendi ihmalimden bebişe bişey olsun istemiyorum yarın kesin gidicem acile ve anlatıcam inşallah muayene ederler hatta bebişi görürüz 😊

Günaydın. Progestan kullananlar bi bakabilir mi?
Dun akşam ilk defa ictim 9.30 gibi tam 11.30da bir bas donmesi basladi ki. Esim ayri korktu ben ayri. O neydi öyle allah askina. 1 saat boyunca fena şekilde döndü sonra uyudum zaten. Sabah akşam vermis doktor. Bu hep böyle yapacak mi simdi sabahkini içmeye korkuyorum ya

Dun akşam ilk defa ictim 9.30 gibi tam 11.30da bir bas donmesi basladi ki. Esim ayri korktu ben ayri. O neydi öyle allah askina. 1 saat boyunca fena şekilde döndü sonra uyudum zaten. Sabah akşam vermis doktor. Bu hep böyle yapacak mi simdi sabahkini içmeye korkuyorum ya
Ah canım ben sarhoş gibi oluyorum ayakta uyuyorum resmen bazen yanlış bile konuşuyorum herkesi aynı etkilemez ama bende böyle yan etki yapti

Canım benim doktorumda dün verdi başladım kullanmaya ama kanal yoldan alıyorum ağızdan alırsan seni sersem yapar vajinal yoldan al demişti

Günaydın kuzum, iyiyim ama bulantılarım çok arttı olup olmadık anlarda birden çıkarmaya basladim biraz da halsizim, sen nasilsin:)
Bende canım halsizlik arttı bulantıda ilaç içicekksn oluyor sanki o ilacı direk atıcam gibi bide sabah cok erken yersem direk öğürüyorum ama hepsine sükür bebeğim sağlıkla ilerlesinde😊🙏🏻 İyi olmana sevindim😍

Günaydın kizlar🌺🌺🌺
Lekelenmem devam ediyor bugün bütün gün yatacağım hava da yağmurlu zaten. Temizlik bile yapılmaz. Kitap okuyacağımm. Çarşamba günü kalp atışı için gideceğiz sizce duyulur mu 5+5 olmuş olacak 0.94cmdi çarşambaya kaç olur? Çok endişeliyim korkuyorum 🙏 İnşallah seneye bu günlerde bebislerimizle uğraşıriz kafamızı bile kaşiyamayiz şimdiden çok sabırsızlanıyorum minik fasulyeme kavuşmak için 🙏😍 kimseyle paylaşmayacağız bir süre geçinceye kadar sizler ne yaptınız 🙏

Aynısı benim de öyle bulantım azaldı. Arada dalga dalga olup geciyor. Acıkınca gözüm dönüyor. Goguslerde hassasiyet hat safhada serbest bırakamıyorum sürekli sutyenleyim. Kasıj ağrım da devam ediyor sanırım benim kistlerden daha bir ağrılı geçiyor,geçecek.. lekelenmem de devam. Şunu merak ediyorum mesela ben peçete koyuyorum kahverengimsi leke oluyor. Mesela sizde hiç olmuyor mu iç çamaşırında leke, öyle tertemiz pir pak duruyor mu🤗
Bnm iki gün önce kahverengi akıntım oldu bnde korktum ama yerleşme kanamasıdır kiminde hiç olmaz kiminde çok kiminde az olur taze kan olmadığı ve şiddetli ağrın olmadığı sürece korkma

X