2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bende yeni girdim eve randevum vardı bugün sat 9 ekim hesabıma göre 5+1 olması gerekirken ultrasonda 6+5 çıktı. Kesede gözüktü bebekte gözüktü kalp atışı için haftaya çağırdı
Benim de sat 9ekim canım ben de 5+1 deyim bugün Çarşamba 4+5tim kesem 0.94cmdi😍 inşallah kalp atışlarını da duyarız 🙏🌺🌺

Sağol canım Eskişehir deyim eşim yanımda değil ben anlamlara geldim tanımada fazla para almadım o yüzden gidemiyorum
Cnm geçmiş olsun.bende eskişehirdeyim,normalde hemşire olarak çalışıyorum şuanda pandemiden dolayi izinliyim ama yardimci olabileceğim birsey olursa özelden de yazabilirsin.umarim hersey yolundadır.
Kızlar bende yeni girdim eve randevum vardı bugün sat 9 ekim hesabıma göre 5+1 olması gerekirken ultrasonda 6+5 çıktı. Kesede gözüktü bebekte gözüktü kalp atışı için haftaya çağırdı
Hadi gözünaydin maşallah❤

Selam kızlar. Gebelikte diş ağrısı çeken var mı aranızda.evde doğal ne yapabilirim. Hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten dayanılacak gibi değil ama orda çekilecek röntgenin bebeğe zararı olmaz mı .

İnsallah bi sorun yoktur iyi düsünelim iyi olsun.Bazı lekelenmelerde doktor dinlenmeni önerip ilac veriyor kanama evet endişe verici ama sonu kötü olacak diye bir şey yok.Beta artışın cok iyi aslında.Hayırlısıyla güzel gecer insallah doktor kontrolün bilgilendir bizleri de🌼
Canım kese görüldü 11 mm dedi haftaya cumartesi bekliyorum de progeston hap verdi her ihtimale karşı

Selam kızlar. Gebelikte diş ağrısı çeken var mı aranızda.evde doğal ne yapabilirim. Hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten dayanılacak gibi değil ama orda çekilecek röntgenin bebeğe zararı olmaz mı .
Doğal olarak karanfil koyabilirsin,ama ciş çekimi vs yapılacaksa ilk 3 ayda yapmayı pek tercih etmiyorlar.geçmis olsun.bu arada tabi dr a gitmekte fayda var.iltihaplanma varsa antibiotik yazabilir.

Merhabaa ben geldim guzel haberlerle. 18 ekimde ella içmiştim. Bugun tam 4 hafta doldu.
Vajinal ultrasonla keseyi gördük. Gs: 0.429 cm
Rahimde Kanama var dedi. Düşük yapabilir dedi takip edelim dedi. Igne yaptılar acilde. Progesteron verdi folik asit verdi.
Istirahat edeceksin dedi. Herhangi bir lekelenme agri vsm yok kizlar. Bu kanama icin endise etmemeliyim degil mi 🙄
Gecmiş olsun.insallah önemli bisey değildir.sen yinede temkinli ol yorma sakın kendini

Merhabalar bende birley sorabilir miyim son adet tarihim 11 Ekim inşallah hamilelik var şimdi ben kaç hafta kaç günlük hamile oluyorum nasıl hesaplıyoruz onu? Adetim gecikmeden öğrendim 7 Kasım 113, 9 kasım 372,11 Kasım 1009 çıktı beta değerlerim normal mi
Cevap yazacak yok mu :KK43:

Cevap yazacak yok mu :KK43:
Son adet tarihinden sayiliyormus canım aslında sana doğru cevabı doktor ultrasondan sonra verir döllenmesi ne göre beta için birşey diyemecegim yine ona da doktor karar verir sağlıklı mı diye ama 48 saatte bir 2 katı artmali bence gayet normal 🙏

Minnoş erken yumurtlamayla olmus demek ki🥰 gözün aydın canım inşallah kalp atısınıda saglıkla duyarsın🙏🏻

Kızlar bende 5+3 günlük hamileyim.Vajinal ultrasondan kesiyo gördük çok şükür.betahcg değerim 1500 lerdeydi .Perşembe günü tekrar kontrole gidecez .Kalp atışını duymak için. Ilk gebeligimçok heyecanliyim

Kızlar bende 5+3 günlük hamileyim.Vajinal ultrasondan kesiyo gördük çok şükür.betahcg değerim 1500 lerdeydi .Perşembe günü tekrar kontrole gidecez .Kalp atışını duymak için. Ilk gebeligimçok heyecanliyim
hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hangi şehirdesiniz siz ne güzel karından bakmışlar inşallah sağsalim kucağınada alırsın canım ben daha kalp atışını duymadım keseyi gördüm 5 haftalık kesenin şekli güzel herhangi bir sıkıntı yok dedi inşallah bende kalp atışlarını duyarım 👐😊
Ağrıdayım ben canım inşallah duyarsın rabbim gönlüne göre versin 😊

X