- 29 Ekim 2020
- 115
- 102
- 30
Bnm kızımda fasulye gibiydi bu tam yuvarlaktı o yüzden farklı mı diye merak ediyorumhiç anlamıyorum ama bende merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm kızımda fasulye gibiydi bu tam yuvarlaktı o yüzden farklı mı diye merak ediyorumhiç anlamıyorum ama bende merak ediyorum.
Allah razı olsun hepimizin bebegi sağlıkla büyüsün dogsun insallahgözün aydın canım. Sağlıkla gelsin.❤
Dikkat et canım rabbim sizi korusun insallah allah sana yavruna şifa versin inşallahKızlar kanamam devam ediyo ve çok şiddetli agrilarim başladı saat 6 da hastaneye gidicem inşallah kötü bişey yoktur bana dua edin
benim tam tersi kızımda kesem yuvarlaktı bunda fasulye gibi. birtiler bulantılar kese şekli aşerme hespi faso fiso geliyor Bana. çok farklı hamilelikler yaşayıp aynı cinsiyetle doğum yapan çok fazla insan var. Zaten sadece iki ihtimal var biri olmazsa biri. Hakkımızda hayırlısı olsun.Bnm kızımda fasulye gibiydi bu tam yuvarlaktı o yüzden farklı mı diye merak ediyorum
Amin sağlıkla gelsinler inşallah. Bende iyi sayılırım ama mide bulantılarım ve kusmalarım çok arttı son 10 gündür çok zorluyor beni onun haricinde kalp atışını da duyduk güzel gidiyor hamd olsun.İyim diyelim iyi olalım. Bulantım hariç en belirgin sol kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti onun dışında bir sorunum yok elhamdülillah. Evet ben geçen salı günü gittim 6+5 de hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür. Kan tahlillerimde temiz çıktı. Halime şükrediyorum. Sonu güzel en azından. Sağlıkla gelsin inşallah. Siz gittiniz mi doktora. Durumlar nasıl. Nasıl geçiyor.
Tmm cnmCanım 6 haftalik ama dr kese güzel dedi haftaya yine gel dedi ama sürekli sürekli dr gitmek istemiyorum bekli 2 hafta sonra giderim kalp sesi için
Ins kötü birsey olmaz cnmKızlar kanamam devam ediyo ve çok şiddetli agrilarim başladı saat 6 da hastaneye gidicem inşallah kötü bişey yoktur bana dua edin
Allah razı olsunCok gecmis olsun rabbim evlatlarini bagislasin olur yine nasipse
Geçmiş olsun canım kasık ağrıları normalmiş rahim büyüyor ama damarlar bunu kaldıramayıp aşağıda kaldığı için kasık ağrısı oluyormuş belim benim de çok ağrıyor ama ben çalıştığım için oluyordur diye düşünüyorum bol bol dinlen Allah korusun inşallah kanama falan olmazKızlar sol yumurtalık tarafıma kıramp gibi ağrı giriyo belime ve aşağıya doğru elektrik çarpar gibi oluyor afedersiniz rahimede ağrı giriyo sol ayağımı kaldırıncada batma oluyo yumurtalık tarafına bu normalmidir acile gitsem bu ağrılarımı söylesem ilgilenirlermi sizce ben hiç acili meşgul etmek istemiyorum ama randevuma 1 haftadan fazla var hayla bekliyeyimmi biraz yoksa gitmelimiyim bi akıntım vs yok allah korusun düşük vs olcak olsa önce ağrımı olur yoksa kanamamı yada ağrıdan nekadar süre sonra kanama olur bellimidir bu sata göre 6+6 hamileyim
Canım bende öyleyim heryerim sanki kırılıyor öyle halsizim kötüyüm ve bende azıcık ayaga kalkayım agrı hissediyorum bebeğin yeri mi yoksa ben cok kilolu değilim ondan mı yag dokum az diye mi hissefiyorum bilmiyorumBen kipirdayamiyorum halsizlikten ya benim kadar halsiz olan var mi acaba. Demir hapi vermeliydi bence doktorum.
Pztsi kan vericem saglik ocagina hem hamileligi bildiricem hem de tsh fln da baktirayim. Ekimin ilk haftasi baktirmistim ama daha gebelik durumu yok gibiydi. Demirim cok dusuk cikarsa doktora soyleyip hap kullanicam mahvoldum halsizlikten
En ufak hafif agir gibi olan harekette de bebegin oldugu yer aciyor gibime geliyor. Kanama leke hic bisey yok sukur de nazli midir nedir hemencecik yeri aciyor... Boyle olan var mi?
iyim canım kızımla oynaşıyoruz.❤Kizlar nasilsiniz iii aksamlar herkese
Canim benim doktorum izindeymis ama ben dayanamadım baska doktora gittim cünki hafiften gaz sancısı ya da karın agrisi gibi bişey oldu korktum.Bugun keseyi gördüm cok sükürSata göre 4+6 ama ultrasonda 5+2 göründü.1 hafta sonra kalp atisi icin gelebilirsin dedi.Senden de güzel haberler bekliyorumya gerçekten öyle birde forumlarda okudukça okuyasın geliyor meraktan ç.ok fazla şey öğreniyorsun acaba dış gebelikmi kimyasal mı kalp atışı duyulcakmı fln dahada strese girdim
Iyiyim cok şükür senKizlar nasilsiniz iii aksamlar herkese
Vallaha ayni durumdayiz canim, satlarimiz da ayni galiba benim 27 eyluldu. Demir eksikligi cok da ondanmis gibime geliyor bu durum insaallah oyle degildir. Pztsi kan verince sali cikar heralde yazarim bakalim durumu. Allah herkesin yardimcisi olsunCanım bende öyleyim heryerim sanki kırılıyor öyle halsizim kötüyüm ve bende azıcık ayaga kalkayım agrı hissediyorum bebeğin yeri mi yoksa ben cok kilolu değilim ondan mı yag dokum az diye mi hissefiyorum bilmiyorum
Şükür canim sen nasilsinKizlar nasilsiniz iii aksamlar herkese
Tesekkur ederim canim suan kac haftaliksin kalo atisi ne zaman duydunDeli gibi gaz sancılarım vardı hatta gece nefes alamadığımı gazın boğazımda sıkıştığını hissedip uyanıyodum karına vuran ağrılar ayrı deli ediyodu ama şu sıra geçti çok problem yaşatıyo inş seninde geçer canım dikkat et kendine
Amin canım Benimde demirim düşüktü en son pteai bende baktırıcam ama hamilelik hormonlarındandır diye düşünüyorum bebVallaha ayni durumdayiz canim, satlarimiz da ayni galiba benim 27 eyluldu. Demir eksikligi cok da ondanmis gibime geliyor bu durum insaallah oyle degildir. Pztsi kan verince sali cikar heralde yazarim bakalim durumu. Allah herkesin yardimcisi olsun
Bnde iiim sukur cnmIyiyim cok şükür sen
Bn izleyemiyorum maalesef yaaaaŞükür canim sen nasilsin
Cocukluk dizisi var onu izleyecem az sonra :)