2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Fiyat iyiymiş sizin bize ikiz bebekte fark alınıyor dendi tek bebek doğurunca farklı iki bebek doğurunca farklı oluyormuş. Aradaki farkı ödemesem birini doğurtmicaklar sanki. Hayır çok saçma geldi bana zaten hastayı açıyorsun eline mi yapışacak 🤣 safra kesesi ameliyatına giren hastaya 300 tl farkla böbrek taşınızı da alalım der gibi🤣
Nereden daha fazla para alabiliriz anlayışı olduğu için ikiz mi tamam koy farkı😅 detaylıda sizin daha pahalıydı sanki gerçekten çok saçma

Nereden daha fazla para alabiliriz anlayışı olduğu için ikiz mi tamam koy farkı😅 detaylıda sizin daha pahalıydı sanki gerçekten çok saçma
Evet üstelik tam iki katı 🤣
Hadi onu anlıyorsun adam 1 saat birine 1 saat diğerine bakıyor tamam da. Doğumda çift ücret nedir ya. Sanki birini alıp dikiş atıp diğerini almak için yeniden ameliyat yapıyorlar çok ilginç.

Bende sürekli hareket halindeyim böyle ne çok temizlik yapıyosun diyolar😁ben 2 güne bi temizliyorum aşırı detaylandırmasamda evde otur otur nereye kadar diyorum evi düzenli temiz görmek beni rahatlatıyo.ilk hamileliğimde bile dizimin üstüne çöküp toz aldığım bile oluyordu 😁 komşularım doğurup gideceksin hala temizlik peşindesin derlerdi 😂😂
Aynen valla. Ben hergün calistigim icin haftada 1 kere derin temizlik yapabiliyoru. 🙈 o yüzden benim bu kadar sürüyor . Evde oldugum zamanda hergün. Masallah sende 🤣🤣🤣 sanirim bende öyle olacam

Hadi onu anlıyorsun adam 1 saat birine 1 saat diğerine bakıyor tamam da. Doğumda çift ücret nedir ya. Sanki birini alıp dikiş atıp diğerini almak için yeniden ameliyat yapıyorlar çok ilginç.
Ne sacmaymis o 🤣🤣🤣 hayir zaten 1 kere dikis atiyorsunuz. Bir igne yapiyorsunz. Zararida yok 🤣🤣 allah alil fikir versin

Bize biraz uzak :) Bir aksilik olmaz ise Long Island'da olacağım. Baalım süreç farklı işliyor şimdi gidiş geliş pandemi umarım çok etkilemez.. Allah bağışlasın bebeklerinizi :) Kaybınız için çok üzgünüm. Sağlıkla gelsin inşallah tüm bebekler.. En önemlisi hep o :)
Tesekkur ediyorum umarim
Doguma kadar biraz daha duzene girer bu pandemi durumu 😩😩😩😩 hayirla saglikla gelir insaallah bebislerc☺️☺️☺️

Fiyat iyiymiş sizin bize ikiz bebekte fark alınıyor dendi tek bebek doğurunca farklı iki bebek doğurunca farklı oluyormuş. Aradaki farkı ödemesem birini doğurtmicaklar sanki. Hayır çok saçma geldi bana zaten hastayı açıyorsun eline mi yapışacak 🤣 safra kesesi ameliyatına giren hastaya 300 tl farkla böbrek taşınızı da alalım der gibi🤣
Bunda 21 sene once annemin dogumundan iki dogum parasi aldilar canim iki dogum iki ayri birey dogucak ya 😊

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Rabbim nasip etsin canim tez vakitte once rahmini sonrada kucagini doldursun insallah

Kesin böbrek tasina da fark aliyorlardir 😄 ben ozel hastanede çalışıyorum. Biliyorum yaparlar 😎

Ya benim gittiğim drda detayli 600 ikiz gebelikte 700 du . Hem de prof. perinatolog

X