- 27 Eylül 2020
- 658
- 647
Hosgelmissin gulummm ozlettin kendini bebegin cinsiyetini ogrendinmi sormust diger topikte gormedin galiba durumun iyidir inseALLaHHoşbuldum canım benim burada da buluştuk çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgelmissin gulummm ozlettin kendini bebegin cinsiyetini ogrendinmi sormust diger topikte gormedin galiba durumun iyidir inseALLaHHoşbuldum canım benim burada da buluştuk çok şükür
Ilk oglumda ayni durumu yasadim rahim buyudukce iyi beslen buyuyunce yukari cikiyor aciliyor rahim agzi inseALLH GULUM uzulme dikkat et kendineBenim bebeklerden birinin plasentası rahim ağzındaymış kızlar. Başıma gelmeyen kalmadı resmen inşallah yukarı çıkar ilerleyen haftalarda
New jersey Siz nerdesiniz ??? Benim ucuncu dogum olacak ama cocuklarimdan birisi bizimle digeri malesef sadece 4 gun yasayabildi. Iki dogumum da fena degildi umarim bu da guzel ve kolay bi dogum olur. Saglikla kavusalim insaallah bebeklerimizeMerhaba, 2018'de Amerika'da doğum yaptığımda aynı anlattığınız giib bir doğum deneyimim oldu umarım bu sefer de sağlıkla doğal şekilde doğar bebeğim :) Hangi eyalettesiniz acaba merak ettim?
Masallah sanaKızlar biz geldik bugün detaylım vardı şükür herşey yolundaymış kızımın resmini paylaşayım dedim ilk defa renkli ultrasondan resmi var
Ben tr den değilim, Burda ikili, üçlü yada 4 lü test yok. Detaylıda yok...Gerçekten mi çok ilginç gerçekten detaylıda ortaya çıkar inşallah cinsiyetiniz Allah sağlık versin en önemlisi o
Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım inşallahOyy Masallah canım çok şeker Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesi
Benimde ikinci 19. Hfta bitince bir anda çok güçlü hissetmeye başladım.onceden ya çok hafifti yada ben fazla hareket değildir o deyip gecistiriyrdum şimdi tam tekme olduğu belli merak etme çok yakknda hissedeceksin. Sık sık yat dinle.hep sol tarafa yatınca demişler ama benimki sırt üstü düz yatınca tekmeliyorayy maşallah sana. peki şimdiye kadar hiç bi kıpırdama yok muydu ve ilk bebek mi merak ettim.? ben 2. ye hamileyim ama bebeği nedense hissedemiyorum tam anlamıyla.. anlamadım iç karnım mı geniş yoksa içimdeki kıpırtıları gazdır o gaz diye geçiştirdiğimden midir nedir? 19. haftama girdim bugün. hafif bi dalgalanma hissediyorum çok nadir. endişelenmemeye çalışıyorum bi yandan da..
Ben bu gün yer degiştirmesini gördüm cok güzeldi ya ilk sagda tekmeledi sonra karnim dalgalanır gibi oldu hafif sonra solda tekmeledi 22+5iz bu gunBenimde ikinci 19. Hfta bitince bir anda çok güçlü hissetmeye başladım.onceden ya çok hafifti yada ben fazla hareket değildir o deyip gecistiriyrdum şimdi tam tekme olduğu belli merak etme çok yakknda hissedeceksin. Sık sık yat dinle.hep sol tarafa yatınca demişler ama benimki sırt üstü düz yatınca tekmeliyor
Ay harika ya benimkilerin değiştirecek kadar yerleri yok içerde anca birbirini tepikliyorlarBen bu gün yer degiştirmesini gördüm cok güzeldi ya ilk sagda tekmeledi sonra karnim dalgalanır gibi oldu hafif sonra solda tekmeledi 22+5iz bu gun
Evet ilerleyen haftalarda karnımız resmen bir inip bir çıkacak. Gün içinde çok sık uzanıyorum ve her seferinde hareket halinde yaramazmi olacak nedir pek uykucu değil oğluşum galiba. Tempolu günler beni bekliyorBen bu gün yer degiştirmesini gördüm cok güzeldi ya ilk sagda tekmeledi sonra karnim dalgalanır gibi oldu hafif sonra solda tekmeledi 22+5iz bu gun
Ayy çok tatlı ya minnoş kızlar siziAy harika ya benimkilerin değiştirecek kadar yerleri yok içerde anca birbirini tepikliyorlar
Bazen sağlı sollu hissediyorum hah diyorum yine kavgaya başladılar
Son haftalara doğru daha çok uyuyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorumEvet ilerleyen haftalarda karnımız resmen bir inip bir çıkacak. Gün içinde çok sık uzanıyorum ve her seferinde hareket halinde yaramazmi olacak nedir pek uykucu değil oğluşum galiba. Tempolu günler beni bekliyor
Bütün bebekler tatlış şekilden şekle giriyorlar ısırası geliyor insanınAyy çok tatlı ya minnoş kızlar sizi
Valla canım bende öyle duymuştum ama ilk kızım doğmayı beklemicek karnımı yarıp çıkacak sanıyodum okadar hareketliydiki dışardan dirseği eli net belli oluyordu hatta bi ara okadar çok korktum gece 1 gibi doktoruma mesaj yazdım gerçi ne bileyim ara ara sancı gibi bişey geliyodu çocuğun hareketinden sandım meğer sancılarım başlamış çocuğun hareketide ondanmış sancıyla sıkıştıkça napsın kuzucuk sabahınada doğuma gittim zatenSon haftalara doğru daha çok uyuyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Aynen öyle bazen diyorumki içimden çıkarıp sevip geri içime sokasım geliyor bide bugün detaylıda görünce iyice heyecanlandım.sağolsun oradaki doktor whatsaptan videolarını resimlerinide gönderdi izleyip izleyip duruyorumBütün bebekler tatlış şekilden şekle giriyorlar ısırası geliyor insanın
Seni şaşırtmış kız maşallahValla canım bende öyle duymuştum ama ilk kızım doğmayı beklemicek karnımı yarıp çıkacak sanıyodum okadar hareketliydiki dışardan dirseği eli net belli oluyordu hatta bi ara okadar çok korktum gece 1 gibi doktoruma mesaj yazdım gerçi ne bileyim ara ara sancı gibi bişey geliyodu çocuğun hareketinden sandım meğer sancılarım başlamış çocuğun hareketide ondanmış sancıyla sıkıştıkça napsın kuzucuk sabahınada doğuma gittim zaten
Bakmaya doyamıyorsun kuzular doğunca nasıl olacak kim bilirAynen öyle bazen diyorumki içimden çıkarıp sevip geri içime sokasım geliyor bide bugün detaylıda görünce iyice heyecanlandım.sağolsun oradaki doktor whatsaptan videolarını resimlerinide gönderdi izleyip izleyip duruyorum
Hareketli canım hiç durmuyor akşama kadar ama hiç bana eziyeti yok kendisi oyuncaklarıyla oynar sonra toplar bide benim kız başak burcu sanırım ondan heralde derli topludur hep.ben karnı acıktığında yemeğini yaparım bide tuvalet var tabi o kadar.bazen ben ortalığı toplayıp silip süpüreceğim zaman ben sana yardım edeyim anne der öyle yani ❤Seni şaşırtmış kız maşallah
Doğum sonrası da gebelikteki kadar hareketli miydi sakin galiba senin kız öyle hatırlıyorum
Maşallah ikinci de ablasına benzesin valla çocuk anneye yapışık yaşamıyorsa çok büyük nimet.Hareketli canım hiç durmuyor akşama kadar ama hiç bana eziyeti yok kendisi oyuncaklarıyla oynar sonra toplar bide benim kız başak burcu sanırım ondan heralde derli topludur hep.ben karnı acıktığında yemeğini yaparım bide tuvalet var tabi o kadar.bazen ben ortalığı toplayıp silip süpüreceğim zaman ben sana yardım edeyim anne der öyle yani ❤
Öyle oluyor zaten uyutsan başında bekliyosun ne zmn uyanacak diye uyansa uyutmaya çalışıyosun çok değişik bişeyBakmaya doyamıyorsun kuzular doğunca nasıl olacak kim bilir
Inşallah bana da video gönderirler benim randevu aldığım perinatolog biraz sıkıntılı. Ikizlere bakmak istemiyorum artık 2 katı iş yapıyorum aynı parayı alıyorum demiş. Doktorum girdi araya hatir gönül öyle randevu aldık resmen. Başka da perinatog yok resmen mecbur kaldım