2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
DefneninAnnesi07 canım cinsiyet belli olunca banada söyle demiştin bugün dayanamadım devlet Hastanesi'ne gittim kız dedi benimde ikinci prensesim geliyor
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim bebeğime her gittiğim doktor bacaklarını çok kapatıyo diyo ya erkek gibi diyolar ya kız gibi diyolar bende en son gittiğim doktorda kız gibi dedi diye kızdır diye düşünüyorum artık ayrıntılıda netleşir diye umut ediyorum.bakalım artık erkek yada kız farketmez tabi evlat benim evladım can benim canım sağlığı yerinde olsun bizlere hayırlı bir evlat olsun başka ne isterimki

İyi akşamlar kızlar. Kasılmalar normal endişe etmeyin. Rahim büyümesi. Bebisin büyümesi hata yalancı doğum sancısı ola bilir. Çok normal beden kendini hazırlıyor doğuma. Endişe etmeyin

merhaba canım bu bilgi benim için de gerekli sat a göre diye düşündüm mesela 23+1 fln olduğumuzda 24 sayılıyoruz ya orda alıyoruz diye öğrenirsen bana da yazar mısın
Benim calistigim kurum 24+0 olması gerektiğini söyledi. 24.haftam haftaya dolacak. Keşke 23+1 den sonra kabul olsaydi

İyi akşamlar kızlar. Kasılmalar normal endişe etmeyin. Rahim büyümesi. Bebisin büyümesi hata yalancı doğum sancısı ola bilir. Çok normal beden kendini hazırlıyor doğuma. Endişe etmeyin
Bende bu şekilde düşündüğüm için ihmal ettim ve bugün doktorumdan bi güzel fırça yedim en azından doktorlarımızı arayıp bilgilendirelim ben 22+3 teyim internette normal yazıyor kasılmalar ben de üstünde durmadım dedim internette yazanlar herkes için aynı geçerlilikte değil dedi

Bende aydin didim :))
Merhaba, öncelikle tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Didim diye aratma yaptım sizi buldum. Bir yıldır buradayım ve kuaför konusunda mutsuzum. Artık boyadan geçtim ama gerçekten düzgün saç kesen bir yer arıyorum. Öneriniz var mı?

Acıyor mu peki ?
Canım lavman kendini kasmazsan acımaz yani acımıyor ben ilkinde nasıl bişey olduğunu bilmediğim için kasmıştım kendimi biraz canım yanmıştı, ama 2.de hiç kasmadım hiç acımadı. Ama sonda için aynı şeyi soyleyemiyecegim maalesef benim canım çok yandı. Eltimde sezeryan oldu ve teyzemin kızı onların hiç canı yanmamış sanırım biraz idrar deliğiyle alakalı. Bazı ozellerde ameliyathanede takılıyor yani sen uyutuldukdan yada belden aşağı uyuşturuldukdan sonra. İlk sezeryanım özelde oldu odada hazırlayıp öyle indirdiler ameliyathaneye. 2. Sezeryanım devlette oldu ondada aynı şekilde odada hazırlayıp öyle indirdiler. Ama korkma yani dayanılmayacak bir acı değil. Birazda ağrı eşiğine bağlı.

İnşallah canım baya rahatladım akşama göre rabbim hepimize sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Aynen hayırlısı olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar en büyük temennimiz bu hayırlı bir şekilde alırız kucaklarımıza

Benim sezaryende uyusturduktan sonra taktılar sondayi. Önceden söylemiştim ama..

Günaydin kizlarr. Cuma hafif kramplarim vardi doktora gittim. Rahim büyüyor diye öyleymis. 17+5 tim gittigimde. Su an 18+2 yim. Insallah haftaya pazwrtesi cinsiyeti ögrenicez. O degilde kizlar cuma bas popo ölctü doktor 11,20 cm felan cikti. Hersey yolunda dedi ama yinede benim aklima takildi boyu.. sizce normalmi ve sizde kac veya kacti 17.haftada

teşekkür ederim akşam açıklanan normal düzene geçiş bizim idari izni etkiyecek mi
Aslinda o izn smdi daha anlamli oldu. Uzaktan calsrken belki cok terch edilmzdi ama smdi herkes baslayinca asil smdi gerekli olck gbi gelyo bna. Ben de tedirgn tedrgn internte bakyorum. Bir de izne ayrildiktan sonra tekrar uzaktan calsmya gecilirse izin kesileblr mi acaba? Pek sanmyorum gerci

Günaydın kızlar bu gün diyet randevum var kilomu konturol altında tutmam gerekiyor doğum ve bebeğim için

Selam kızlar bi kaç saattir karnım taş gibi. Yalancı doğum sancısı mi yoksa bebek mi dönüyor anlamadim. 21. 22 . Haftada olanlar yaşadınız mi böyle bişey.agri hissetmiyorum ama kasılma var belli.
Doktorunuza sorun erken doğum riskide olabilir geçmiyorsa çünkü bu aylarda sıkıntı yalancı doğum sancısı için erken 34 ve üzeri haftalarda olur

Gunaydin canim genelde bu haftalarda bas popo degil de bas cevresi karin cevresi olarak ölçülüyor sorun olsa doktorun söylerdi hem içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…