2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar 24. Haftada başlayan hamilelik izni 24. Haftaya girdiğimizde mi başlıyor yoksa 24. Haftayı doldurduktan sonra mi doktordan belge almamız gerekir, bilgisi olan var mı?
Cik guzel bir soru bunu ogrence banada yazarmisin birde mesala salta giremi yoksa usg goremi veriyolar raporu

Nasıl sabrediyorsun ya ben olsam şimdiye 3 4 tane doktor gezmiştim cinsiyeti öğrenmek için. Hele kâğıda yazdırıp balon falan patlatiyorlar onlara ciddi hayranlık duyuyorum ben olsam odadan çıkar çıkmaz bakarım kâğıda 🤣
Şaka bi yana inşallah doğum günü hediyesi verir bebişin gösterir 🤗
Yaa benn kayseride sehir hastanesi ozel kendi doktorum fakulte hepsine gidiyorum allah sonumu hayir etsinn

Nasıl sabrediyorsun ya ben olsam şimdiye 3 4 tane doktor gezmiştim cinsiyeti öğrenmek için. Hele kâğıda yazdırıp balon falan patlatiyorlar onlara ciddi hayranlık duyuyorum ben olsam odadan çıkar çıkmaz bakarım kâğıda 🤣
Şaka bi yana inşallah doğum günü hediyesi verir bebişin gösterir 🤗
Kız benim bebeiş inatçı kendi doktorum hariç farklı bir doktora gittim ama ayaklarını üst üste atmıştı 🤣 inşallah doğum günü hediyem olur 💃😆

:KK70: malesef canım. hele bu da oğlan olduğu için, bi kız bi erkek neyimize yetmiyor der çıkar :) keyfine de düşkün beyefendi. anne baba yok neyimize bizim 3. çocuk der. çünkü şimdiye kadar hep bunu diyordu :KK45:
Herşeyde vardır bir hayır cnm. Bende ikincide sonra tm dedim. Ama Allah içime yine bebek sevgisi verdi.
Bende tahminde yok dilim kız diyor kalbim erkek beynim ikiside ortaya karışık acaba beni anlıyormu anlıyorsa üzülüyor falan diye düşünüyorum kızım desem ya erkekse oğlum desem ya kızsa 🤷‍♀️😂
Benimde öyle....göstertmedigi için kız diye tahmin ediyorum ama kalbim erkek diyor... Artık hayırlısı her gittiğimde bacaklar üst üste. Omurgası gözüküyor. Çok nazlı mi desem çok inatçı mi desem bilemedim sanırım tek ikimiz kaldık öğrenmeyen.

🤣🤣ay çok zor bu süreçler yaaa 🥰insanlar cinsiyeti ne diyor göstermiyor dediğimde ay sendr nazar deymesin diye saklıyorsun diyorlar 🤷‍♀️🤣bende evet evet diyorum ne yapayım anam
İnanmayanlar da var yani öyle mi? 😅 İster söyleriz ister soylemeyiz o ayrı da. Cinsiyetin neyine nazar olacakmışki 🤭🤭

Yaa benn kayseride sehir hastanesi ozel kendi doktorum fakulte hepsine gidiyorum allah sonumu hayir etsinn
Git kız ben çok araştırdım ultrason zararlı değil diyor doktorlar. Ben de gidiyorum fırsat buldukça hep de aynı doktora gidiyorum. Adam hiç niye geldin demedi sağolsun hep ilgileniyor.🤣

Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar 🥰
haftaya tetanoz aşısı için çağırdı sağlık ocağı sizler oldunuz mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben yaptırdım geçen çarşamba da ikinciyi yaptırdım bebek doğduktan sonra belli bir süre daha bebekte de koruma sağlıyormuş doktorum da yaptırmamı istedi

Herşeyde vardır bir hayır cnm. Bende ikincide sonra tm dedim. Ama Allah içime yine bebek sevgisi verdi.
Aynen canim kismet işte..Bende o istek hiç bitmiyor 😊. Sürekli bebeklerim olsun onlari seveyim istiyorum. . Bayilirim küçüklükten beri. Milletin çocuğunun altını temizlerdim severdim oyunlar oynatirdim çocukken de.. annem de kızardı.herkesin bebeğini kucağına alıyonuz sonra bit pire falan geçecek diye 😂

Kizlar hamileliginiz dışardan bakıldığında belli oluyor mu? Benim neredeyse hiç olmuyor. Ufak bi ayva göbeğim var. Önceden de vardı zaten o.. yemek yiyince midem sisince belli oluyor.. iç karnım geniş sanırım 2. Olduğundan. O yüzden mi tekme falan hissetmiyorum acaba? 🤔 Çok hafif gidiklanmalarim oluyor.
Cnm ben 20 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ve 58 kiloyum. Sadece arada bir pıt pıt hissi. Asıl 24 ten sonra hissedersin. Banada kilon yok diyolar ama bebek gelişiyor. Az kiloyla hamile kalınca böyle oluyor

M Mincir38 , çok güzel geçti Canım anlatayım,
Kızlar selam ben bugün 21+2 de ayrıntılı ultrasona girdim, bir perinatologa gittim. 1 saat sürdü o kadar güzel baktı ki kalbine ciğerlerine omurgasına beynine her seyi ikişer kez ölçtü ellerine ayaklarına parmak boğumlarına kadar baktı çok memnun kaldım. Hiç-bir problem çıkmadı çok şükür bebişim öyle güzel poz verdi ki Bana çok özlemişim 450 gram olmuş 27 cm olmuş boyu da güzel kızımın. Bu da fotoğrafı:)

Eklentiler

• 20210301_153628.jpg
    20210301_153628.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar selam ben bugün 21+2 de ayrıntılı ultrasona girdim, bir perinatologa gittim. 1 saat sürdü o kadar güzel baktı ki kalbine ciğerlerine omurgasına beynine her seyi ikişer kez ölçtü ellerine ayaklarına parmak boğumlarına kadar baktı çok memnun kaldım. Hiç-bir problem çıkmadı çok şükür bebişim öyle güzel poz verdi ki Bana çok özlemişim 450 gram olmuş 27 cm olmuş boyu da güzel kızımın. Bu da fotoğrafı:)
Maşallah canım hadi gözünaydın sağlıkla gelsin güzel kızın 😊

Aynen canim kismet işte..Bende o istek hiç bitmiyor 😊. Sürekli bebeklerim olsun onlari seveyim istiyorum. . Bayilirim küçüklükten beri. Milletin çocuğunun altını temizlerdim severdim oyunlar oynatirdim çocukken de.. annem de kızardı.herkesin bebeğini kucağına alıyonuz sonra bit pire falan geçecek diye 😂
Ayni ben cok anac ruhluydum ikiz kardeslerimi neredeyse ben buyuttum dayimin cocuklari yegenler konu komsu cocugu elimden gecmistir 😅

Ay masallah canim ne tatli kiz gozun aydin olsun ❤

X