- 7 Ocak 2015
- 1.965
- 1.256
canım benimde solda ve erkekBebeğin solda cinsiyeti ne acaba ben hala öğrenemedim cinsiyeti ama hani diyolar sağdaysa erkek soldaysa kız diye doğru mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimde solda ve erkekBebeğin solda cinsiyeti ne acaba ben hala öğrenemedim cinsiyeti ama hani diyolar sağdaysa erkek soldaysa kız diye doğru mu acaba
iki doz sanıyordum 3 doz mu oluyor teşekkür ederim yorum içinGünaydın ikinciyi oldum cuma günü çok rahatım ilkinde ertesi gün ağrı olmaya başladı bu sefer ağrımadı 5 e tamamlicaz temmuzda üçüncüsü ömür boyu olmazmışım ozaman dr olmanızı istiyorsa olun
günaydın canım benimde perşembeydi ilk doz ebeyi aradım aşı kalmadı dedi bugün yarın arayacağım ona göre bende olucam bu hafta inşallah etki etmez çokGünaydın kızlar hepinize iyi haftalar
haftaya tetanoz aşısı için çağırdı sağlık ocağı sizler oldunuz mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım yeni geldik hastaneyle konuştuk odaları gezdik fiyat artışı yapmamışlar. Standart 7 bin vip 9.500 king suit 12 bin tl.Gerçekten memorial de odayı gördüm, bir de doğum paketi konuşurken öyle bir muamele gordu m ki resmen değmez dedim. Gülcan hanımla görüştüm içime de sindi aradaki paraya çocuğumun eşyalarının çoğunu alirim diye düşündüm. Acıbadem standart paket 9 bin olmuş diye duymuştum ben de arkadasimdan
canım naptın içtin mi ilaç geçtimi baş ağrın .bende geçen perşembeden beri aynı sorunu yaşıyprum bugün yine kötü bi şekilde uyandım nolucak bu baş ağrısı yaa .bende parol içtim dayanamadım şimdiye kadar 2 kere içtim sanırımGünaydın kızlar ve bebisleri Çalışıyorum uzun zamandır giremedim Haftaya da uzaktan çalışma bitiyormus 2 gündür çok fena başm ağrıyor geçmedi gebelikte kullanabildigmz ağrı kesici hangisiydi? Kullanan var mı aranızda?
Beni iki hafta sonrasına çağırdılar canım ama önce doktoruma soracağım eğer ol derse gidip yaptıracağımGünaydın kızlar hepinize iyi haftalar
haftaya tetanoz aşısı için çağırdı sağlık ocağı sizler oldunuz mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Fatmayi benim yakin arkadasimda begenmesidii ama 9 haftalikken bebeginin kalbi durduCanım yeni geldik hastaneyle konuştuk odaları gezdik fiyat artışı yapmamışlar. Standart 7 bin vip 9.500 king suit 12 bin tl.
Ay doktor kontrolüme daha iki hafta var kendimi öyle şeylerle teselli ediyorum yine olmadı en iyisi ben bekliyim artıkBenim sagda ama benim kizim olacakk tezi curuttumm birde hatirlarmisiniz dakikada kalp.atisi olayi vardi 140 altiysa erkek ustuyse kizdi sanirim benimki 120 idi bak o tezide cururttumm
AY meraktan bi haller oldu bana inşallah öğrenirim artık yaa 2 haftam var daha benimde sağdaBen ilk solda hissettim canim kizim olacak
Benimde sağda tekmesi falan göbek deliğimin altında deyişiyor bi sağ kasıkta bi sol tarafta ama cinsiyeti bilmiyorum daha inşallah 2 hafta sonra öğrenirim artıkBebegim sagda canım basta suanda kafssı falan gene sagda tekmeleri solda erkek bebegimde
Evet deyişiyor demmeki en iyisi doktoru bekliyim 2 haftam var daha inşallah öğrenirim cinsiyeti kendimi böyle şeylere avutuyordum ama yok anam herkeste farklı o yüzden beklemek en iyisicanım benimde solda ve erkek
bu neymiş ya king suitCanım yeni geldik hastaneyle konuştuk odaları gezdik fiyat artışı yapmamışlar. Standart 7 bin vip 9.500 king suit 12 bin tl.
evet canım değişiyor hayırlısı ile öğrenirsin inşallah kaçıncı haftadasınEvet deyişiyor demmeki en iyisi doktoru bekliyim 2 haftam var daha inşallah öğrenirim cinsiyeti kendimi böyle şeylere avutuyordum ama yok anam herkeste farklı o yüzden beklemek en iyisi
yok kuzum icmeden geçti eşarp gibi bisiyle sarılı gezdim baya bı çok geçmiş olsun sar kafanı ve kulaklarına dikkat et beresiz çıkma başımızı üşütüyoruz sanırımcanım naptın içtin mi ilaç geçtimi baş ağrın .bende geçen perşembeden beri aynı sorunu yaşıyprum bugün yine kötü bi şekilde uyandım nolucak bu baş ağrısı yaa .bende parol içtim dayanamadım şimdiye kadar 2 kere içtim sanırım
18+1 ama iki defa gittim göstermedi 20 hafta olduğumda gidicem inşallah gösterirevet canım değişiyor hayırlısı ile öğrenirsin inşallah kaçıncı haftadasın
Ben bütün teorileri bir bir patlatiyorum bacım solda ama kızBebeğin solda cinsiyeti ne acaba ben hala öğrenemedim cinsiyeti ama hani diyolar sağdaysa erkek soldaysa kız diye doğru mu acaba
Özelden yolicam cnm sana resimleri Burda açılmıyor.Resimler açılmıyor önerilerinizi uygulicam insallah gerekte kalmaz ama kulağıma küpe olsun :)
Bende uyanıyorum. Gıcık oluyorum her tarafım kaşınıyor...Benim gibi uyuyamayan var mı aranaızda? Günlük 4 5 saat ancak uyuyabiliyorum
Bende öğrenemedim daha cnm. Hep arkası dönük, kız diye tahmin ediyorum artık.AY meraktan bi haller oldu bana inşallah öğrenirim artık yaa 2 haftam var daha benimde sağda
Yok iki doz ebe önerdi 5 e tamamlarsak birdaha vurulmazsin dedi temmuzda üçüncü bebiş olmuş olcak nasipseiki doz sanıyordum 3 doz mu oluyor teşekkür ederim yorum için
Kuzum sen geçen seneden gidiyorsun ya acaba ondan mi artış olmadi bu sene 9 demişler Mustafa Taş ta doğum yapacak.Canım yeni geldik hastaneyle konuştuk odaları gezdik fiyat artışı yapmamışlar. Standart 7 bin vip 9.500 king suit 12 bin tl.
evet olabilir canım bende duş alıp alıp çıkıyorum belki o yüzdenyok kuzum icmeden geçti eşarp gibi bisiyle sarılı gezdim baya bı çok geçmiş olsun sar kafanı ve kulaklarına dikkat et beresiz çıkma başımızı üşütüyoruz sanırım