- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
Aynen öyle. Kendi yagimizda kavrulacaz işte. Yapacak bişey yokOoo 9 yil gercekten cok uzunama
Olsun simdi size cok guzel eglence olur. Benim esim de istemiyordu ama 33 yasindayim ben kizimiz da 3 yasinda benim fazla vaktim yok kardes istiyorsak yapmaliyiz diye zor ikna ettiminsaallah saglikla sihhatle gelsinler de gerisi olacak elbet bir sekilde ne de olsa tecrubeliyiz artik. Hem ne demisler tirnagin varsa basini kasiyacaksin kimseden fayda yok
İlk haftalarda solda başladı. Hep oraya bakti dr ultrasonla. 12. Haftada kız dedi doktor. Sonra 16. Haftada gobegimin altina sağa baktı başka doktor. Yerleşince sağ tarafa geçmiş demekki. Ne kızı bildiğin erkek bu dediBebeğin solda cinsiyeti ne acaba ben hala öğrenemedim cinsiyeti ama hani diyolar sağdaysa erkek soldaysa kız diye doğru mu acaba
Kaç yaşındasın!? Gecikti diyince merak ettim.Aynen öyle. Kendi yagimizda kavrulacaz işte. Yapacak bişey yokAynı yaştayiz bu arada :) 3. Çocuğu da isterdim bana kalsaydi ama hem geciktik hem de kazayla olmadığı sürece asla istemez eşim de
Bu gece ben de tekme atacak mi diye karnıma odaklandim, uyuyamadim. Uykusuz uykusuz geldim işeBenim gibi uyuyamayan var mı aranaızda? Günlük 4 5 saat ancak uyuyabiliyorum
GünaydınGünaydın kızlar hepinize iyi haftalar
haftaya tetanoz aşısı için çağırdı sağlık ocağı sizler oldunuz mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
33 yaşındayım canim. 1988 doğumluyum.. Sen de 86 doğumlu olmalisin. Nickten öyle anladimKaç yaşındasın!? Gecikti diyince merak ettim.
Yaşında ne varmış cnm. Bende 45-50 diceksin sandım33 yaşındayım canim. 1988 doğumluyum.. Sen de 86 doğumlu olmalisin. Nickten öyle anladim
Ben 30 yaşında daha birinciyi doğuracağım inşallahAynen öyle. Kendi yagimizda kavrulacaz işte. Yapacak bişey yokAynı yaştayiz bu arada :) 3. Çocuğu da isterdim bana kalsaydi ama hem geciktik hem de kazayla olmadığı sürece asla istemez eşim de
Canım senin idrar kültürü sonucun nolduMart anneleri son ayına girdi darısı başımıza kızlar
Candida albicans üredi yazıyor kültür sonucumda canım, enfeksiyon degil de mantar varmis sanırım çarşamba doktor kontrolüm var onu bekliyorum. Kasığımda ağrım oluyodu o yüzden istemiştim tahlil ama agrı da geçti bu mantar olayi da tesadufen çıkmış oldu yoksa kaşıntı falan hiç şikayetim de yokCanım senin idrar kültürü sonucun noldu
evet kocamı kandırabilirsem yaparım tabiki neden olmasınBen 30 yaşında daha birinciyi doğuracağım inşallahikinciyi de yapabileyim diye erkene çektim tarihi yoksa anca 35imde düşünürdüm sen üçüncüyü rahat rahat yaparsın
Yaşında ne varmış cnm. Bende 45-50 diceksin sandımnickine hiç bakmadım
Benim ücüncü cnm o yüzden takma bir sene sonra hemen birtane daha yap.,tabi esin ve istiyorsaniz.
İyi o zaman canımCandida albicans üredi yazıyor kültür sonucumda canım, enfeksiyon degil de mantar varmis sanırım çarşamba doktor kontrolüm var onu bekliyorum. Kasığımda ağrım oluyodu o yüzden istemiştim tahlil ama agrı da geçti bu mantar olayi da tesadufen çıkmış oldu yoksa kaşıntı falan hiç şikayetim de yokbiraz araştırdım da hamilelerde sıkça oluyormuş mantar tehlikeli değilmiş agrı da yapmazmış krem falan veriliyormuş tedaviye genelde
Bende tahminde yok dilim kız diyor kalbim erkek beynim ikiside ortaya karışık acaba beni anlıyormu anlıyorsa üzülüyor falan diye düşünüyorum kızım desem ya erkekse oğlum desem ya kızsaÖzelden yolicam cnm sana resimleri Burda açılmıyor.
Bende uyanıyorum. Gıcık oluyorum her tarafım kaşınıyor...
Bende öğrenemedim daha cnm. Hep arkası dönük, kız diye tahmin ediyorum artık.
İlk haftalarda solda başladı. Hep oraya bakti dr ultrasonla. 12. Haftada kız dedi doktor. Sonra 16. Haftada gobegimin altina sağa baktı başka doktor. Yerleşince sağ tarafa geçmiş demekki. Ne kızı bildiğin erkek bu dedi
Acaba benim minoş ne yaa doğum günüme denk geliyor konturolüm belki gösterirBen bütün teorileri bir bir patlatiyorum bacım solda ama kız
Nasıl sabrediyorsun ya ben olsam şimdiye 3 4 tane doktor gezmiştim cinsiyeti öğrenmek için. Hele kâğıda yazdırıp balon falan patlatiyorlar onlara ciddi hayranlık duyuyorum ben olsam odadan çıkar çıkmaz bakarım kâğıdaAcaba benim minoş ne yaa doğum günüme denk geliyor konturolüm belki gösterir