2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende öyle olmasından korkuorum yeğenimde oyle kolik doğdu çok zordu ablam hemşireydi ve çok stresli bi dönemden geçmişti o dönem cidden çok.zordu eşime anlatiorum bunu ama yinede bazen anlamio
Allah yardımcın olsun canım okudum biraz yazdıklarını ama bebeğin için güçlü olmak zorundasın ben de çok şey yaşadım çok zorluklar çektim 5 seneyi devirdik çok şükür bebeğimiz olmuyordu hep benim çabamla hep benim emeğimle tüp bebekle bebek sahibi olduk şuan çok şükür riskli gebelik geçirdim ikizdi bebeklerim birini kaybettim bunalıma girdim şimdi eşim gözüme bakıyor bişey olacak diye sabret canım Allah a sığın bol bol dua et gebelerin duaları kabul olur derler bebeğin için kendin için ve eşinin düzelmesi için bol bol dua et

Hanımlar Yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum ne kadar soluma yatmaya çalışsamda bir uyanıyorum yüzüstü bebeğe zarar veriyor mudur
Yuz ustu zararli cnm bebege giden kan damarlari annenin belinden gecermis yuz ustu yatmada rahim bele baski yapinca beldeki damarlarda kan akışı azalirmis kan akışı azalinca bebeğe daha az kan gidermis die okumustum

Keşke.kuzum inanki bugün böyle bi ağrı va ve asagi asagida tekmelio findik kurdu insanı durduk yere huzurz ettirio bak burda smdi iyimidir kizm die endiselenyrm o takiliodue
Ya Vedud zikrini bol bol çekin. Allahümme ya Vedud da diyebilirsiniz. Anlamina da bakın. Eşler arasında soğukluk olduğunda tavsiye ediyorlar.

Hanımlar Yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum ne kadar soluma yatmaya çalışsamda bir uyanıyorum yüzüstü bebeğe zarar veriyor mudur
Dikkat etmeye çalışıyorum sağıma soluma yastık koyarak yatıyorum yüzüstü yatmama engel oluyor ama yastık düşüyor çok deli yatarım normalde o yüzden hamile yastığı almayı düşünüyorum

Ben de bir bakayım en iyisi hamile yastığına yoksa düzelmeyecek benim yatış inşallah işe yarar

Iyi akşamlar kızlar, birkaç gündür forumda takılmıyorum kendime vakit ayırmak istedim. Neler yapıyorsunuz nasılsınız
Çarşamba günü devlet hastanesinde dahiliye randevum vardı, aynı güne kadın doğum randevusu da bulunca gideyim dedim. Doktor ilgilendi sağolsun ama cihaz çok kötüydü ve tek monitör vardı. Bebeklerimi göremedim yani ama iyilermiş haftalarıyla uyumlu dedi suları da iyiymiş. 170-180 gram olmuşlar hızlı kilo alıyor gibiler şimdilik. Devletteki doktor da cinsiyetlere kız dedi ben ikna oldum alışverişe başlıyorum artık bismillah deyip

Yuz ustu zararli cnm bebege giden kan damarlari annenin belinden gecermis yuz ustu yatmada rahim bele baski yapinca beldeki damarlarda kan akışı azalirmis kan akışı azalinca bebeğe daha az kan gidermis die okumustum
Hadi ya canım çok dikkat etmek lazım o zaman İnşallah en kısa sürede düzeltebilirim

Bende yüz üstü yatmayı çok severim canım ama hamilelikte tehlikeli olduğu için genelde soluma yatıyorum bazen sağıma yattığımda oluyor.

Bende yüz üstü yatmayı çok severim canım ama hamilelikte tehlikeli olduğu için genelde soluma yatıyorum bazen sağıma yattığımda oluyor.
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum canım ama ne yazıkki istemsiz olarak yüzüstü dönüyorum daha dikkatli olmaya çalışayım en iyisi

Maşallah canım ben 20.haftamdayım bebişim 300 gram sen 17.haftanda 350 gr bebeklerin var Allah ım nazarlardan korusun başla bencede yavaştan al cicili bicili şeyler

Ben de dikkat etmeye çalışıyorum canım ama ne yazıkki istemsiz olarak yüzüstü dönüyorum daha dikkatli olmaya çalışayım en iyisi
Bencede canım dikkatli olman bebeğin açısından iyi olacak yoksa baskı altında sıkışıp kalır kan akışı yetersiz olur.Allah korusun istemediğin sonuçlara sebep olursun

Ne güzel haberler canım maşallah bebişlerine bana doktor 14. Haftamda kız dedi ama emin olamıyorum 19. Haftamda bir dahaki kontrolüm inşallah o zaman netleşir o yüzden alışverişe başlayamıyorum ben ama sen yavaş yavaş başla bizlere de tavsiyelerde bulun

Bencede canım dikkatli olman bebeğin açısından iyi olacak yoksa baskı altında sıkışıp kalır kan akışı yetersiz olur.Allah korusun istemediğin sonuçlara sebep olursun
Ayy Allah korusun ya iyiki yazmışım buraya bundan sonra yastıkla filan artık engelleyeceğim çok teşekkür ederim

Kızlar bitki çayı, yeşilçay içiyor musunuz
benim doktorum ıhlamur ve rezeneyi günde 1 bardak içebilirsin dedi rezene gaza iyi geliomus daha hiç icmedim ama ıhlamur ara ara içiyorum Hamilelikte en masum bitki çayı olarak geçiyor ıhlamur canım

Bana doktor yasakladı bitki çaylarını

Yok canım bitki çaylarını genel olarak doktorum yasakladı hiç içmedim

Yok canım normalde bile midem bulanır içemem kaldıki hamilelikte bütün içeceklerden soğudum su ve süt hariç.hem hamilelik döneminde bitki çaylarını çok önermiyorlar.sen içiyor musun peki

benim doktorum ıhlamur ve rezeneyi günde 1 bardak içebilirsin dedi rezene gaza iyi geliomus daha hiç icmedim ama ıhlamur ara ara içiyorum Hamilelikte en masum bitki çayı olarak geçiyor ıhlamur canımc
Cevaplar icin teşekkürler kızlar , gebeliğin ilk 3 ayında yasaktı ama şu an hem vücudumuz da ödem oluyor hem kabızlık acaba hafif icimlilerden içmek sorun olur mu diye merak ediyorum doktora danışmadan içmeyeyim en iyisi

Ay hadi inşallah benimde öyle açıklamalı olur daha önce 2lide direk bakıp kağıdı vermişlerdi şimdi doktoruma randevumda yok direk ayrıntılıya giricem çıkıxam acaba sonuç vs doktoruma göstereyim diye veriyorlarmıki

Ben de bir bakayım en iyisi hamile yastığına yoksa düzelmeyecek benim yatış inşallah işe yarar
İnşallah yarar ben de çok korkuyorum çünkü gece uyurken üstüne yatmaktan şimdilik yastıkla idare ediyorum ama en kısa zamanda hamile yastığı almayı düşünüyorum en azından sağa sola dönerken yere düşmez

İkili testte de ayrıntılıda da doktorum kendisi bakmadı perinatolojiye yönlendirdi perinatolog ikisinde de detaylı anlattı herşeyi ama doktora yada hastaneye göre değişir mi bilmem benim bebeğim tüp bebek olduğu için tüp bebek merkezinde devam ediyorum muayenelerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…