2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bitki çayı, yeşilçay içiyor musunuz
Yok canım normalde bile midem bulanır içemem kaldıki hamilelikte bütün içeceklerden soğudum su ve süt hariç.hem hamilelik döneminde bitki çaylarını çok önermiyorlar.sen içiyor musun peki

Evlenmeden önce çok anlaysliydi evlendik ailesi daha değerli.oldu canım 1 yıl olsu
Klasik erkek tribi canım evlenince aileleri kıymete biniyor genel olarak biz de eşimle evliliğin ilk üç yılı problemler yaşamıştık ancak beşinci yılımızda düzene oturttuk eminim zamanla her şey sizin içinde düzelir elinizden geldiğince kendinizi ve bebeğinizi üzmemeye çalışın

Benim ki
13 şubat 8,15
15 şubat 29
17 şubat 177
19 şubat 46 düştü
22 şubat 216 ya çıktı
25 şubat 614 lekelenme baştan beri var ama ağrım yok. Dış gebelik olınca napılıyor canım.
19unda 46 ya mi düştü. Öyleyse düzensiz artıyor canım takipte ol gün aşırı baktır degerlerine. Bu degerde zaten görünmez kese. Ben hamile olduğumu bilmiyodum adetim bittikten bikac gün sonra lekelenme başladı böyle vişne çürüğü renginde. Devam edince doktora gittim beta bakıldı 3binlerde olmasına rağmen kese görünmedi sonra bi artıp bi azaldı. Dış gebelik olduguna karar verilince iğne yapıldı o şekilde eridi gitti . Dış gebelik tehlikeli bi durum tetikte kal canım en ufak bi ağrıda doktora gitmelisin

Tek istedgm o su anda canım inanki tek yani ona bu stresi yaşatmamak Cnku olan 2mize oluo o uzulmuoki bile nasılsa barışck diyip oturup işine gücüne bakio ben aglmsm ac kalmsm sadece bizim aileleriz uzuluo onalrnkinin dunyadan haberi yok.oh ne ala memleker

Yok valla aramadı dün dedi yaşamak istersen ev ben burdayım.istemezsende sen blrsn dedi bidaha da konsmadk
Ayy çok üzüldüm canım ya kusura bakma ama şu durumdayken eşinin yaptığı çok sorumsuzca düşüncesizlik yani kafana takmakta çok haklısın ama bebeğini düşün stres üzüntü onu çok etkiliyor.keşke bu duruma kadar gelmeseydi.

Keşke.kuzum inanki bugün böyle bi ağrı va ve asagi asagida tekmelio findik kurdu insanı durduk yere huzurz ettirio bak burda smdi iyimidir kizm die endiselenyrm o takiliodue

Keşke.kuzum inanki bugün böyle bi ağrı va ve asagi asagida tekmelio findik kurdu insanı durduk yere huzurz ettirio bak burda smdi iyimidir kizm die endiselenyrm o takiliodue
İşte o yüzden diyorum canım rahatlamaya çalış sıkma canını bebeğini düşün.umarım eşinde bir an önce yaptığı yanlışın farkına varır ve seni bebeğini üzmekten vageçer

Hanımlar Yatış pozisyonunuza dikkat ediyor musunuz? Ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum ne kadar soluma yatmaya çalışsamda bir uyanıyorum yüzüstü bebeğe zarar veriyor mudur

Ben senden bir hafta gerideyim canım ve nerede olacak ne zaman olacak hiçbir şey belli değil burada okudukça çok meraklanıyorum
Aynen canım ya ben de öyle ayrıntılı ultrasonda yüzünü gösterecek mi kime benziyor, sağlıklı mı falan baya meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…