2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kizlar benim moralim bozuk ya bugun afedersiniz hava cok guzel diye esim piknige gidelim dedi gittik bir bayan vardi orada 20 haftalik gebe bende kadinda bir gobek var yemin ederim dogucak sandim ben onu bende gobek neden cikmadi 🤔
Hiç mi göbeğin çıkmadı cnm. Çıkmıştır sen farkında değilsindir. Banada dün dediler hiç gözükmüyor hamile olduğun ama ben çıktığının farkındayım.

Kız ya seninki enine almisindir

Hiç mi göbeğin çıkmadı cnm. Çıkmıştır sen farkında değilsindir. Banada dün dediler hiç gözükmüyor hamile olduğun ama ben çıktığının farkındayım.

Kız ya seninki enine almisindir
Hayir canim olculerim ayni kotuma olabiliyorum hala sıkmadan daha hic bir kiyafetim degismedi once nasilsa ayniyim

Yesinler onları anneleri simdiden oluşmaya başladı damak tatları 🥰

Ben de yiyorum karnım tam doyuyor ama gözüm doymuyor yemeye devam ediyorum sonra da karnim çok geriliyor sabah inik bir karın akşam hamile gibi eşim diyor ki işe giderken hamile değilsin akşamları gelince anlıyorum hamile olduğunu nasıl bir şey anlamadim çok garip 🙈
Aynen ben de yemek ve su çok geriliyorum nefesi zor aliyorum . Saglikli sihatli dogs un yavrucaklar da 3. Trimester girdik heralde ondan böyle 😊

Dipnot; Bu arada Melik ismi Allah'ın isimlerinden biri olduğu için acaba sonunda şah da olsa sıkıntı olur mu, dinen uygun olur mu diye korkuyorum. 🙊 O yüzden başka seçenekler de ariyorum.
Allah'ın isimlerini koymak caiz değil önüne abdul getirilmeli diye biliyorum kül demek abdl araştır erkek ismi yiğit ahlas düşünmüştük kız bekliyoruz bizde kız ismi bulamadik

Yesinler onları anneleri simdiden oluşmaya başladı damak tatları 🥰

Ben de yiyorum karnım tam doyuyor ama gözüm doymuyor yemeye devam ediyorum sonra da karnim çok geriliyor sabah inik bir karın akşam hamile gibi eşim diyor ki işe giderken hamile değilsin akşamları gelince anlıyorum hamile olduğunu nasıl bir şey anlamadim çok garip 🙈
Ben sabahları 5 aylık akşamları 9 aylık hamile gibiyim 😂

Kizlar normalde hamilelikte herkes daha çok yedigini söyler ya ben önceki kadar bile yesem nefes alacak yerim kalmiyo patliycak gibi oluyorum iç organlarimiz sıkıştı tabi haliyle bebege yer açmak için de sizdede boyle oluyo mu
Valla canım ben 2lokma yesem gerilip kalıyorum bu yüzden karnım hiç tam doymuyor.gerilmesinden çok rahatsız olduğum için eskisinden daha az yiyorum 🥴

X