Cok sagol canimHadi gozun aydin canimm ogrenmeyen 3 kisimi kaldi darisi onlara insalalh
Evet canim doktor kafasi asagida diyince ben de öyle düsündüm. Kötü birsey olmadigini biliyordum ama sizin icin sorayim dedimŞansıma bugün herkesin kafası aşağıda ve doktoru normal diyor ben hissedince cok korkmustumsevindim canım herseyin yolunda olmasına sende erkek annelerine katıldın
Amin canim cok sagol hepimize insallahMasallah canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah
İnsallah. Sağlıklı, hayırlı evlat olszäun yeter. Başka ne isterimAmin canım inşallah olacak tabi her gün güzel haberler alacağız güzel enerjiler yayılsın heryere
Gözün aydın canım maşallah bebisineRabbim sağlıkla kucaklamayi da nasip etsin. Benim bebiş de aşağıdaydi kafası normalmiş aynen. Magnezyum yiyeceklerle kullanıyorum ben aç karna içince ishal yapıyor canım aklında bulunsun
Az kaldı canim senden de cinsiyet haber alacağız geç olsun temiz olsun inşallah sağlıkli olsunlar da
Evet canım grlari öğreniyoruz elhamdülillah rabbin sağlıkla ilerletsin korkma çok az bastırabilirsin bazen tepki verebiliyor çok aşırı zorlama tabiki ama ittirince oksurunce hareketi değişiyor
Kız ila birsey mi almak gerekBacim çok uzaktasın nesine girsek ki Tr de olsan kargo kolaydı
Kesinlikle öyle canim bir de esim de ilk defa yanimdaydi daha bi duygusaldimBen onun fotosunu yerim. Ya masallah ne güzel bir duygu. Resmini göre bilirmiyim.
İnşallahHayırlı güzel sonuçlar çıksın inşallah. Bu stresli zamanlarının sonu mutlulukla taçlansın. Dualarım seninle
Benim doktor her defasinda veriyor resim bu sefer pipisininkini verdiBenim doktorda bu kadar açmış bari anneye resmini verelim dedi verdi
İnşallah canım Allah razı olsun cuma dediler hava muhalefeti nedeniyle bugün diyor milli bayramlariymis tatil gününe denk gelmiş. Eşimde bende aynı duygu durumundayız Rabbim kolaylık versin inşallahCanim cok haklisin bende 4 lu test yaptirmistim aradigimizda ankarada labaturar tasindigini soylemislerdi daha cuma cikti sonuc az sabir insallah tez zamanda hayirli haberlerin gelir
Maşallah kız gösteriş yapmış.... Şimdi perşembe gittiğimde erkek kız bende anlarım.... Tabiki duygusal olacaksın. Mucize karnında büyüyor. Senin bir parçanKesinlikle öyle canim bir de esim de ilk defa yanimdaydi daha bi duygusaldimtabi ekliyorum fotoyu
Benim fetal dna testim kan verdikten sonra 1 ayın dolmasına 4 gün kala geldi. Sadece sabır ve sakinlik diliyorum.
Bende defalarca aramıştım.
2 kere taramışlar meğerse ondan gecikmiş o hafta alınan tüm kanlar gecikmiş falan.
Olabiliyor yani sen gönlünü ferah tut
İnşallah kızlar Rabbim kolaylık versin yaa eve sigamadim bugün resmen.Gec olsun guzel olsun. Benim de geckmsti 16.gunde anca cikmsti. Insallah temz gelck
Yok canım çıkmamış daha cuma günü dediler hava muhalefeti nedeniyle gecikiyor bugünde dedi milli bayrammis orda o yüzden gecikmiş sabır çektim durdum tüm gün.asya_01 canım sonuç çıktımı
Gözün aydın canım maşallah bebisineRabbim sağlıkla kucaklamayi da nasip etsin. Benim bebiş de aşağıdaydi kafası normalmiş aynen. Magnezyum yiyeceklerle kullanıyorum ben aç karna içince ishal yapıyor canım aklında bulunsun
Sorma vallaMaşallah kız gösteriş yapmış.... Şimdi perşembe gittiğimde erkek kız bende anlarım.... Tabiki duygusal olacaksın. Mucize karnında büyüyor. Senin bir parçan
Rabbim seni ferahlara kavuşturacak canim az kaldı inşallah tüm kalbimle yavrun için dua ediyorum rabbim tez zamanda güzel haberler aldırsınİnşallah canım Allah razı olsun cuma dediler hava muhalefeti nedeniyle bugün diyor milli bayramlariymis tatil gününe denk gelmiş. Eşimde bende aynı duygu durumundayız Rabbim kolaylık versin inşallah
Allah rahmet eylesin. Erken kayıp etmişin. Allah sabır versin. Hastamı du.
Hastaydi zaten hamileligimde biliyordum kalp hastaligi vardi malesefGecende bana olmuştu ya aynısı. Sen üzülme hissedemiyorum diye. Naz yapıyordur sana. Ona odaklanma,bazende uyuyorlar cok
Allah rahmet eylesin. Erken kayıp etmişin. Allah sabır versin. Hastamı du.
Çok zor dünkü yaşadığım şeyler. Yani o kadar zor u aynı davranmak diye düşünüyorum. Sevgim, saygım koşturmam onlar için. Ama gelin ağır basıyor. Anlamıyorum. Bazende bosver diyorum ama dünkü tavrı gözümün önünden gitmiyor. Çok üzüldüm.
Allah mekanını cennet eylesin. Üzülme cnm. Elimizden hiç birsey gelmiyor. Allahim sana bebişlerine sağlık sıhhat versinHastaydi zaten hamileligimde biliyordum kalp hastaligi vardi malesef
Aslında olması gereken de her ay bakılması bence çok iyiymiş doktorunuzGeçmiş olsun. Bizim doktor her ay gittiğimde idrar ve kan tahlili istiyor kontrol amaçlı. Özellikle idrarı her kontrolde vermek mantıklı enfeksiyon için. Her gittiğinizde özellikle belirtseniz belki alışkanlık yapar doktorda
Şaka maka erkek olursa Aybars ismi yakışır bakKız ila birsey mi almak gerek
Hersey şaka, hayırlı, saylikli bebislerimiz olsun yeter.
Artık takip edip ayarlicam bakalımNe güzel bir doktora denk gelmişsiniz. Onun olduğu zamanlar önceden belli ise ona göre ayarlamak mantıklıymışmaşallah
Özeldeki doktorum veriyor her seferinde ama devletteki vermiyordu iki kere erkek olana denk geldim bu sefer kadındı ve çok ilgiliydi kendisi verdiBenim doktor her defasinda veriyor resim bu sefer pipisininkini verdiani olarak kalir bu da ileride gösteririm
Hayırlısı olsun hakkınızda canım rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba kızlar ne güzel haberler gelmiş maşallah gözünüz aydın :) Biz de taşınmak istiyoruz ev arıyoruz bir iki aydır. Şu anki evim dubleks 4+1 ve 200 metrekare fazla büyük yani çocuktan sonra çok zor olacaktı temizliği toplanması bir de sürekli bir aşağı bir yukarı in çık istemedim yani ev bakıyorduk ama içime sinen bir ev bulamadım hiç acele de etmedik. Bugün bir ev bulduk gidip gördük ama nasıl güzel anlatamam :) Hem arakat 3+1 hem de kocaman bir terası var :) Her kata teras koymuşlar farklı bir dizaynı var sitenin. İçinde sosyal tesisi havuzu parkları falan her şeyi var çocuk için de iyi olur ama ben de eve bayıldım kadınlar bilir evin mutfağı çok geniş en büyük artılardan biri :) Ebeveyn banyosu da var o da bence önemli çocuk olduktan sonra. Yani ev çok içime sindi, bu akşam düşünüp karar vereceğiz eşimle, dua edin de hayırlıysa bize nasip olsun o ev :)