Gör bak haftaya nasıl aryacak o hareketlergobek deligimin uc dort parmak altinda misir patliyor gibi pat pat vurdugunu hissediyorum ama nadiren oluyor tabi henuz, cogu hareketi dönuşleri falan hissetmiyoruz cok minikler daha
Hayir canim bir yerde top oluyir sadece
Yarin gidecekmisin doktoraHayir canim bir yerde top oluyir sadece
Bakicam canim yarin duruma göre saglik ocagina kalp dinlemeye giderim belkiYarin gidecekmisin doktora
Ay teyzesi seni bekliyormus sormanı tik tik.tik yapti gobegim in deligine dogru hattaYarin gidecekmisin doktora
Kıvrılmış yatıyor prenses. Ya kafası yada popsu annesi. Yeri rahatHayir canim bir yerde top oluyir sadece
Uyandi herhaldeKıvrılmış yatıyor prenses. Ya kafası yada popsu annesi. Yeri rahat
Hadi gözün aydın canımUyandi herhaldeusul usul hareket etti demek ki bugun surekli yer degistirdi durdu ama hic hissetmedim sirt ustu yatinca gordum tek
Ay allah razi olsun kucagima almadim ama birsey oldu diye cok korktum babasi dun geceden beri gidelim doktora dedi ama burada rahatlattilar sukur beni bekledim sabirlaHadi gözün aydın canım
Gördünmü annesi hemen stres yapma. 24. Haftadan sonra zaten tekmeleri sertlesiyor ve o zmn ayakta bile hissede bilirsin.Uyandi herhaldeusul usul hareket etti demek ki bugun surekli yer degistirdi durdu ama hic hissetmedim sirt ustu yatinca gordum tek
Ben ayakta oturarak daha raht hissediyorum canim yatinca gerilme oluyorGördünmü annesi hemen stres yapma. 24. Haftadan sonra zaten tekmeleri sertlesiyor ve o zmn ayakta bile hissede bilirsin.
Ben otururken bile hissediyorum artık. Küt küt vuruyor
Cok sukurr severim ben senii ben hep sorariim seni benimi bekliyordun cok sukurr sen teyzem beni sorsami diyorsun ilgilensinmi diyorsunn bundan sonra soz ilgilecegimAy teyzesi seni bekliyormus sormanı tik tik.tik yapti gobegim in deligine dogru hatta❤
Heralde teyzesiCok sukurr severim ben senii ben hep sorariim seni benimi bekliyordun cok sukurr sen teyzem beni sorsami diyorsun ilgilensinmi diyorsunn bundan sonra soz ilgilecegim
Bende onu cok seviyorumm annesi kiyamam ben ona o benim kizimin kankasiHeralde teyzesikizim pek seviyor seni❤
Aynen gobekten kankalar hemdeBende onu cok seviyorumm annesi kiyamam ben ona o benim kizimin kankasi
Randevun ne zmn?Ne güzel herkes öğrenmiş cinsiyetini benim daha çok var 20+4 de öğreneceğimkıskandım sizi ama bende bugün ebemi gördüm tansiyonumu ölçtü saolsun düşük çıktı yine 8e 5 zaten boynumun arkasında geçmeyen hafif bir ağrı var.Benim gibi tansiyonu düşük olan var mı aranızda?
Canim benim de 10 a 6 ama normal dedi doktorumNe güzel herkes öğrenmiş cinsiyetini benim daha çok var 20+4 de öğreneceğimkıskandım sizi ama bende bugün ebemi gördüm tansiyonumu ölçtü saolsun düşük çıktı yine 8e 5 zaten boynumun arkasında geçmeyen hafif bir ağrı var.Benim gibi tansiyonu düşük olan var mı aranızda?
gobek deligimin uc dort parmak altinda misir patliyor gibi pat pat vurdugunu hissediyorum ama nadiren oluyor tabi henuz, cogu hareketi dönuşleri falan hissetmiyoruz cok minikler daha
Ayy ne kadar guzel evet cevremdekiler de hep kas segirmesi gibi oluyo ilk hareketler dediler o gunleri bekliyoru. Cok tesekkurlerMerhabaIlk kez 15 haftalikken hissetmeye basladim böyle pit pit birseyler oluyor tam hareket diyemeyiz aslinda böyle tekme falan olmuyor daha ve hergün sürekli olmuyor iki güne bir hissediyorum kesinlikle ilk hissettigi zaman cok heyecanlaniyor insan insallah en kisa zamanda hissedersin sen de