2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
NURSE HARVEYS COLEX KULLANAN VARMI KIZLAR?
Ben kullanıyorum. Bebeğim iyi çok şükür ama çok gazlı bir bebek değil. Biz ilk çocuğumda en çok nurseden verim alınca buna direkt nurse başladım. Günde 4 defa verin dediler ama ben 3 kere veriyorum yetiyor. Gazı olsa da olmasa da aynı saatlerde verin dedi eczacı

Ben kullanıyorum. Bebeğim iyi çok şükür ama çok gazlı bir bebek değil. Biz ilk çocuğumda en çok nurseden verim alınca buna direkt nurse başladım. Günde 4 defa verin dediler ama ben 3 kere veriyorum yetiyor. Gazı olsa da olmasa da aynı saatlerde verin dedi eczacı
Yorumları çok iyi sipariş verdim ona başlıycam bende bşde onu deneyelim 🤣

Bizde hergün durum bu kızı servisten almaya yarım saatte erken inip ya market yapıyoruz ya turluyoruz bahçede alıp geliyoruz sling içine girer girmez uyuyo benim yavru 😁
Havalar soğuk ya korkuyorum Disari çıkmaya üşütür falan grip belasi ile ugrasmak istemiyorum
Senin kızındamı sizinle uyuyo 😁 benmkide gece geliyo 😁 bide deli yatıyo hayattan bezdim 😁
Bnm kiz bizim odada yatiyo canm daha 21 aylik kucuk odasını ayirmadik bide gece uyaniyo malesef. Sabahlari uyanip yanima geliyo biraz da yanimda kestiriyo babasi erkenden ise gittigi icin aliyom onu yataga mecbur yoksa yatagina koyuyom onu bize alissin istemiyorum

Valla benim de 😂 arabayla falan çıkarayım diyorum oksijen alır diye ama asla cesaretim yok. Ağlamaya başlasa emzik falan da almiyo illaki meme 😬
Bebekler 3-4 aylik oluncaya kadar anca onlarla bi yere cikilir bence cunku dakka başı meme istiyolar bide disarda rezil oluyon ben ilk kizimda yasadim o rezilligi en son dayanamdim oturdum bi yere verdim memeyi

Bende yaptırıcamda yaklasık 700tl tutuyor ikisi acaba heryerde aynı mı diye merak ettim özel muayanesi olan bi doktora gidiyoruz, nette okudum eczaneden alıp sağlık ocağında da vurdurulabiliyormuş
Aynen canım ikisi o kadar ortalama. Keşke devlet karsiladaydi, ikisi de çok tehlikeli hastaliklar bebekler için 🥺

Biz de bugün 2.ay kontrolüne gittik. Ultrason da çekildi çok şükğr bir sıkıntı yok; ama son kilo ölçümünden beri günde ortalama 25 gram almış oğlum o yüzden tekrar emzirme danışmanı ile görüştüm. Aslında 25 gram gayet normal ben de kafaya takmadım hatta emzirme danışmanı da normal dedi; ama bebeğimin düzgün bir şekilde memeye yerleşmediğini o konuda çalışmam gerektiğini söyledi, bir de emziği de kes dedi. Ben zaten emziğe çok gönülsüz başlamıştım; ama ne yalan söyleyeyim bayağı rahat oluyordu onunla uyutmak. Gerçi belki o yüzden kilo alımı da yavaşlamıştır, şimdi emzik olmadığı için susmadığı zaman çok aç olmasa da meme vericem yine😅
Evet emzik geciktirici gerçekten sağlıklı olsunda onemli olan o toplam ne kadar almis oluyo cnm

Kızlar bi sorum olacak bebeğim ilk ay sadece 200 gram almıştı şimdi 1200 gram almış doktor çok mama miktarını azaltın dedi o zamanda doymuyor napayım anlamadım şu an 4800 kilosu tam 2 aylıksizinkiler kaç kilo aldı

Kızlar bi sorum olacak bebeğim ilk ay sadece 200 gram almıştı şimdi 1200 gram almış doktor çok mama miktarını azaltın dedi o zamanda doymuyor napayım anlamadım şu an 4800 kilosu tam 2 aylıksizinkiler kaç kilo aldı
Azaltma hemşire bana bu aylar ne kadar kilo alırsa kâr dedi. İlerde sütün azalacak ek gıdaydı bilmem ne bu kadar alamayacak dedi.
Annem diyo sen 2 aylıkken 8 kiloydun görenler inanmıyodu 2 aylık olduğuna sonradan zayıflamışım o kadar kilo almamışım.

Azaltma hemşire bana bu aylar ne kadar kilo alırsa kâr dedi. İlerde sütün azalacak ek gıdaydı bilmem ne bu kadar alamayacak dedi.
Annem diyo sen 2 aylıkken 8 kiloydun görenler inanmıyodu 2 aylık olduğuna sonradan zayıflamışım o kadar kilo almamışım.
Abim iki aylıkken 9 kiloymus banada verme dedi doktor veriyorum açki yiyo 😅

Normal bence cnm benimkide cok aliyo verme diyo veriyorum ben tosun gibi birsuru bebek var allah korusun hastami sanki seninki mama onu bilmiyorum mama cok iyimi

Manifesto cnm ismini yanlis yazdiysam kusura bakma lütfen etiketlemeyi bilmiyorum cnm seninle konusmustuk spor konusunda doktorun iki ay sonra basla demisti sana benim doktorum uc ay en az önermiyoruz dedi ultrasyonda iyi cikti sadece dikisler kotu iyilesmis dedi kan tahlili istedi verdim sonuc almadim daha basenlerim cok rahatsiz ediyo posikolojim bozuluyo resmen esimde cok bozuldu diyip duruyor hafif hafif basen hareketleri yapmak istiyorum catlak kiremi kullaniyorum buyuk ölçüde azaldi senin doktor iki ay benim uc ay diyo yapsammi bilemiyorum 😔

X