2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benim de gaz olayi fena nedir bu ne zaman gececek acaba bir de demir ilaci kullanmiyorum ona ragmen kabizlik durumum var cok can sıkıcı. hergun incir hosafi icmeme ragmen kabizligi cozemedim dogumdan beri bu sekilde.
Canım ben kuru kayısı hoşafı içtim ve acayip çalıştırdı bağırsakları

Çay ve kahve hamileyken içiyordum az az ama şimdi hiç canım istemiyor nedense. Sezaryen ameliyattan sonra çok gazim oldu benim. Günlerce gaz oldu yeni geçti. Karnim da indi baya. Ameliyat yeri hala biraz acıyor ama genel anlamda iyi.

Bana dr demişti ki "kaka bağırsağı erken terkediyorsa rengi yeşilimsi olabilir. "

Ben de süt içilmeyecek ama yoğurt peynir ve kefir serbest diye biliyordum cnm. Brokoli ve karnabahar yasak sütun tadını değiştirebilir diye. Aci ve baharatlı da yasak

Evet geçen gün birisi söyledi bana da babaannem yedirmez bana dedi süt dururmuş ilk defa duydum dikkat ediyorum bende artık

Kızlar ya bebekleriniz çok irkiliyo mu? Bizimki uykuya dalma aşamasında sürekli korkup irkiliyo ve çok zor dalıyo uykuya
Evet, yarım kundak yapın mutlaka. Ben owli kundak ile uyutuyorum geceleri, irkilmiyor böylece daha deliksiz ve uzun oluyor uykusu. Günü gününe tutmuyor tabi o baska mevzu

Valla bende çok merak ediyorum bunu canım benimkide memede uyuyo daha sonra alıp gazını çıkartıyorum tekrar aranmaya başlıyo acaba emzirmeden sonra gaz çıkarınca doymuşmu oluyo
Mantıken oyle olmasi lazim bence bende bilmiyorum hep aç zannediyorum aglayinca hemen alip emziriyom esim hep yanlis yapiyon diyip duruyor

Ay cok sevindim bende iyi bakamıyorum diye yiyordum kendimi ayni tarif ettigin gibi benim bebisim doysular ya kuzular

her emzirmeyi 20 30 dk tutuosan (2 satte bir)bide kilo alıyosa doyuyodur cnm başka türlü bnde anlayamıyorum
Yuya kaliyo cnm o kadar emmiyo her agladiginda veriyorum ama yada uyanik kalmasini saglayip daha cok emmesi icin uğraşıyorum gogsum sisti hala agriyo bir tanesi saginca gelmiyo dolu olsada bi turlu yapamıyorum kis olur demis eczaci habire o gogsu veriyorum

Evet, yarım kundak yapın mutlaka. Ben owli kundak ile uyutuyorum geceleri, irkilmiyor böylece daha deliksiz ve uzun oluyor uykusu. Günü gününe tutmuyor tabi o baska mevzu
Kundak işinin üstüne düşmem lazım valla her gün yeni yeni huylar cidden. Beraberce öğreniyoruz yavru kuşlarla

Makarna hamur olduğu için hem sancılanır hem gaz yapar ekmekte iyi çiğnenezsen aynı şekilde neskafede iyi değil Türk kahvesi iç bence bide etkide çok aşırı tüketme her yemekte kimyon kullan baharatlı salçalı ekşili acılı şeyleri çok tüketme

Slm kizlar nasilsiniz bebisler iyidir inşallah kizlar siz bebeklerin doydugunu nasil anliyorsunuz bebegim gogsumde emerken hep uyuyo birakinca uyaniyo ariyo sonra yine ayni cis kaka cok yapiyo gunde bes kez kaka yapiyo
çoğumuz sizin gibi düşünüyor bebek sürekli emmek isteyince aç olduğunu düşünüyoruz halbuki bebek sadece aç olduğu için emmez kendini güvende hissetmek için keyfi emer korkularını gidermek için emerler bazen uyumak yada rahatlamak için emerler hemen olumsuz düşünmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…