2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde yok ucum iki bebeğim uçla emdi bunda göğsümle c şeklinde doğru tutusla tut olmasada emiyo
sütüm gelmemişti ilk başta biberon ile mama verdik onun ucuna alışınca sütüm gelince göğüs ucumu kavrayamadı hala teklif ediyorum ama çok hircinlasiyor ısrarcı davranamiyorum

Ben hem sütum artsin hem bebisin sarılıgı gecsin diye sabah ve yatmadan once bir buyuk bardak pekmez serbeti iciyorum..sarligi atlattik cok sukur.zaten az sarligi vardi..dogumdan itibaren mama ve emzirmeyle besledim simdi mamayi sadece 1 kez 30 ml veriyorum onunda 10ml falan ancak iciyor..sarligi olanlara tavsiyem pekmez serbeti icin

S sumici Canım arada girip forumu takip ediyorum. Seni merak ettim nasilsin doğum oldumu?
Hayır hala bekliyorumYarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek.Alttan kontrol edecek ve büyük ihtimalle açılma yoksa rahmi uyaracak.Erken doğurarayacağımı zaten biliyordum ben.İnşallah doğumum istediğim gibi normal olur.Yalancı sancılar bile başlayalı üç gün oldu
Bu arada sen toparlayabildin mi?Bebiş şimdi zor uyanıyordur,onun savaşını veriyorsunuzdur sizde

sütüm gelmemişti ilk başta biberon ile mama verdik onun ucuna alışınca sütüm gelince göğüs ucumu kavrayamadı hala teklif ediyorum ama çok hircinlasiyor ısrarcı davranamiyorum
Zorla ben on gün oldu sağ gogusu istemiyo ama zorluyorum herkes emmez dedi vaz gecmedim emiyo zar zor dayan emer

Kızlar kolik bebek mi gazlı bebek mi olduğunu nasıl anlarız. 16 günlük olduk ama gece sürekli ağlıyor normal mi bu yani. Sizin bebeklerinizin düzenli aglama saatleri var mı. Bizim gece başlıyor sabah yediye kadar. Gündüz genelde uykuda. Kolik denebilir mi acaba

Yalancı sancıları nasil anlıyorsunuz acaba anlatır mısınız ben anlayamıyorum ?

Yalancı sancıları nasil anlıyorsunuz acaba anlatır mısınız ben anlayamıyorum ?
Siz de doğum yapmadınız sanırım.Yalancı sancılar tahmin kasılması seklinde oluyor.Duzenli gelmiyor,kasilma süresi kısa oluyor.Benim üç gündür akşam sekiz ile gece bir arası on onbeş dakikada bir kasılmalarım oluyor.Dogum sancılarında bende bu kasılmalar daha uzun oluyor ve adet olmuşum gibi bel ağrısı da yaşıyorum

Canım koliktir benmki kolik değil ama baya gaz var gaz ilacı kullanıyorum ve probiyotik kullanıyorum kaksında mukus vardı süt ürünlerini kestim (kızımdada vardı) dr normal dedi ama kızımda laktoz intoleransı çıkmıştı belki vardır diye kestim ) kiraz çekirdekli bel kemeri aldım akşamları karnına zeytinyağ masajı yapıyorum iyi olursa dul aldırıyorum. Ne abartıyosun diyenler olabilir kızım kolikti 5 ayı hatırlamak istemiyorum o yüzden bundan önlemimi aldım belki buda kolik olacaktıda önlemimi aldım mama olarakda deniyorum aptamil proseyneo aldım çok faydası yok gibi bebelac nutrikonfor denycem

Ben 5. Gün başladım canm valla 15. Güne kadar bide ilaç fayda edene kadar çocuk mahvoluyo

Kuzum kolikse hergün aynı saatte gaz ise ne zaman sancı girerse o zaman çığlık atıyo bence geç kalmadan druna danış gaz ilacına başla

Emzik büyük kurtarıcı gerçekten. Biz normal damakli emzik kullanıyoruz. Doktor 3 haftadan sonra öneriyoruz demişti ama bizimki 4 5 günlükten beri tutuyor yolda bel de çok iyi uykuya dalmada falan
Valla benim kız tutmadı memede uyuyodu beni kullanıyodu o kadar zorlandım ki hastaneden eve geldik ilk işim emzik vermek oldu kzıımdan kalma bütün markaların emziklerini denedim ve mam tutmaya karar verdi pembiş pembiş emzikler emecekti oğlum

Hissetme canım çocuk hergün bi huy edinir maalesef bir kaç ay idare edeceğiz. Benimki kaç gündür dediğin gbiydi dün gece iyiydi gündüz değildi falan böyle böyle büyüycek. Kolik bebek büyütmüş bir anne olarak bu kolik değil ama gaz girip çığlığı bastığında hala elim ayağıma dolanıyo maalesef

Rezene ne kadar veriyosun canm

Göğüste süt karıncalanıyormuş ve bu şekilde süt memeden fışkırıyormuş, bol süt oluyormuş bu şekilde
Bende de öyle fışkırma falan yok canım. Elimle sıkınca süt çıkıyo hepsi o :) bide iki sefer doktor kontrolüne gittiğimde, emzirmek için göğsümü açtığımda sütüm gelmişti başka görmedim öyle

Aynen... Bizimde oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…