- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 53
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #29.321
Seninki kaç günlük? Benimki 13 günlük bende versem mi acaba bilemedimCanm bi cay kasigi kadar verdim sabah cok guzel pit pit yapiyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki kaç günlük? Benimki 13 günlük bende versem mi acaba bilemedimCanm bi cay kasigi kadar verdim sabah cok guzel pit pit yapiyodu
Belki herkeste aynı olmaz; ama silikon uç bizde çok büyük sıkıntı yarattı, normal almadı başta oğlum sonra hastaneden silikon uç alın dediler, keşke almayıp sağıp verseydim ama ameliyat sonrası daha kendime gelememişken hiç sorgulamak aklıma gelmedi. Sonra bizimki de uca alıştı ama sürekli kavga da ediyordu benimle emzireceğim zaman, ben de hiç sütü alamıyor gibi hissediyordum. Sonra 5. Gün kontrolünde yüzde ondan fazla kilo kaybettiğimiz anlaşıldı. Sütüm olmasına rağmen alamıyordu yani. Sonrasında Allah karşıma bir emzirme hemşiresi çıkardı, o olmasa halim haraptı, sayesinde bıraktık ucu, şimdi yavaş yavaş kilo da alıyoruz inşallah. Size naçizane tavsiyem sürekli uçla beslemeden kendi memenizi teklif edin, bir de biz çok yapamadık ama ten tene temas, birlikte banyo yapmak veya slingi çok tavsiye ediyorlar bu gibi durumlarda.1 ay diye biliyorum anlamamalıben şu son 3 güne kadar veriyordum mama. Biberona alışma yapmadı Allahtan ama silikon meme ucuna alıştı o sıkıntı benim için
![]()
Biz de şu an bu kadar olmasa da benzer durumdayız, bende kesinlikle normal şekilde durmuyor hep emmek istiyor, size yardımcı olup sallayıp uyutabilecek kimse yok mudur? Bir iki saat dinlenme bile o sırada beni kendime getiriyor. Yoksa bende de artık yaralar olacak, hiç emziremeyeceğim diye korkuyorum.Benim ogluş bibs emziği tutmadı maalesef. Beni emzik gibi kullanmaya devam ediyo. Akşamüstü 16:30dan beri memedeyiz, memeden çıkınca ağlayarak uyaniyo delirmek üzereyim![]()
Çok şükür annem ve eşim çok yardımcı oluyo alıp uyutuyolar kucaklarında ve bi dahaki beslenmeye kadar ben de uyuyorum. Yoksa depresyon bayrağını çekerdim şimdiye kadarBiz de şu an bu kadar olmasa da benzer durumdayız, bende kesinlikle normal şekilde durmuyor hep emmek istiyor, size yardımcı olup sallayıp uyutabilecek kimse yok mudur? Bir iki saat dinlenme bile o sırada beni kendime getiriyor. Yoksa bende de artık yaralar olacak, hiç emziremeyeceğim diye korkuyorum.
Sürekli memede olunca peki sütünüz oluyor mu, Yetiyor mu?Benim ogluş bibs emziği tutmadı maalesef. Beni emzik gibi kullanmaya devam ediyo. Akşamüstü 16:30dan beri memedeyiz, memeden çıkınca ağlayarak uyaniyo delirmek üzereyim![]()
Meme ağzında uyumak istiyo, sürekli aktif emme yoktu dün yaşadığımız durumda. Ama genel olarak sütüm yeterli çok şükür, 2 saatte bir düzenli beslenmelerinde karnı doyuyorSürekli memede olunca peki sütünüz oluyor mu, Yetiyor mu?
Sol memeyi alıyor sağı almıyor şaka gibi çocukBelki herkeste aynı olmaz; ama silikon uç bizde çok büyük sıkıntı yarattı, normal almadı başta oğlum sonra hastaneden silikon uç alın dediler, keşke almayıp sağıp verseydim ama ameliyat sonrası daha kendime gelememişken hiç sorgulamak aklıma gelmedi. Sonra bizimki de uca alıştı ama sürekli kavga da ediyordu benimle emzireceğim zaman, ben de hiç sütü alamıyor gibi hissediyordum. Sonra 5. Gün kontrolünde yüzde ondan fazla kilo kaybettiğimiz anlaşıldı. Sütüm olmasına rağmen alamıyordu yani. Sonrasında Allah karşıma bir emzirme hemşiresi çıkardı, o olmasa halim haraptı, sayesinde bıraktık ucu, şimdi yavaş yavaş kilo da alıyoruz inşallah. Size naçizane tavsiyem sürekli uçla beslemeden kendi memenizi teklif edin, bir de biz çok yapamadık ama ten tene temas, birlikte banyo yapmak veya slingi çok tavsiye ediyorlar bu gibi durumlarda.
Maşallah yavruya, benim yetmiyor sütüm bir de şu göğüste kaynama mevzusu da olmadı bir türlü. Bende buna taktım ne yapayımda kaynasın sütümMeme ağzında uyumak istiyo, sürekli aktif emme yoktu dün yaşadığımız durumda. Ama genel olarak sütüm yeterli çok şükür, 2 saatte bir düzenli beslenmelerinde karnı doyuyor
Canm 3. Haftada başladı bu ara zirvede 32 günlükGazı kaçıncı günde başladı canım?
Benim de göğüs ucum yok silikon uc ile emiyor sürekli teklif ediyorum memeyi ama ucsuz almıyor biz 1 aylık oldu 1 kg almışız 1 ayda kilo almış ama ben yine de ucu bırakmasını istiyorum nasıl bırakırdınız acabaBelki herkeste aynı olmaz; ama silikon uç bizde çok büyük sıkıntı yarattı, normal almadı başta oğlum sonra hastaneden silikon uç alın dediler, keşke almayıp sağıp verseydim ama ameliyat sonrası daha kendime gelememişken hiç sorgulamak aklıma gelmedi. Sonra bizimki de uca alıştı ama sürekli kavga da ediyordu benimle emzireceğim zaman, ben de hiç sütü alamıyor gibi hissediyordum. Sonra 5. Gün kontrolünde yüzde ondan fazla kilo kaybettiğimiz anlaşıldı. Sütüm olmasına rağmen alamıyordu yani. Sonrasında Allah karşıma bir emzirme hemşiresi çıkardı, o olmasa halim haraptı, sayesinde bıraktık ucu, şimdi yavaş yavaş kilo da alıyoruz inşallah. Size naçizane tavsiyem sürekli uçla beslemeden kendi memenizi teklif edin, bir de biz çok yapamadık ama ten tene temas, birlikte banyo yapmak veya slingi çok tavsiye ediyorlar bu gibi durumlarda.
İncir suyu kaynat iç geçer kabızlığınBende oyle valla hergun cikardim lavaboya ama dogumdan sonra kabiz oldum mecbur ilac kullaniyom zaten tuvalete gitmeye korkuuom dikislerden dolayi
Benimde yok ucum iki bebeğim uçla emdi bunda göğsümle c şeklinde doğru tutusla tut olmasada emiyoBenim de göğüs ucum yok silikon uc ile emiyor sürekli teklif ediyorum memeyi ama ucsuz almıyor biz 1 aylık oldu 1 kg almışız 1 ayda kilo almış ama ben yine de ucu bırakmasını istiyorum nasıl bırakırdınız acaba
Kontrole kadar yaptım, 10 gün sonraydı kontrol. Sonra bıraktım krem vermişti onu kullanmaya başladım.Kızlar sezaryanla dikişli olanlar kaç gün tentürdiyot ile pansuman yapiliyo doktor birşey soylemedi
Kaynama muhabbeti nedir canım ben tam bilmiyorumMaşallah yavruya, benim yetmiyor sütüm bir de şu göğüste kaynama mevzusu da olmadı bir türlü. Bende buna taktım ne yapayımda kaynasın sütüm
Bizde surekli uyandirip emzirmeye calisiyoruz. Her dönemin ayrı zorluğu var isteSürekli memede kalmak nedir ya artık isyan edeceğim![]()