• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen benimde meme sarktı... Parmak kadar değildi ama baya acı veriyordu🙄🙄🙄denemekte yarar var ben çok rahatladım...oturamiyordum hiç su an normalim
Allah senden razı olsun canım 10 dak önce surdum agridan geberiyorum 2 haftadır bugun genel cerrahi bile gittim lansinoh sanki biraz yumsatdi ne anestol ne prokto glivenol ne proktolog hicbirsey bukadar rahatlatmadi Allah razi olsun gozumun yaşini dindirdin

Kızlar bende nerdeyse yarım saate bir emzirmeye basladım 2 gündür ya durmuyor asla emdikten sonra gazı cıkıyor uyumuyor sürekli mızmız biraz oyalıyorum sonra tekrar meme veriyorum bu döngü böyle sürüyor keyfi gelirde 1 saat uyuyana kadar😢birde her akşam aynı saatte huzursuzluğu başlıyor 2 saat boyunca delirtiyor bizi asla susmuyor memeyi yeni emmesine rağmen ne uyumak ne sakince durmak yok şimdi zar zor uyuttum yatırdım mahvetti bizi ya 😭😭

Off benimki de öyle tamam gak diyince meme guk deyince meme de bunun bi sınırı olmalı ya
Bence de. Son bi kaç günde memelerim resmen yara olmaya başladı ve cidden canım yandıkça bebeğe karşı öfkeleniyorum😐 sonra kendime de kızıyorum saçma bi psikolojinin içine giriyo gibiyim
Aynı durumdayız 🤦 neden böyle ya sütüm mu yetmiyor diyorum artık ben
Akşam aynı soruyu sordum kendime, yeniden mama hazirlayacaktim ama maşallah sütüm de var ya. Sırf istediği için emiyo😓

Benim ogluş bibs emziği tutmadı maalesef. Beni emzik gibi kullanmaya devam ediyo. Akşamüstü 16:30dan beri memedeyiz, memeden çıkınca ağlayarak uyaniyo delirmek üzereyim 🥴
Kiz benmde bu aksam oyleydi sonra baktim karnina davul gibi olmus normalde bu kadar emmez garibim gaz sancısından herhalde emiyodu bir saat gazi cikarmakla ugrastim pek cikaramadim ama rahatladi biraz doktor 15. Ginden sonra baslayin dedi gaz damlasina ama ben yarin esime aldirip kullanacam sanirsam ya bugun cok huzursuzdu cunku dogru duzgun uyimadi biraz rezene icirip uyutttim onu sallaya sallaya

Normal dogum yapmistim ben kizlar malum alttan dikislerim vardi ya bugun duş alirken yere bi dikiş ipimin düştüğünü gordum bugün 8. Gunum acaba tutmadi mi erken mi dustu ya .
Cok huzursuz oldum ya bide ipte düğüm falan da yoktu yani .

Bide kizlar ben tuvalate biraz sıkışınca kaciriyorum istemsizce yani biseyler aktığını hissediyorum ama engel olamiyom dogimda yanlis biseyler mi oldu acaba

Allah senden razı olsun canım 10 dak önce surdum agridan geberiyorum 2 haftadır bugun genel cerrahi bile gittim lansinoh sanki biraz yumsatdi ne anestol ne prokto glivenol ne proktolog hicbirsey bukadar rahatlatmadi Allah razi olsun gozumun yaşini dindirdin
Senden de razı olsun🤲🤲🤲

Kızlar bende nerdeyse yarım saate bir emzirmeye basladım 2 gündür ya durmuyor asla emdikten sonra gazı cıkıyor uyumuyor sürekli mızmız biraz oyalıyorum sonra tekrar meme veriyorum bu döngü böyle sürüyor keyfi gelirde 1 saat uyuyana kadar😢birde her akşam aynı saatte huzursuzluğu başlıyor 2 saat boyunca delirtiyor bizi asla susmuyor memeyi yeni emmesine rağmen ne uyumak ne sakince durmak yok şimdi zar zor uyuttum yatırdım mahvetti bizi ya 😭😭
Aynen... Her akşam aynı ağlama krizleri...

Benim ogluş bibs emziği tutmadı maalesef. Beni emzik gibi kullanmaya devam ediyo. Akşamüstü 16:30dan beri memedeyiz, memeden çıkınca ağlayarak uyaniyo delirmek üzereyim 🥴
Emzik büyük kurtarıcı gerçekten. Biz normal damakli emzik kullanıyoruz. Doktor 3 haftadan sonra öneriyoruz demişti ama bizimki 4 5 günlükten beri tutuyor yolda bel de çok iyi uykuya dalmada falan 👍

Normal dogum yapmistim ben kizlar malum alttan dikislerim vardi ya bugun duş alirken yere bi dikiş ipimin düştüğünü gordum bugün 8. Gunum acaba tutmadi mi erken mi dustu ya .
Cok huzursuz oldum ya bide ipte düğüm falan da yoktu yani .

Bide kizlar ben tuvalate biraz sıkışınca kaciriyorum istemsizce yani biseyler aktığını hissediyorum ama engel olamiyom dogimda yanlis biseyler mi oldu acaba
Hep bir iki hafta içinde iyileşir diyorlar normaldir bence düşmesi. Benim de kaçırma durumu hiç olmadı ama çişimi yaparken böyle şar diye gidiyordu. Çişini yaparken sıkarsın bazen kendini durdurursun ya onu yapamıyodum. 23.gündeyiz bugün daha yeni yeni sıkmayı başarıyorum. Ordaki kaslar zamanla kendini topluyor galiba.

Hep bir iki hafta içinde iyileşir diyorlar normaldir bence düşmesi. Benim de kaçırma durumu hiç olmadı ama çişimi yaparken böyle şar diye gidiyordu. Çişini yaparken sıkarsın bazen kendini durdurursun ya onu yapamıyodum. 23.gündeyiz bugün daha yeni yeni sıkmayı başarıyorum. Ordaki kaslar zamanla kendini topluyor galiba.
Bende durduramiyom zaten canm da o arada akması falan anlayamadim oda acaba dedigin gibi kaslari kontrol edemedigimizden midir

Emzik büyük kurtarıcı gerçekten. Biz normal damakli emzik kullanıyoruz. Doktor 3 haftadan sonra öneriyoruz demişti ama bizimki 4 5 günlükten beri tutuyor yolda bel de çok iyi uykuya dalmada falan 👍
Bi kaç çeşit emzik deneyeceğim ben de. İnşallah herhangi birini tutar yoksa cidden böyle çok zorlanıyorum

Sanki savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi tüm gece aglama uykuya dalamama 10 dk uyku 1 saat ağlama memeyle yapılan savaşlar çocuk bambaşka bir karaktere büründü dün asi olduk ondan mi bu huzursuzluk anlamadim kendimi ilk kez bu kadar çaresiz hissettim 😥

Sanki savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi tüm gece aglama uykuya dalamama 10 dk uyku 1 saat ağlama memeyle yapılan savaşlar çocuk bambaşka bir karaktere büründü dün asi olduk ondan mi bu huzursuzluk anlamadim kendimi ilk kez bu kadar çaresiz hissettim 😥
Bizde dun oyleydik canm gaz sancisindan die düşünüyorum cok uykusu vardi ama kendiside yatamiyordu rezene verdim ona birqz rahatlatti uyudu

Arkadaşlar sütünüzü nasıl arttırıyorsunuz, sütüm var ama yetmiyor ve bir türlü göğsümde kaynama hissedemedim 😔
Her defasında göğsümü boşaltıyor yavrum ama bir türlü çoşmadı sütüm. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi. Bir de hiç iştahım yok her şeyi zorla yiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Back
X