2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aynen tek gebelik riski daha düşük önemli olan sağlıkla kucağımıza almak canım. çok iyi yapmışsın kuzum en güzeli keşke benimde imkanım olsaydı ama saklanmak mümkün olmadı.

İğneli tedavileri özelde yaptım ama canım şimdiki aşılamayı devlette yapacağım yine olur mu ki. Özeldeki son tedavimde doktor rapor vermişti ilaçların fiyatları bayağı düşmüştü
O aşılama için cnm.bende iki aşılamayı yaptırırken ilaçlarımı raporla aldım.

Devlet sebepsiz olup iki kez iğneli tedavi (gonal-f) ile aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alanlara destek veriyor.bunun içinde devlet desteği raporu çıkaran bir hastaneye başvuru yapıyorsun (Devlet Yada üniversite hastaneleri) gerekli belge ve tahlilleri hazırlayıp başvuruyorsun.o belgelerin içeriğinde yazıyor.sen doktoruna bu durumdan bahset onun bilgisi vardır muhtemelen.Devlete bağlı özel hastanelerin yaptığı Aşılamanın belgesi kabul oluyor mu bilgim yok.İstersen yaptırdığın Hastaneyi arayıp bir öğren onlarda bilir.

Canım tüp yaptırırsam devlette yapmayı düşünmüyorum zaten evlilikte de 3 yıllık şartı var sanırım benim 2 yıl oldu bakalım yaaa inş hiç gerek kalmaz ne diyelim bilgiler için çok teşekkür ederim

Kızlar yarın sabah tsh tahlil vereceğim aç karnına olması gerekiyor saat on gibi normalde dayanırım ama şimdi midem kötü oluyor dayanamayabilirim su içebiliyor muyduk
Cnm her sene bir kez Kan veririm ama aç karnına denildiği için hiç su da içmem Bi bileğim yok doktora sorarsa bize de yaz bilelim

Raporu devlet ve üniversite hastanelerinden alıyorsun.ben üniversite hastanesinden aldım.şuan özel hastanede tüp bebek yaptırıyorum.sen yine ona göre hareket et.Zaten klomende çok iyi değil iğneli tedavi daha iyi.
Evet 3 Yıllık evlilik de olması lazım

Bisey soracagim benim tek taraflı kasik agrim siddetlendi yarim saatte bir vuruyor agri. Yani eski dis gebeliklerim gibi bacagima hafiften vurmaya basladi kızlar. Bu kadar erken mi tutunuyor bilemiyorm ama. Psikolojik degil yani bu agri korkmaya basladim ben ya rahme yerlesirkende agri tek tarafli oluyor mu acaba insallah öyledir.. yani tekrar dis gebelikten korkuyorum. Bu kadar erken belirti aramiyorm kesinlikle ama agriyi net bir şekilde hissediyorum...
Ayrica bu topikte dis gebelik sonrasi tüp bebek tecrubeliler var mi?

Aaa öyle mi canım çok teşekkür ederim rabbim 1 yıl daha nasip etmezse o yola başvururum artık.. senin de tedavin pozitif sonuçlanır inşallah canın benim

tutunma ağrısıdır inşallah benim de sağ kasığıma ağrı girip çıkmıştı çok şükür pozitif oldu

Canım benım rahımın bagları kasılıyor sen bebegının buyudugunu hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…