2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Öyle kuzum belli olmuyor doktor anlıyorsa da hemen her şey değişebildiği için söylemiyor ya da zaten anlaşılmıyor ancak kalp atışında belli oluyor Ben de açıkçası hiç aklıma getirmedim. Sonra ki muayenem de başka doktorda çift kalp atışı aldık. O zaman belli oldu. Yaklaşık 7. Hafta ve sonrası belli oluyor tek kese içindeki çoğul gebelikler

Benım dr umda dedı haftaya belkı 2 kalp dınlerız bellı olmazz dedı

Kizlar iki saattir falan kasigimda batma hissediyorum ters bisey olabilir mi?daha kese muayenesine gitmedim

kızlar bu oksaparla prolütex iğneleri ben peş peşe yapıyorum zaman olarak siz farklı saatlerde ni yapıyosunz hiçte sormak aklıma gelmedi nerdeyse 15gündür vuruyorum şimdi aklıma geldi

kızlar bu oksaparla prolütex iğneleri ben peş peşe yapıyorum zaman olarak siz farklı saatlerde ni yapıyosunz hiçte sormak aklıma gelmedi nerdeyse 15gündür vuruyorum şimdi aklıma geldi
Ben kan sulandırıcıyı gündüz prolutex akşam yapıyorum canım. Bildiğim kadarıyla herhangi bir saati yok

İstediğin gibi yapabilirsin dediler canım ister aynı anda ister birini sabah birini akşam nasıl istersen öyle dediler ben de iğne acısından birini sabah birini akşam yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…