2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım tek taraflı ağrı oluyor ilk haftalarda. Ben önceki normal hamileliğimde daha adetim bile geçmemişken karın ağrısı yüzünden gitmiştim doktora. Sağ tarafımda kasık ağrısıydı ve hiç geçmedi neredeyse 2 ay ağrıdı. Ama bence risk alma, hem stres de olmazsın doktoruna haber ver, yarın fln muayeneye git. Dış gebelik tecrübem yok ama ihtiyatlı olmakta fayda var bu işlerde. Bence olumsuz birşey yoktur ama için rahat eder

Ha tamam o zaman. Sürekli kontrol ediyorum bişey geldi mi diye. Düşüğüm var benim bu gebeliğimden önce de
Yok canım bende korkuyordum geçti adet zamanımda özellikle çok ağrıdı kasıklarım ama olurmuş o zamanlarda içini ferah tut bebişin sana sımsıkı tutundu inşallah Progestan falan kullanıyor musun canım

Daha önce iki kez dis gebelik gecirdim. En önemli belirtisi camur gibi lekelenme ve sirt agrisi. Seni anliyorum. Insan korkuyor

Kızlar yarın sabah tsh tahlil vereceğim aç karnına olması gerekiyor saat on gibi normalde dayanırım ama şimdi midem kötü oluyor dayanamayabilirim su içebiliyor muyduk
Valla kuzum ben 3 ayda bir veriyorum ama hep ac karnına ve 1 bardak su ivtigim de oluyor. Bugüne kadar bir sorun cikmadi

Kızlar iyi geceler transferi bayrama haftasına denk gelecek olanlar varmı

Merhabalar, bende tedaviye başlayacağım da bir şey sormak istiyorum konu sahibinin affına sığınarak ilk tedavim olacak bilmiyorum yumurta büyütme iğnesi günde 1 defa mı yapılıyor? Bir de iğne yapma saatini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu belirliyor? iftardan sonra bir saatte yapsam olur mu

Canım 2 kez doktorun sana ilaç tariflemesi yapıcaktır zaten. Hayırlı uğurlu olsun tedavim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…