- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
Benim günde bir iki tane vardı iğnem aynı saatte vurmaya çalış iğnelerini bana öyle söylemişlerdiMerhabalar, bende tedaviye başlayacağım da bir şey sormak istiyorum konu sahibinin affına sığınarakilk tedavim olacak bilmiyorum yumurta büyütme iğnesi günde 1 defa mı yapılıyor? Bir de iğne yapma saatini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu belirliyor? iftardan sonra bir saatte yapsam olur mu
Çok teşekkür ederim:) sabah gidicem randevum var ama dayanamadım sormak istedimCanım 2 kez doktorun sana ilaç tariflemesi yapıcaktır zaten. Hayırlı uğurlu olsun tedavim inşallah
Bu nedir arkadaşım yaaaBende aynı durumdayım
Tamam dikkat ederim alarm kurarım gerekirseBenim günde bir iki tane vardı iğnem aynı saatte vurmaya çalış iğnelerini bana öyle söylemişlerdi
Sonrasında yine ekleme oldu canım zamanı geldiğinde doktor eklemeyi yapıyor yine inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınMerhabalar, bende tedaviye başlayacağım da bir şey sormak istiyorum konu sahibinin affına sığınarakilk tedavim olacak bilmiyorum yumurta büyütme iğnesi günde 1 defa mı yapılıyor? Bir de iğne yapma saatini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu belirliyor? iftardan sonra bir saatte yapsam olur mu
Ne demek. Anladım onun için sorduğunu ama oruç olmuyor maalesefÇok teşekkür ederim:) sabah gidicem randevum var ama dayanamadım sormak istedimherkeste farklı mı oluyor peki kaç saat arayla yapılıyor? Orucu yemeden yapabilecek miyim diye hesaplamaya çalışıyorum da
İnşallah teşekkür ederim çok heyecanlıyımSonrasında yine ekleme oldu canım zamanı geldiğinde doktor eklemeyi yapıyor yine inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın
Amin canım inşallahBu nedir arkadaşım yaaayarın inşallah mutlu mesut haberler verelim burda
Amin canım inşallahİnşallah teşekkür ederim çok heyecanlıyımAllah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Anladım kazaya kalacak o zaman ertelemek de istemiyorum sonraki aya ama çatlatma zamanı da bayrama denk gelir heralde yumurta olursa doktorla ayarlamaya çalışalım bakalım. Teşekkür ederim tekrarNe demek. Anladım onun için sorduğunu ama oruç olmuyor maalesef12 saat arayla olduğu için sabah 10 akşam 22 ydi benimki mesela. Ben çalışma saatime göre 07 19 yapmıştım sanırım öyle hatırlıyorum
Ooo seninki dubble heyecan ucundan köşesinden bişe yokAmin canım inşallahönceden hiç ksset testte yapmadım o yüzden bayağı merak ediyorum. Eşime diyorumki ben sonucuma bakamam heralde
Ben şimdiden uyuyamıyorumAmin canım inşallahzor bir süreç ama sonunu düşünce hiç sıkıntı değil diyorsun transfer zamanı dahada heyecanlı olacaksın
Maalesef ramazan bu yıl böyle geçti. geçen ay yapıcaktık normalde sarmıştı bu aya vardır bunda da bir hayır dedikAnladım kazaya kalacak o zaman ertelemek de istemiyorum sonraki aya ama çatlatma zamanı da bayrama denk gelir heralde yumurta olursa doktorla ayarlamaya çalışalım bakalım. Teşekkür ederim tekrar
Bende geçen başlayacaktım ama hsg sonrası pıd geçirdim bu aya sarktı. Doğru söylüyorsun vardır bir hayırMaalesef ramazan bu yıl böyle geçti. geçen ay yapıcaktık normalde sarmıştı bu aya vardır bunda da bir hayır dedik
cnm kişiden kişiye değişiyor tedavi belki tek iğbe ile devam edeceksin.ben ilk beş gün sadece gonal-f vuruldum sonrasında ikinci iğne cetrotide eklendi.Merhabalar, bende tedaviye başlayacağım da bir şey sormak istiyorum konu sahibinin affına sığınarakilk tedavim olacak bilmiyorum yumurta büyütme iğnesi günde 1 defa mı yapılıyor? Bir de iğne yapma saatini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu belirliyor? iftardan sonra bir saatte yapsam olur mu
Hııı herkeste farklı oluyor. Tamam teşekkür ederim doktorla ayarlayalımcnm kişiden kişiye değişiyor tedavi belki tek iğbe ile devam edeceksin.ben ilk beş gün sadece gonal-f vuruldum sonrasında ikinci iğne cetrotide eklendi.
gonal-f akşam 19.00 da vurdum.cetrotide da 1 saat sonra 20.00 de vuruluyordum.
önemli olan hergün hep aynı saatte vurmak.saatini doktorla ayarlarsınız..
Allah herseyin hayırlısını versin dondurulmusların var mı peki?Üzülmemek elde degil ki biliyoruz nasip kısmet ama iste olmuyor cok emekler veriyoruz neler cekiyoruz umutlanıyoruz vardır bunda bir hayır diyorum artık önümüze bir sekilde bakmak zorundayız hayatta devam ediyor cünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah hepimizin yüzü güler bu hasret son bulurGünaydın kızlar. Sizi bu topiği açtığınız ilk günden beri takip ediyorum. Çoğunuz gibi ben de öğretmenim. 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite. 2 başarısız aşılama. Be son olarak nisan ayında tıpkı çoğunuz gibi ben de ilk tüp bebek denememi yaptırdım. Yaptırırken bir yandan da hep sizi takip ettim. Sizinle güldüm sizinle ağladım. Bekledim size mutlu haberle gelebilmek için ama olmadı. 5. Gün embriyom her şey çok yolunda gittiği halde annesine tutunamadı. Üzülmemek elde değil.elbette beterin beteri var. Ama insan düşünmeden edemiyor niye diye. Bugün test yapacak arkadaşlarıma yürekten dua ediyorum. Hayırlı haberleri alın inşallah i. Gebe kalan arkadaşlarıma da sağlıkla hamilelikler ve hayırlı evlatlar diliyorum. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Kuzum sen doktoruna dedin mi regl olamadığınıSaol cnm inşallah bir adet olabilsem başlayacağım transfer tedavisine