- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Sağ ol kuzumKilya canım bana geçen hafta hemşire kan tahlillerini verirken en az 8saatlik açlık yeterli olur demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol kuzumKilya canım bana geçen hafta hemşire kan tahlillerini verirken en az 8saatlik açlık yeterli olur demişti
Canım tek taraflı ağrı oluyor ilk haftalarda. Ben önceki normal hamileliğimde daha adetim bile geçmemişken karın ağrısı yüzünden gitmiştim doktora. Sağ tarafımda kasık ağrısıydı ve hiç geçmedi neredeyse 2 ay ağrıdı. Ama bence risk alma, hem stres de olmazsın doktoruna haber ver, yarın fln muayeneye git. Dış gebelik tecrübem yok ama ihtiyatlı olmakta fayda var bu işlerde. Bence olumsuz birşey yoktur ama için rahat ederBisey soracagim benim tek taraflı kasik agrim siddetlendi yarim saatte bir vuruyor agri. Yani eski dis gebeliklerim gibi bacagima hafiften vurmaya basladi kızlar. Bu kadar erken mi tutunuyor bilemiyorm ama. Psikolojik degil yani bu agri korkmaya basladim ben ya rahme yerlesirkende agri tek tarafli oluyor mu acaba insallah öyledir.. yani tekrar dis gebelikten korkuyorum. Bu kadar erken belirti aramiyorm kesinlikle ama agriyi net bir şekilde hissediyorum...
Ayrica bu topikte dis gebelik sonrasi tüp bebek tecrubeliler var mi?
Yok canım bende korkuyordum geçti adet zamanımda özellikle çok ağrıdı kasıklarım ama olurmuş o zamanlarda içini ferah tut bebişin sana sımsıkı tutundu inşallah Progestan falan kullanıyor musun canımHa tamam o zaman. Sürekli kontrol ediyorum bişey geldi mi diye. Düşüğüm var benim bu gebeliğimden önce de
Amin canım. Darısı başımızaGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun
Daha önce iki kez dis gebelik gecirdim. En önemli belirtisi camur gibi lekelenme ve sirt agrisi. Seni anliyorum. Insan korkuyorBisey soracagim benim tek taraflı kasik agrim siddetlendi yarim saatte bir vuruyor agri. Yani eski dis gebeliklerim gibi bacagima hafiften vurmaya basladi kızlar. Bu kadar erken mi tutunuyor bilemiyorm ama. Psikolojik degil yani bu agri korkmaya basladim ben ya rahme yerlesirkende agri tek tarafli oluyor mu acaba insallah öyledir.. yani tekrar dis gebelikten korkuyorum. Bu kadar erken belirti aramiyorm kesinlikle ama agriyi net bir şekilde hissediyorum...
Ayrica bu topikte dis gebelik sonrasi tüp bebek tecrubeliler var mi?
Valla kuzum ben 3 ayda bir veriyorum ama hep ac karnına ve 1 bardak su ivtigim de oluyor. Bugüne kadar bir sorun cikmadiKızlar yarın sabah tsh tahlil vereceğim aç karnına olması gerekiyor saat on gibi normalde dayanırım ama şimdi midem kötü oluyor dayanamayabilirim su içebiliyor muyduk
Saol cnm inşallah bir adet olabilsem başlayacağım transfer tedavisineAaa öyle mi canım çok teşekkür ederim rabbim 1 yıl daha nasip etmezse o yola başvururum artık.. senin de tedavin pozitif sonuçlanır inşallah canın benim
Bennn Yani günü daha belli değil tabi ama muhtemelen o günlere denk geliyorKızlar iyi geceler transferi bayrama haftasına denk gelecek olanlar varmı
Kızlar iyi geceler transferi bayrama haftasına denk gelecek
Yarın benimle testi olanlar uyumuş heyecandan uyuyamıyorumUyuyamayanlar yarın büyük gün
Benim de yarındı ama dayanamayıp bugün yaptım benYarın benimle testi olanlar uyumuş heyecandan uyuyamıyorum
Ama benim kan testiiii idrarı ben de 2 gün oldu yapalıBenim de yarındı ama dayanamayıp bugün yaptım ben
Ben bugün ikisini birden yaptimAma benim kan testiiii idrarı ben de 2 gün oldu yapalı
Aaa tamam 700küsür olan test sonucuu Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhh. Bi de bugün pazar helal olsun vallahiBen bugün ikisini birden yaptim
Bende aynı durumdayımYarın benimle testi olanlar uyumuş heyecandan uyuyamıyorum
Canım 2 kez doktorun sana ilaç tariflemesi yapıcaktır zaten. Hayırlı uğurlu olsun tedavim inşallahMerhabalar, bende tedaviye başlayacağım da bir şey sormak istiyorum konu sahibinin affına sığınarak ilk tedavim olacak bilmiyorum yumurta büyütme iğnesi günde 1 defa mı yapılıyor? Bir de iğne yapma saatini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu belirliyor? iftardan sonra bir saatte yapsam olur mu