2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Cnm aklında olsun iğneli tedavi ile 2 kere aşılama Olup tutmazsa devletten destek alabiliyorsun hastane ve ilaç ücretlerin yarıya düşüyor neredeyse ben öyle yaptım.inşallah aratmaz allahım ama aklında bulunsun
İğneli tedavileri özelde yaptım ama canım şimdiki aşılamayı devlette yapacağım yine olur mu ki. Özeldeki son tedavimde doktor rapor vermişti ilaçların fiyatları bayağı düşmüştü

Öyle mi diyorsun canim baya batti az önce ayaga kalkinca biraz panik oldum
Ben saga sola dönerken bıle kasılıyor dr um progestoran kullandıgın ıcın karın kasların gebsıyor ve baggıraakların hassaslasıyır dedı rahım de buyume yaptıgı icin organlara baskı yapıyor kanama olmadıgı muddetce hıcc korkma 🥰

Ben saga sola dönerken bıle kasılıyor dr um progestoran kullandıgın ıcın karın kasların gebsıyor ve baggıraakların hassaslasıyır dedı rahım de buyume yaptıgı icin organlara baskı yapıyor kanama olmadıgı muddetce hıcc korkma 🥰
Sagol canim dr söylediyse normaldir o zaman içim rahatladi biraz 😊

Yanıma yolcu görüyordum seni korktuğum için destek olarak yani hep çift gibi düşünmüştüm kuzum son ana kadar. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🥰
Ahahaha sorma kuzu yaa, ben de öyle bekliyordum 🥰 oluşmuş kesesi ama yoluna devam etmemiş bızdık 😅 fake atmış 🤣🤣🤣

Neyse böyle daha iyi oldu, kimse bilmeyecek ya Bi kaç arkadaşım biliyor sadece aileden saklaması daha kolay...
Dra söyledim yanımda başkasıyla gelirsem dile getirmememiz mümkün mü diye, pc ye not aldı hasta bilgilerime gizlilik diye... Yarın asmde de aynı şeyi yaptırmayı denicem bakalım... Baştan öyle karar aldık şimdi uğraşıyorum 🤣

Kızlar transferimin 3. Günü az önce böyle sarı kahve gibi akıntı gelmiş. Böyle yaşayan var mı? Neden olmuş olabilir?

X