- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Yaptım canım benim denemediğim şey kalmadı haziranda aşılama olmasa tüp bebek artık nasip ne diyelimAminn tabiki canım soğan kürü flaan var onları dene bide sıkıntı olmayınca çok faydalı olur diyorlar inşalh yeniden sağlıkla hamile kalırsın
Öyle mi diyorsun canim baya batti az önce ayaga kalkinca biraz panik oldumSakin ol tatlım o bbende halen var
Insallah oyledir kilya valla hep diken üstündeyimZannetmiyorum kuzum olabilen şeyler batmalar ağrılar kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum
İğneli tedavileri özelde yaptım ama canım şimdiki aşılamayı devlette yapacağım yine olur mu ki. Özeldeki son tedavimde doktor rapor vermişti ilaçların fiyatları bayağı düşmüştüCnm aklında olsun iğneli tedavi ile 2 kere aşılama Olup tutmazsa devletten destek alabiliyorsun hastane ve ilaç ücretlerin yarıya düşüyor neredeyse ben öyle yaptım.inşallah aratmaz allahım ama aklında bulunsun
Peki canım ikiz isteyebiliyor muyuz tüpteAminn tabiki canım soğan kürü flaan var onları dene bide sıkıntı olmayınca çok faydalı olur diyorlar inşalh yeniden sağlıkla hamile kalırsın
Çok haklısın canım hepimiz biraz öyleyiz. İnşallah sorunsuz geçecek gebeliğinInsallah oyledir kilya valla hep diken üstündeyim
Yok canım belli bi süre aralıklarla oluyor normalmiş rahim büyüdüğü içinBn pozitifim şükürhaftaya kese görmeye gideceğim. Ama hala devam ediyor bu korkuyorum o yüzden
Ben saga sola dönerken bıle kasılıyor dr um progestoran kullandıgın ıcın karın kasların gebsıyor ve baggıraakların hassaslasıyır dedı rahım de buyume yaptıgı icin organlara baskı yapıyor kanama olmadıgı muddetce hıcc korkmaÖyle mi diyorsun canim baya batti az önce ayaga kalkinca biraz panik oldum
Dayanamayacagın agrılar olursa siddetli onuda dıkkate al ama arada kasılma batma hafıf gecıcu agrılar normalZannetmiyorum kuzum olabilen şeyler batmalar ağrılar kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum
Ohh masallahh rabbım hayırla tamamlatsınBn pozitifim şükürhaftaya kese görmeye gideceğim. Ama hala devam ediyor bu korkuyorum o yüzden
Yok canım belli bi süre aralıklarla oluyor normalmiş rahim büyüdüğü için
Ha tamam o zaman. Sürekli kontrol ediyorum bişey geldi mi diye. Düşüğüm var benim bu gebeliğimden önce deYok canım belli bi süre aralıklarla oluyor normalmiş rahim büyüdüğü için
Kuzum normal, bendede oluyorduKizlar iki saattir falan kasigimda batma hissediyorum ters bisey olabilir mi?daha kese muayenesine gitmedim
Tek çift hiç fark etmez, sağlıklı oldun da...
Sagol canim dr söylediyse normaldir o zaman içim rahatladi birazBen saga sola dönerken bıle kasılıyor dr um progestoran kullandıgın ıcın karın kasların gebsıyor ve baggıraakların hassaslasıyır dedı rahım de buyume yaptıgı icin organlara baskı yapıyor kanama olmadıgı muddetce hıcc korkma
Senin çift embriyoydu, tek yumurta ikizi değil dii mi?Kese de belli olmuyor kuzum tek yumurta ikizleri. Ancak kalp atışında belli oluyor
Aynen kuzum çift transfer oldu. İlk denememde tek yumurta ikizi olmuştuSenin çift embriyoydu, tek yumurta ikizi değil dii mi?
Tabiki canım 2 3 eğer sona kaliteli embriyo kalırsa istersen 2 koyarlar bende 3 kalmıştı ama tek koydurdum çünkü en korktuğum şey ikizdi benim dePeki canım ikiz isteyebiliyor muyuz tüpteyapmışken 2 tane olsa yaa.. hayaller hayatlar ne yapalım mm
Ahahaha sorma kuzu yaa, ben de öyle bekliyordumYanıma yolcu görüyordum seni korktuğum için destek olarak yani hep çift gibi düşünmüştüm kuzum son ana kadar. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Gözünüz aydınKızlar test sonucum 712 cıktı acaba ikiz olabilr mi. Tek transfer yapilmisti