Ben ilacı bıraktıktan sonra 5 ya da 6. Gün regl oldum canımkızlar bende transfer için adet bekliyorum olmadım halen 4 gün geciktim.estroferm ve progestanı 25 nisanda bıraktım 28 inde olmalıydım bu kadar gecikme olur mu sizce.
birde ilaçları bırakmama 4-5 gün kala avuç içi büyüklüğünde koyu kahve akıntılarım oldu kan değil ama o günler diğer günlere göre çok fazla oldu bu ay ki adet olabilir mi.bu ilaçlar dengeleri çok bozuyor..
Prolutex mi?progestan iğneyi sabah akşam eşim vuruyorzavallım :)))
kalp atışını duyana kadar gebeliği kimseye söylemeyelim diye karar allmıştık eşimle, e zaten tüp bebek sürecini bi kaç arkadaşım dışında kimse bilmiyor :) haftaya söylemeyi planlıyoruz nasip olursa
Iğne daha etkili tabiBen progestan fitil olarak kullanıyorum da acaba iğne daha mı etkili tutunma iğnem var bide 3 günde 1
Humm fark yok diye okudum duydum çoğu kişiden hatta fitil direk rahimden olduğu için daha iyi gibi yazanlar olmuş ama doktor ne gerekiyor daha iyi bilir diye düşünüyorum fark yoktur olsa kim riske atar bende sulandırıcı iğne falan da var zaten buda iğne olsa kevgir olurdumIğne daha etkili tabi
Ya bu kan sulandırıcı iğneyi herkese mi veriyorlar. Maalesef ben kevgire döneceğim o zaman. Çünkü 3 aylık olana kadar iki farklı progestaniğne olacağım. Keşke tutsa tabi de.Humm fark yok diye okudum duydum çoğu kişiden hatta fitil direk rahimden olduğu için daha iyi gibi yazanlar olmuş ama doktor ne gerekiyor daha iyi bilir diye düşünüyorum fark yoktur olsa kim riske atar bende sulandırıcı iğne falan da var zaten buda iğne olsa kevgir olurdum
Ben ilacı bıraktıktan sonra 5 ya da 6. Gün regl oldum canım
Ya önce sadecee aspirin vermişti ama bende az da olsa genetik pıhtılaşma var test yaptırmıştım da diyince iğne de yazdı. Siz niye 2 farklı iğne vuruyorsunuz acaba neyse sonu güzel olsun inşallah kaçıncı gününüz transferin ben yarın kan vericemYa bu kan sulandırıcı iğneyi herkese mi veriyorlar. Maalesef ben kevgire döneceğim o zaman. Çünkü 3 aylık olana kadar iki farklı progestaniğne olacağım. Keşke tutsa tabi de.
Proluton depot ve progestan verdi. Fitilide verdi. Galiba riskli görüyor bilmiyorum. Henüz transfer olmadım 3 gün var.Ya önce sadecee aspirin vermişti ama bende az da olsa genetik pıhtılaşma var test yaptırmıştım da diyince iğne de yazdı. Siz niye 2 farklı iğne vuruyorsunuz acaba neyse sonu güzel olsun inşallah kaçıncı gününüz transferin ben yarın kan vericem
Önlem amaçlıdır öncesi bende kullandım iğneler progestan sadece fitildi ama hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanırProluton depot ve progestan verdi. Fitilide verdi. Galiba riskli görüyor bilmiyorum. Henüz transfer olmadım 3 gün var.
Merhaba yaklaşık olarak 1 aydır takip ediyorum ve burdan çok şey öğrendim. 30 mart son adet tarihimdi ve tedaviye başladık. Çok şükür herşey yolunda gitti. 5. Gün embriyosu transferim 16 nisanda gerçekleşti. 9. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm ve kan tahlili yaptırdım. Değerim 32 çıktı doktorum 11. Gün tekrar yaptırdı 64 daha sonra 14. Gün 163 çıktı. Ama henüz keseyi görmediğim için hala çok sevinemiyorum. Sizce beta hcg düşük mü ? Az mı ilerliyo? sevinmeli miyim? kafamda deli sorular??
Yok kalçadan olan progestan iğneProlutex mi?
Ben kullanmadım kan sulandırıcıYa bu kan sulandırıcı iğneyi herkese mi veriyorlar. Maalesef ben kevgire döneceğim o zaman. Çünkü 3 aylık olana kadar iki farklı progestaniğne olacağım. Keşke tutsa tabi de.
Sağol canımÖnlem amaçlıdır öncesi bende kullandım iğneler progestan sadece fitildi ama hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır
Çok teşekkür ederiiimYasamademek123 arkafaşıma katılıyorum. Zaten burayı takip ediyorsanız siz de görmüşsünüzdür, o deli sorular hiç bitmiyo.
Artışınız gayet güzel görünüyor şimdilik. 1 hafta sonra değeriniz 1000’in üzerine çıktığında kese de görünür inşallah.
Tekrar hayırlı olsun tedaviniz.
TeşekkürlerBen keseyı de gördum ama o delı sorular hıc bıtmezgayet ıyı hayırlı olsun
Ne guzel bi haber canim masallah. Darisi bu aşamayi bekleyenlere insallah. Sabah sabah iyi geldi bana doping oldu vallaKızlar dün kalp atışını aldık, iğneyi kestik. Estrofemi 8. Haftaya kadar azaltarak bırakıyoruz, fitil devam dedi muhtemelen onu da 10. Haftada bırakırız
Gunaydin evet ya bende gece ve sabah belli saatlerde zınk diye uyaniyorum. Enteresan cidden. Ilac saatleride artik otomatikleşti alarm calmadan aciliyor gozlerimEvet hepinize günaydın kızlar.Çoğumuz sabahın köründe uyanıyoruz eminim nasılsınz yarın tahlil yaptıracaklar da ses verebilir mi? heyecan durumu nedir? Ben inanın çookk korkuyorum