gözüküyor silik çizgi canım inşallah güzel değer görürsün kandaKizlar bisey sorcam 2.gun embriyosu transferimin 10.gunu normal gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce sevinmelimiyim
Rahim kalınlaştırmak için canım bende kullanıyorum transfer öncesi başladım. 3 adet 3 günde 1 değiştiriyorum.2.kez transfer için hazırlıklara başladıkbiraz korkulu bir başlangıç oluyor ama sonu güzel olur umarım. Climara bant ne işe yarıyor acaba bilgisi olan var mı?
Ya benim Dondurulmus 5.Gün Emriyosu bugün 12. Gün Hcg 7.6 çıktı sizce sonuç pozitif mıdır? Emin olamadımgözüküyor silik çizgi canım inşallah güzel değer görürsün kanda
İlginç birşeymişRahim kalınlaştırmak için canım bende kullanıyorum transfer öncesi başladım. 3 adet 3 günde 1 değiştiriyorum.
canım aynı şeyi bende yaşadım benim tsh transferden önce 2,67 di sağlık ocağında yaptırmıştım doktorum 15 gün sonra tekrarla dedi test günümde özel hastanede verdim t3 t4 değerleri çok farklı çıktı t3 5 t4 18 cıktı aklım gitti. labrotuvara göre ölçüm ve oranlar değişiyormuş t4 9-25 arası diyor mesela çok şaşırdımCanım ya test sonucum çıkmış 1.96 diyor ama toktum dün aç olarak aile sağlığı merkezine verdiğim sonuçları da az önce aldım onlarda bakmış aç karnına ve değer 4.16 şok oldum arada bu kadar fark olur mu? Ya da ölçüm yöntemi farkı değildir heralde ne bileyim 4 çok yüksek değer. 1-5 arası normal Aralık vermiş ama bildiğim yüksek yani anlamadımkaraciğer enzimlerimde yüksek çıkmış karaciğer hasarında oluyormuş sanırım o da kullandığımız ilaçlardan dolayı
Hiç bir bilgim yok ama inşallah pozitiftir belki geç tutunma olmustr kanı iki gün sonra tekrarlayın bence inşallah artar Allahım inşallah güzel haberlerinizi verirsinizYa benim Dondurulmus 5.Gün Emriyosu bugün 12. Gün Hcg 7.6 çıktı sizce sonuç pozitif mıdır? Emin olamadım
değer biraz düşük ama iki gün sonra yine baktır canım belli olmazYa benim Dondurulmus 5.Gün Emriyosu bugün 12. Gün Hcg 7.6 çıktı sizce sonuç pozitif mıdır? Emin olamadım
İnşallah 2 gün sonra randevumuz var zatenHiç bir bilgim yok ama inşallah pozitiftir belki geç tutunma olmustr kanı iki gün sonra tekrarlayın bence inşallah artar Allahım inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz
Bana da öyle geldi ama daha önceki negatiflerimde hep 0.01 ya da <2 çıkıyordu bu kafamı karıştırdıdeğer biraz düşük ama iki gün sonra yine baktır canım belli olmaz
İnşallah hayırlı haberler alırsınız Allahım izniyle dua edin herşey iyi olsunİnşallah 2 gün sonra randevumuz var zaten
Insallah canım benimmgözüküyor silik çizgi canım inşallah güzel değer görürsün kanda
Pozitif gibi duruyo canım gözün aydınKizlar bisey sorcam 2.gun embriyosu transferimin 10.gunu normal gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce sevinmelimiyim
Ben de eşime hızlı gebelik testi al demiştim eczacı yanlış vermiş ama olsun yine de Bi deneyim dedim böyle çıktı kuzum inşallah güzel sonuçlar laPozitif gibi duruyo canım gözün aydınbende bugün iğneden sonra alıp yapayım dedim ama açık eczane bulamadım civarda artık kendi gününde öğrenecem kandan
Amin Allah'm bu üçüncü biri düşük oldu eşimde azospermi çok üzülüyorumİnşallah hayırlı haberler alırsınız Allahım izniyle dua edin herşey iyi olsunAllahım çok aratmadan hepimize nasip etsin insallah
Tamam canım öyle yapayım. Teşekkür ederim önerin içinKoltuk altında veya göğüste sütyende 10 dakika bekletiliyor. Vücut ısısında yani.yag daha kolay emiliyor o zaman enjekte edilince
Aynen ilerleyen günlerde arttırıyorlar galiba göreceğiz bakalımBen de bugun 1 tane içtim canım . Simdi görüştüm 4 gün boyunca günde 1 al sonra muayeneye gel dedi doktorum canım . Heralde duruma göre arttıracak
Üzülmeyin Allahım ol desin olur inşallah Allahım hepimiz nasip etsin her deneme bir emek her deneme bir umut Allahım bizi emin olduklarimizdan eyleyip nasip etsin dua edin verecek olan o inşallah ol der ve olurAmin Allah'm bu üçüncü biri düşük oldu eşimde azospermi çok üzülüyorum
İnşallah ediyorum hep zaten şu mübarek günlerde diyeÜzülmeyin Allahım ol desin olur inşallah Allahım hepimiz nasip etsin her deneme bir emek her deneme bir umut Allahım bizi emin olduklarimizdan eyleyip nasip etsin dua edin verecek olan o inşallah ol der ve olur
Ben de eşime hızlı gebelik testi al demiştim eczacı yanlış vermiş ama olsun yine de Bi deneyim dedim böyle çıktı kuzum inşallah güzel sonuçlar la
Allahım dualariniz kabul etsin umutsuz olmayın inanın rabbim nasip eder inşallahİnşallah ediyorum hep zaten şu mübarek günlerde diye