2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Gunaydin evet ya bende gece ve sabah belli saatlerde zınk diye uyaniyorum. Enteresan cidden. Ilac saatleride artik otomatikleşti alarm calmadan aciliyor gozlerim🤣🤣 yarin için bol sans dilerim canımm🙏
Kesinlikle alarm çalmadan 😂😂 çok teşekkürler, evet şansa da Rabbim in yanımızda olmasına da çok ihtiyacımız var🙏🏻ve çok heyecanlıyım. Hiç bitmeyecek bu heyecanlar biri bitiyo biri başlıyor. Senin ne zamandı canım test günün

Bir de önden giden arkadaşlarım.hepinize soruyorum. 3.gün transferi 11.gün kan değeri yaklaşık hangi değerlerde pozitif diye değerlendiririz

Kesinlikle alarm çalmadan 😂😂 çok teşekkürler, evet şansa da Rabbim in yanımızda olmasına da çok ihtiyacımız var🙏🏻ve çok heyecanlıyım. Hiç bitmeyecek bu heyecanlar biri bitiyo biri başlıyor. Senin ne zamandı canım test günün
Allahin yardimi en büyük ihtiyacımız kuzum ona her daim duaciyiz. Bizim yardimcimiz olsun en başta o 🌿

Ooo bana daha çok var. Bugun 2. Günüm daha. 😊

Canim kalp atışını kaçıncı hafta aldin? Benim degerim 1400 du çarşamba günü dr 10 gun sonra ultrasonla bakalm dedi süreç nasil ilerliyor
Keseyi hcg 7000 olduğunda gördük, ondan 1 hafta sonra da kalp atışını aldık ama 1 hafta sonra tekrar gidicem daha gümbür gümbür duymalıyız dedi dr 🙏🏻

Yani şu an gitsen kese görünür 5600 falan olmalı bugün değerin

Benim kese muayenem sat a göre 5+4, kalp atışı da 6+4 olmuş oldu

Ne guzel bi haber canim masallah. Darisi bu aşamayi bekleyenlere insallah. Sabah sabah iyi geldi bana doping oldu valla☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Allahin yardimi en büyük ihtiyacımız kuzum ona her daim duaciyiz. Bizim yardimcimiz olsun en başta o 🌿

Ya Bi günden sonrası çabuk geçti o aralığı hatırlamıyorum naptım o arada bilmiyorum 😂 inşallah senin de çabucak geçer bu zamanlar. Çünkü beklemek hiiiç bitmiyor 😊

Bir de önden giden arkadaşlarım.hepinize soruyorum. 3.gün transferi 11.gün kan değeri yaklaşık hangi değerlerde pozitif diye değerlendiririz
Kuzum ben senin idrar testini hatırlıyorum, o teste göre bayağı yüksek çıkacak bana kalırsa 🥰🙏🏻 ben 5. Gün transferi oldum o yüzden 3. Gün hakkında yorum yapmayayım rakam olarak, fakat gönlünü rahat tut, önemli olan şey ilk değerin sonraki kan testinde 2 ye katlanması 🙏🏻

Kuzum ben senin idrar testimi hatırlıyorum, o teste göre bayağı yüksek çıkacak bana kalırsa 🥰🙏🏻 ben 5. Gün transferi oldum o yüzden 3. Gün hakkında yorum yapmayayım rakam olarak, fakat gönlünü rahat tut, önemli olan şey ilk değerin sonraki kan testinde 2 ye katlanması 🙏🏻
Benimde 5. gün embriyosu transferim oldu bugun 7 günümdü kan verdim 22 çıktı çok mu düşük doktor kan günüme salı demişti artış olur mu

Benimde 5. gün embriyosu transferim oldu bugun 7 günümdü kan verdim 22 çıktı çok mu düşük doktor kan günüme salı demişti artış olur mu
Olur tabi neden olmasın🙏🏻 benim Dr 12. Gün istemişti test, senin sanırım 9. Gün istemiş. Tek test verdim tekrarlatmadı o yüzden, erken yapınca yükselişi takip etmek gerekiyor, 🥰 normalde %60 artışa tamam diyor Dr lar, bazen 3 katı bile artabiliyor 😍😍😍 inşallah her şey yolunda gider, kendini ferah tut şöyle basit Bi hesapla 10. Günde 120 civarı olur 🙏🏻

Çünkü bu stres hiç bitmiyor, sonra kese oluştu mu, kalbi atacak mı, 2li test temiz gelecek mi, doppler, şeker yükleme vs vs vs önümüzde çoook uzun bir yol var 🙏🏻 hep olumlu düşünüp hep iyiyi çağırıyorum başka türlü yaşanmaz 🤗😅

Olur tabi neden olmasın🙏🏻 benim Dr 12. Gün istemişti test, senin sanırım 9. Gün istemiş. Tek test verdim tekrarlatmadı o yüzden, erken yapınca yükselişi takip etmek gerekiyor, 🥰 normalde %60 artışa tamam diyor Dr lar, bazen 3 katı bile artabiliyor 😍😍😍 inşallah her şey yolunda gider, kendinizi ferah tutun şöyle basit Bi hesapla 10. Günde 120 civarı olur 🙏🏻

Çünkü bu stres hiç bitmiyor, sonra kese oluştu mu, kalbi atacak mı, 2li test temiz gelecek mi, doppler, şeker yükleme vs vs vs önümüzde çoook uzun bir yol var 🙏🏻 hep olumlu düşünüp hep iyiyi çağırıyorum başka türlü yaşanmaz 🤗😅
Çok haklısınız bende eşime sürpriz yaparım diye ondma önce gittim verdim kan salı beraber gidecektik şimdi şaşırdım desem mi demesem mi dün idrarda hemen çıkmıştı silik ama yine de pembe belirgin ben daha yüksek bekliyordum bu yüzden değeri en azından 50 60 vardır demiştim canım sıkıldı

Kuzum ben senin idrar testini hatırlıyorum, o teste göre bayağı yüksek çıkacak bana kalırsa 🥰🙏🏻 ben 5. Gün transferi oldum o yüzden 3. Gün hakkında yorum yapmayayım rakam olarak, fakat gönlünü rahat tut, önemli olan şey ilk değerin sonraki kan testinde 2 ye katlanması 🙏🏻
Yaa ne incelik hatrlaman😊 inşallah ağzınız duası inşallah 🙏🏻
Ama ben o testi tekrarladım bu sabah 2.çizgi vardı ama onun kadar belli değildi. Daha belirginleşmesi gerekir diye düşündüm ben ama yanlış mı düşündüm

Çok haklısınız bende eşime sürpriz yaparım diye ondma önce gittim verdim kan salı beraber gidecektik şimdi şaşırdım desem mi demesem mi dün idrarda hemen çıkmıştı silik ama yine de pembe belirgin ben daha yüksek bekliyordum bu yüzden değeri en azından 50 60 vardır demiştim canım sıkıldı
Canım düşünme öyle ben 4. Gün kaset testte gördüm 🤦🏻‍♀️ muhtemelen 7 8 falandı değer hassas oluyor bazı testler 🥰
Ben kan testini erken yapmamıştım ama idrar testi yaptığımı dayanamayıp söylemiştim 😅 içinden nasıl geliyorsa öyle yap 🙏🏻

Canım düşünme öyle ben 4. Gün kaset testte gördüm 🤦🏻‍♀️ muhtemelen 7 8 falandı değer hassas oluyor bazı testler 🥰
Ben kan testini erken yapmamıştım ama idrar testi yaptığımı dayanamayıp söylemiştim 😅 içinden nasıl geliyorsa öyle yap 🙏🏻
Sonra güzel artış oldu mu ya söylerim ne yapayım 2 yıldır bekliyordum eşim bilmediği anda pat söylerim diye hayal ettim 🙈 kutu almıştım klasik içinde patik emzik vs var akşam diyim zaten oda biliyor ilk hamile olmak yetmiyor bunun düzenli artışı kese kalp atışı vs vs sevinelim diyim 🥰

Yaa ne incelik hatrlaman😊 inşallah ağzınız duası inşallah 🙏🏻
Ama ben o testi tekrarladım bu sabah 2.çizgi vardı ama onun kadar belli değildi. Daha belirginleşmesi gerekir diye düşündüm ben ama yanlış mı düşündüm
Ben testlerimi hep akşam yaptım desem 😅 sabah yaptıklarım daha silik göründüğü için 😅😅😅 2 gün arayla mı yapmış oldun 1 gün arayla mı? Bir de çatlatma iğnesi yoktu değil mi bak onu hatırlamıyorum

X