2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar bir şey soracağım. Adet günüm geldi ve geçti ama ufakta olsun bir kanamam olmadi. Test günüm pazartesi. Böyle bir durumu yaşayan var mi

En önemlisi doktora güvenmek gerçekten. Yoksa burda herkesin farklı bi prosedürü var, insan ister istemez acaba benimki iyi mi, doğru mu diye düşünüyor. İçiniz ısındıysa çok araştırmadan sözüne güven.. inşallah güzel haberler alırsınız bu sefer 🙏🏻
İnsallah canım aynen dediğin gibi

Merhaba yaklaşık olarak 1 aydır takip ediyorum ve burdan çok şey öğrendim. 30 mart son adet tarihimdi ve tedaviye başladık. Çok şükür herşey yolunda gitti. 5. Gün embriyosu transferim 16 nisanda gerçekleşti. 9. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm ve kan tahlili yaptırdım. Değerim 32 çıktı doktorum 11. Gün tekrar yaptırdı 64 daha sonra 14. Gün 163 çıktı. Ama henüz keseyi görmediğim için hala çok sevinemiyorum. Sizce beta hcg düşük mü ? Az mı ilerliyo? sevinmeli miyim? kafamda deli sorular?? 😳😳

Merhaba yaklaşık olarak 1 aydır takip ediyorum ve burdan çok şey öğrendim. 30 mart son adet tarihimdi ve tedaviye başladık. Çok şükür herşey yolunda gitti. 5. Gün embriyosu transferim 16 nisanda gerçekleşti. 9. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm ve kan tahlili yaptırdım. Değerim 32 çıktı doktorum 11. Gün tekrar yaptırdı 64 daha sonra 14. Gün 163 çıktı. Ama henüz keseyi görmediğim için hala çok sevinemiyorum. Sizce beta hcg düşük mü ? Az mı ilerliyo? sevinmeli miyim? kafamda deli sorular?? 😳😳
Ben keseyı de gördum ama o delı sorular hıc bıtmez 🙈 gayet ıyı hayırlı olsun

X