Canım kan testi çok erken yaptığın için bu değer çıkmış bence şuan yeni tutunmuş olabilirBenimde 5. gün embriyosu transferim oldu bugun 7 günümdü kan verdim 22 çıktı çok mu düşük doktor kan günüme salı demişti artış olur mu
Ya Allah razı olsun içim rahatladı inşallah 2 yıldır hamile olmayı bekledim ilk tüp bebek deneyimimdi inşalh güzel ilerler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım kan testi çok erken yaptığın için bu değer çıkmış bence şuan yeni tutunmuş olabilirbana hemşire 10. Gün 30 40la başlayıp çok sağlıklı devam eden gebelikler var dedi önemli olan değer değil artış dedi kuzum senin 10.gün daha fazla çıkar zaten gönlünü ferah tut
Canım o değer çok önemli değil demişti bana hemşire 30 40la başlayıp çok sağlıklı gebelik elde edenler var demişti önemli olan artış %60 olursa sıkıntı yok demişti ama senin pozitif çıkmıştı sanırım büyük ihtimalle iyi bi değer çıkar ve sağlıkla artar inşallahBir de önden giden arkadaşlarım.hepinize soruyorum. 3.gün transferi 11.gün kan değeri yaklaşık hangi değerlerde pozitif diye değerlendiririz
Amin kuzucumYa Allah razı olsun içim rahatladı inşallah 2 yıldır hamile olmayı bekledim ilk tüp bebek deneyimimdi inşalh güzel ilerler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sıkma canını önemli olan katlanarak artması zaten saglıkla ilerler insallah bebisinÇok haklısınız bende eşime sürpriz yaparım diye ondma önce gittim verdim kan salı beraber gidecektik şimdi şaşırdım desem mi demesem mi dün idrarda hemen çıkmıştı silik ama yine de pembe belirgin ben daha yüksek bekliyordum bu yüzden değeri en azından 50 60 vardır demiştim canım sıkıldı
Bu stres gercekten bitmiyor mu ben kendime diyorum ki bi pozitifi görsem yetecek bana gerisini hic kafaya takmamOlur tabi neden olmasınbenim Dr 12. Gün istemişti test, senin sanırım 9. Gün istemiş. Tek test verdim tekrarlatmadı o yüzden, erken yapınca yükselişi takip etmek gerekiyor, normalde %60 artışa tamam diyor Dr lar, bazen 3 katı bile artabiliyor inşallah her şey yolunda gider, kendini ferah tut şöyle basit Bi hesapla 10. Günde 120 civarı olur
Çünkü bu stres hiç bitmiyor, sonra kese oluştu mu, kalbi atacak mı, 2li test temiz gelecek mi, doppler, şeker yükleme vs vs vs önümüzde çoook uzun bir yol varhep olumlu düşünüp hep iyiyi çağırıyorum başka türlü yaşanmaz
Kuzum hayırlı olsun tebrik ederimKızlar dün kalp atışını aldık, iğneyi kestik. Estrofemi 8. Haftaya kadar azaltarak bırakıyoruz, fitil devam dedi muhtemelen onu da 10. Haftada bırakırız
Haha bende oyle diyorum. Ama transferden oncede ohh transfer oliiyim yatarim mis gibi beklerim kafama takmam diyodum. Simdide pozitif icin diyorum yarinda kese kalp atışı filan gidecek böyle demekkiBu stres gercekten bitmiyor mu ben kendime diyorum ki bi pozitifi görsem yetecek bana gerisini hic kafaya takmam
Pozitifi gördüm 12.gun. o günden beri hiçbişey düşünmüyorum. Olacağı varsa zaten olacak. Allah bana bi sakinlik verdi galiba oh misHaha bende oyle diyorum. Ama transferden oncede ohh transfer oliiyim yatarim mis gibi beklerim kafama takmam diyodum. Simdide pozitif icin diyorum yarinda kese kalp atışı filan gidecek böyle demekkiayy valla bu iş basindan sonuna hep sabır işi.
Ya aynı bende sebepsiz infertilite denildi 2 yıldır negatif negatif ilk tüp bebek inşallah güzel devam ederAmin kuzucumbende öyle hiçbi neden yokken hiç hamile kalamadım yıllardır ilk tüp bebek deneyimim benimde inan çok umutsuzdum bunda da hatta hiç test falan yapmadım direk test günü kan verdim düşün o kadar kötüye hazırladım Rabbim inşallah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım kat kat artsın değerin
Bende öyle diyodum 2 senedir ilk kez 22 gördüm beta ama yok çok düşük diye üzülüyorum şimdideBu stres gercekten bitmiyor mu ben kendime diyorum ki bi pozitifi görsem yetecek bana gerisini hic kafaya takmam
Valla dün ultrasonda görene kadar tir tir titredim ya oluşmamışsa diyeBu stres gercekten bitmiyor mu ben kendime diyorum ki bi pozitifi görsem yetecek bana gerisini hic kafaya takmam
Bence güzel sonuçlar alcaksın canım Allahın izniyle öyle bi his doğdu içimeYa aynı bende sebepsiz infertilite denildi 2 yıldır negatif negatif ilk tüp bebek inşallah güzel devam eder
Yaa ay Allah razı olsun inşallah inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBence güzel sonuçlar alcaksın canım Allahın izniyle öyle bi his doğdu içime
Ne bilim Bi de Sabah idrarıyla derler ya sabah yapayım dedimBen testlerimi hep akşam yaptım desemsabah yaptıklarım daha silik göründüğü için 2 gün arayla mı yapmış oldun 1 gün arayla mı? Bir de çatlatma iğnesi yoktu değil mi bak onu hatırlamıyorum
testten kaç gün sonra kalp atışı duyulmuş oldu canımValla dün ultrasonda görene kadar tir tir titredim ya oluşmamışsa diyebence bitmiyor
Süpersin kuzum ben hiç rahatlayamadımPozitifi gördüm 12.gun. o günden beri hiçbişey düşünmüyorum. Olacağı varsa zaten olacak. Allah bana bi sakinlik verdi galiba oh mis
Aminnn inşallahCanım o değer çok önemli değil demişti bana hemşire 30 40la başlayıp çok sağlıklı gebelik elde edenler var demişti önemli olan artış %60 olursa sıkıntı yok demişti ama senin pozitif çıkmıştı sanırım büyük ihtimalle iyi bi değer çıkar ve sağlıkla artar inşallahhiç korkma buarada iyi düşün iyi olsun yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Bitmiyordu kızlarHaha bende oyle diyorum. Ama transferden oncede ohh transfer oliiyim yatarim mis gibi beklerim kafama takmam diyodum. Simdide pozitif icin diyorum yarinda kese kalp atışı filan gidecek böyle demekkiayy valla bu iş basindan sonuna hep sabır işi.
Sana helal bePozitifi gördüm 12.gun. o günden beri hiçbişey düşünmüyorum. Olacağı varsa zaten olacak. Allah bana bi sakinlik verdi galiba oh mis