Kızlar dün kalp atışını aldık, iğneyi kestik. Estrofemi 8. Haftaya kadar azaltarak bırakıyoruz, fitil devam dedi muhtemelen onu da 10. Haftada bırakırız
Kesinlikle alarm çalmadanGunaydin evet ya bende gece ve sabah belli saatlerde zınk diye uyaniyorum. Enteresan cidden. Ilac saatleride artik otomatikleşti alarm calmadan aciliyor gozlerimyarin için bol sans dilerim canımm
Allahin yardimi en büyük ihtiyacımız kuzum ona her daim duaciyiz. Bizim yardimcimiz olsun en başta oKesinlikle alarm çalmadançok teşekkürler, evet şansa da Rabbim in yanımızda olmasına da çok ihtiyacımız var ve çok heyecanlıyım. Hiç bitmeyecek bu heyecanlar biri bitiyo biri başlıyor. Senin ne zamandı canım test günün
Keseyi hcg 7000 olduğunda gördük, ondan 1 hafta sonra da kalp atışını aldık ama 1 hafta sonra tekrar gidicem daha gümbür gümbür duymalıyız dedi drCanim kalp atışını kaçıncı hafta aldin? Benim degerim 1400 du çarşamba günü dr 10 gun sonra ultrasonla bakalm dedi süreç nasil ilerliyor
Hep güzel haberler duyalım inşallah kuzucumNe guzel bi haber canim masallah. Darisi bu aşamayi bekleyenlere insallah. Sabah sabah iyi geldi bana doping oldu valla
Ne guzel bi haber canim masallah. Darisi bu aşamayi bekleyenlere insallah. Sabah sabah iyi geldi bana doping oldu valla
Kesinlikle alarm çalmadançok teşekkürler, evet şansa da Rabbim in yanımızda olmasına da çok ihtiyacımız var ve çok heyecanlıyım. Hiç bitmeyecek bu heyecanlar biri bitiyo biri başlıyor. Senin ne zamandı canım test günün
Allahin yardimi en büyük ihtiyacımız kuzum ona her daim duaciyiz. Bizim yardimcimiz olsun en başta o
Ooo bana daha çok var. Bugun 2. Günüm daha.
Ya Bi günden sonrası çabuk geçti o aralığı hatırlamıyorum naptım o arada bilmiyorumAllahin yardimi en büyük ihtiyacımız kuzum ona her daim duaciyiz. Bizim yardimcimiz olsun en başta o
O kadar hızlı gece oluyor o kadar hızlı sabah oluyor ki şaşarsınAllahin yardimi en büyük ihtiyacımız kuzum ona her daim duaciyiz. Bizim yardimcimiz olsun en başta o
Kuzum ben senin idrar testini hatırlıyorum, o teste göre bayağı yüksek çıkacak bana kalırsaBir de önden giden arkadaşlarım.hepinize soruyorum. 3.gün transferi 11.gün kan değeri yaklaşık hangi değerlerde pozitif diye değerlendiririz
Benimde 5. gün embriyosu transferim oldu bugun 7 günümdü kan verdim 22 çıktı çok mu düşük doktor kan günüme salı demişti artış olur muKuzum ben senin idrar testimi hatırlıyorum, o teste göre bayağı yüksek çıkacak bana kalırsaben 5. Gün transferi oldum o yüzden 3. Gün hakkında yorum yapmayayım rakam olarak, fakat gönlünü rahat tut, önemli olan şey ilk değerin sonraki kan testinde 2 ye katlanması
Olur tabi neden olmasınBenimde 5. gün embriyosu transferim oldu bugun 7 günümdü kan verdim 22 çıktı çok mu düşük doktor kan günüme salı demişti artış olur mu
48 saat sonra kı degerının en az %60 ve uzerı artaraa bı problem yok demek canımBenimde 5. gün embriyosu transferim oldu bugun 7 günümdü kan verdim 22 çıktı çok mu düşük doktor kan günüme salı demişti artış olur mu
Çok haklısınız bende eşime sürpriz yaparım diye ondma önce gittim verdim kan salı beraber gidecektik şimdi şaşırdım desem mi demesem mi dün idrarda hemen çıkmıştı silik ama yine de pembe belirgin ben daha yüksek bekliyordum bu yüzden değeri en azından 50 60 vardır demiştim canım sıkıldıOlur tabi neden olmasınbenim Dr 12. Gün istemişti test, senin sanırım 9. Gün istemiş. Tek test verdim tekrarlatmadı o yüzden, erken yapınca yükselişi takip etmek gerekiyor, normalde %60 artışa tamam diyor Dr lar, bazen 3 katı bile artabiliyor inşallah her şey yolunda gider, kendinizi ferah tutun şöyle basit Bi hesapla 10. Günde 120 civarı olur
Çünkü bu stres hiç bitmiyor, sonra kese oluştu mu, kalbi atacak mı, 2li test temiz gelecek mi, doppler, şeker yükleme vs vs vs önümüzde çoook uzun bir yol varhep olumlu düşünüp hep iyiyi çağırıyorum başka türlü yaşanmaz
Yaa ne incelik hatrlamanKuzum ben senin idrar testini hatırlıyorum, o teste göre bayağı yüksek çıkacak bana kalırsaben 5. Gün transferi oldum o yüzden 3. Gün hakkında yorum yapmayayım rakam olarak, fakat gönlünü rahat tut, önemli olan şey ilk değerin sonraki kan testinde 2 ye katlanması
Teşekkür ederim hadi şimdi geçsin 48 saat48 saat sonra kı degerının en az %60 ve uzerı artaraa bı problem yok demek canım
Canım düşünme öyle ben 4. Gün kaset testte gördümÇok haklısınız bende eşime sürpriz yaparım diye ondma önce gittim verdim kan salı beraber gidecektik şimdi şaşırdım desem mi demesem mi dün idrarda hemen çıkmıştı silik ama yine de pembe belirgin ben daha yüksek bekliyordum bu yüzden değeri en azından 50 60 vardır demiştim canım sıkıldı
Sonra güzel artış oldu mu ya söylerim ne yapayım 2 yıldır bekliyordum eşim bilmediği anda pat söylerim diye hayal ettimCanım düşünme öyle ben 4. Gün kaset testte gördümmuhtemelen 7 8 falandı değer hassas oluyor bazı testler
Ben kan testini erken yapmamıştım ama idrar testi yaptığımı dayanamayıp söylemiştimiçinden nasıl geliyorsa öyle yap
Ben testlerimi hep akşam yaptım desemYaa ne incelik hatrlamaninşallah ağzınız duası inşallah
Ama ben o testi tekrarladım bu sabah 2.çizgi vardı ama onun kadar belli değildi. Daha belirginleşmesi gerekir diye düşündüm ben ama yanlış mı düşündüm
Gözünüzaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar dün kalp atışını aldık, iğneyi kestik. Estrofemi 8. Haftaya kadar azaltarak bırakıyoruz, fitil devam dedi muhtemelen onu da 10. Haftada bırakırız
Sağ ol kuzum hepimizin inşallahGözünüzaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah