İnşallah güzel kalplimmmtiny miracle A Asiveblue ucumuzde pazartesi öğrenecez sanırım inşallah hayırlı haberler alırız aslında bu grupta hemen hemen çoğu pozitif sonuç aldı inşallah darısı bizlere olsun
amin canım inşallahtiny miracle A Asiveblue ucumuzde pazartesi öğrenecez sanırım inşallah hayırlı haberler alırız aslında bu grupta hemen hemen çoğu pozitif sonuç aldı inşallah darısı bizlere olsun
İnşallahAllahım dualariniz kabul etsin umutsuz olmayın inanın rabbim nasip eder inşallah
Kuzum çok güzel çıkmış, benim de 9.gunumde bu şekilde silikti, inşallah güzel sonuçları kan testindede alırsınKizlar bisey sorcam 2.gun embriyosu transferimin 10.gunu normal gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce sevinmelimiyim
Evet canım 4 gün sonra kontrole çağırdı sanırım o zaman arttıracakAynen ilerleyen günlerde arttırıyorlar galiba göreceğiz bakalım
Yaa inşallah canım artık pazartesi vericem kanı bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkarKuzum çok güzel çıkmış, benim de 9.gunumde bu şekilde silikti, inşallah güzel sonuçları kan testindede alırsın
Rica ederim canım hayırlısı olsun herkes içinİlginç birşeymişteşekkür ederim canım
Canım 2 gün sonraki artış önemli olan, sitede düşük hcg ile başlayıp devam eden çok fazla gebelik örneği varBana da öyle geldi ama daha önceki negatiflerimde hep 0.01 ya da <2 çıkıyordu bu kafamı karıştırdı
İnşallahCanım 2 gün sonraki artış önemli olan, sitede düşük hcg ile başlayıp devam eden çok fazla gebelik örneği varİnşallah bebek seninledir
Canım hayırlı olsun inşallah2.kez transfer için hazırlıklara başladıkbiraz korkulu bir başlangıç oluyor ama sonu güzel olur umarım. Climara bant ne işe yarıyor acaba bilgisi olan var mı?
İlaclardan olmuyoruz galiba canım benimde 3 gün geçti daha transferimin 5.günü amaKızlar bir şey soracağım. Adet günüm geldi ve geçti ama ufakta olsun bir kanamam olmadi. Test günüm pazartesi. Böyle bir durumu yaşayan var mi
canım ilaçlar içtiğn sürece adet olman zor estrofem ve progesteron ilacı kullanıyosan yaniKızlar bir şey soracağım. Adet günüm geldi ve geçti ama ufakta olsun bir kanamam olmadi. Test günüm pazartesi. Böyle bir durumu yaşayan var mi
İnsallah canım aynen dediğin gibiEn önemlisi doktora güvenmek gerçekten. Yoksa burda herkesin farklı bi prosedürü var, insan ister istemez acaba benimki iyi mi, doğru mu diye düşünüyor. İçiniz ısındıysa çok araştırmadan sözüne güven.. inşallah güzel haberler alırsınız bu sefer
Tabiki kullanıyorum canim. Burada bazı bayanlar kanamasının geldini yani ufak akinti tarzında geldiğini yazmışlar. Ben de bir şey olmayınca şaşırdımcanım ilaçlar içtiğn sürece adet olman zor estrofem ve progesteron ilacı kullanıyosan yani
bende hiç lekelenme falan olmadı canımTabiki kullanıyorum canim. Burada bazı bayanlar kanamasının geldini yani ufak akinti tarzında geldiğini yazmışlar. Ben de bir şey olmayınca şaşırdım
Anladım canimbende hiç lekelenme falan olmadı canım
Hayırla sonuçlanır inşallahCanım hayırlı olsun inşallah
Ben keseyı de gördum ama o delı sorular hıc bıtmezMerhaba yaklaşık olarak 1 aydır takip ediyorum ve burdan çok şey öğrendim. 30 mart son adet tarihimdi ve tedaviye başladık. Çok şükür herşey yolunda gitti. 5. Gün embriyosu transferim 16 nisanda gerçekleşti. 9. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm ve kan tahlili yaptırdım. Değerim 32 çıktı doktorum 11. Gün tekrar yaptırdı 64 daha sonra 14. Gün 163 çıktı. Ama henüz keseyi görmediğim için hala çok sevinemiyorum. Sizce beta hcg düşük mü ? Az mı ilerliyo? sevinmeli miyim? kafamda deli sorular??