İnşallah sonu güzel olurYa bir bakıma seviyorum öyle doktorları. Zaten bizim kafa dolu dolu oluyorbenimki de fazla biraz
Anladım kuzum bir an önce bakacağım. Laboratuvar a göre değişir mi acaba ?Tsh 2. 5 a kadar normal kabul edilebiliyor zaten canım ondan bisey dememiştir t3 değerinde biraz yüksek çıkmış ama kontrol altına rahatlıkla alınabilecek ilaçla endişe etme ama iyi bir endokrin uzmanı bulursan senin için daha iyi olur
Amin kuzum amiin inşallahİnşallah sonu güzel olurhayırlısı bakalım
Canım çok sevindim iki katından fazla çıkmış masallahhhh, bir haftaya keseyi görürsün insallah408 çıktı 12.gün değerim kızlar
Can8m antibiyotiği transfer sonrası kesiyorlar.Prednolu ne kadar kullanacaksın canım belli mi benim transferden sonra antibiıtiği kestiler sadece diğerlerine aynen devam ediyorum sormayıda unuttum sonrasındada devam edecem mi diye
Aynen antibiyotiği kestiler canım diğer verdikleri ilaçlara aynen devam ediyorumCan8m antibiyotiği transfer sonrası kesiyorlar.
teşekkür ederim inşallahCok guzel tebriklersaglikla gelsin insallah
inşallah canımCanım çok sevindim iki katından fazla çıkmış masallahhhh, bir haftaya keseyi görürsün insallah
Ben de bugun 1 tane içtim canım . Simdi görüştüm 4 gün boyunca günde 1 al sonra muayeneye gel dedi doktorum canım . Heralde duruma göre arttıracakCanım benim de yarın 3.günüm yarın estrofeme başlıyorum sabah 1 akşam 1
Evet hormon değerleri laboratuvar dan laboratuvara çok degisirAnladım kuzum bir an önce bakacağım. Laboratuvar a göre değişir mi acaba ?
Bugun 12 gün kan verdim 7.6 çıktı. Negatif mi pozitif mi emin olamadım bi türlüEğer güvenilir bir markaysa bence pozitif o zaman, bu erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum çünkübence idrar testi ile takip et kan gününe kadar ben öyle yapmıştım inşallah güzel haberler duyarız
Pozitif gibi duruyor canım hayırlısı olsunKizlar bisey sorcam 2.gun embriyosu transferimin 10.gunu normal gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce sevinmelimiyim
Ay bebiş varKizlar bisey sorcam 2.gun embriyosu transferimin 10.gunu normal gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce sevinmelimiyim
Ayyy inşallah canım teşekkür ederimmmPozitif gibi duruyor canım hayırlısı olsun
Yaaaa teşekkür ederimmmAy bebiş var
Koltuk altında veya göğüste sütyende 10 dakika bekletiliyor. Vücut ısısında yani.yag daha kolay emiliyor o zaman enjekte edilinceNe kadar ısıtmalıyım
Cesaret edebildin miKizlar bisey sorcam 2.gun embriyosu transferimin 10.gunu normal gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce sevinmelimiyim