- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
Ben prednolu 4 gün kullandım canm ama kimisi yarim yarim kullanmsya devam ediyor ben opudsn sonra dört gün kullandım yani transferden sonra iki gün kullanmis oldum canm onu sor bı bence çünkü bana üstüne basa basa dört gün kullan bırak dedilerPrednolu ne kadar kullanacaksın canım belli mi benim transferden sonra antibiıtiği kestiler sadece diğerlerine aynen devam ediyorum sormayıda unuttum sonrasındada devam edecem mi diye
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim.Bilinçaltı doluyor mutsuz ediyor bu durum farkında olmasak bile. Olacak olana ne yapsan çare değil o anki sabrını şu andan tüketmek süreci daha da ağırlaştıyor pozitif olabilmek en iyisi. İnşallah güzel olsun kuzumEderim elbette Rabbim içine ferahlık versin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Banada test gününe kadar hepsini aynı şekilde kullanmaya devam edeceksin bir tek antibiyotiği kullanma dediler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırızBen prednolu 4 gün kullandım canm ama kimisi yarim yarim kullanmsya devam ediyor ben opudsn sonra dört gün kullandım yani transferden sonra iki gün kullanmis oldum canm onu sor bı bence çünkü bana üstüne basa basa dört gün kullan bırak dediler
Amin amin inşallah csnmBanada test gününe kadar hepsini aynı şekilde kullanmaya devam edeceksin bir tek antibiyotiği kullanma dediler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırız
Bugün 10.günüm canım pazartesi test günümAmin amin inşallah csnmkaçıncı günün bugün senin.
Ya maşallah inşallah hayırlı haberler alırsın alırızBugün 10.günüm canım pazartesi test günüm
Bir belirtin falan oldu mu canm leke falan benm 9.gunde leke başladı üç gün ara ara devam etti kahverengi leke adet olacak sancısı girdi ama gectiBugün 10.günüm canım pazartesi test günüm
Canım bana ilk 4 gün sabah sonraki 4 gün sabah öğlen daha sonra günde 3 e çıkardı.Canlarım günaydınlar. Adetimin 3.günü estrofem başlattı doktorum ama günde 1 defa olarak baslattı. Sizler nasıl kullanmıstınız
Benm ilk 3 gün günde 1Sağolasın kuzum bana az baslattı gibime geldi de kafama takıldı
Benimde öyle çok fazla dökülüyor ama öncedende öyle olduğu için ilaçlara yormamıştım hiç:/Tedaviden beri inanılmaz saçlarım dökülüyor benim gibi olan var mı
Suan transfer sonucunu bekliyorum kullanmayim ama aklımda bulunacak çok teşekkür ederimMagnezyum’un Sitrat formu kabizliğa da çok iyi geliyorCiddi bir böbrek probleminiz yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz . Vücut her daim ihtiyaç duyuyor. Ben bu sayede rahatladım.
Doktor bana magnezyum yazdi. Tarnasferden once kullanmaya basladim. Suda eriyenlerden.Suan transfer sonucunu bekliyorum kullanmayim ama aklımda bulunacak çok teşekkür ederim
Ben sagliga zararli bi cok seyi başta ismi lazim olmayan dumanli pisliği zınk diye kestiğim icin bendede kabizlik var. Hoşaf zeytinyagi kayisi vs idare ediyorum şimdilik.Doktor bana magnezyum yazdi. Tarnasferden once kullanmaya basladim. Suda eriyenlerden.
Ya belki benm de öyle olur çok teşekkür ederim rahatladım birazBenm ilk 3 gün günde 1
4-5-6. Gün günde 2
Sonra gebeliğin 11. Haftsına kadar günde 3 dediler
Lidokain sprey sıkıyordum iğneden 10 dakika önce. Ne acı ne sızı. Yaklaşık bir saat uyuşuk kalıyorGöbek iğnelerinin acısı için bişey sürüyomusunuz kızlar?(
ilacı önceden ısıtınca topak olmuyor. Masaj sonra da sıcak su torbasına yasliyorum kalçayı.Hımm. Senin afedersin poponda yer kaldı miben artık tek tarafa yatırabiliyorum çünkü beze olmuş tamamen bir tarafı hemşire nereye yapacağını şaşırıyor
Benim saç dökülmem azaldıTedaviden beri inanılmaz saçlarım dökülüyor benim gibi olan var mı
Canım benim de yarın 3.günüm yarın estrofeme başlıyorum sabah 1 akşam 1Canlarım günaydınlar. Adetimin 3.günü estrofem başlattı doktorum ama günde 1 defa olarak baslattı. Sizler nasıl kullanmıstınız