- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalımYa maşallah inşallah hayırlı haberler alırsın alırız benm test günüm bugün ama bazı durumlardan dolayı pazartesi yapacam inşallah güzel haberler alırız pazartesi canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalımYa maşallah inşallah hayırlı haberler alırsın alırız benm test günüm bugün ama bazı durumlardan dolayı pazartesi yapacam inşallah güzel haberler alırız pazartesi canım ya
Şimdilik buzu deniyorum biraz iyi geldi gibi olmazsa onu alırımLidokain sprey sıkıyordum iğneden 10 dakika önce. Ne acı ne sızı. Yaklaşık bir saat uyuşuk kalıyor
Canım ben tedavi öncesi endokrin dr göründüm magnezyum, d vitamini ve b12 vitamini verdi. Tedaviden sonra doktoruma özellikle söyledim kullandıklarımı hiç bir sıkıntı yok devam edebilirsin dediSuan transfer sonucunu bekliyorum kullanmayim ama aklımda bulunacak çok teşekkür ederim
Ne kadar ısıtmalıyımilacı önceden ısıtınca topak olmuyor. Masaj sonra da sıcak su torbasına yasliyorum kalçayı.
Magnezyum ve çinko alımını hamilelik oncesi değil de belli olduktan sonra öneriyorum dedi ama şuan bend b12 c ve d vitamini alıyorum canimCanım ben tedavi öncesi endokrin dr göründüm magnezyum, d vitamini ve b12 vitamini verdi. Tedaviden sonra doktoruma özellikle söyledim kullandıklarımı hiç bir sıkıntı yok devam edebilirsin dedi
AA süpermiş o zaman söylediğin için tekrar teşekkür ederim canımDoktor bana magnezyum yazdi. Tarnasferden once kullanmaya basladim. Suda eriyenlerden.
Ne testi kuzum bu sağlıklçıyım da ondan soruyorumCanım ya test sonucum çıkmış 1.96 diyor ama toktum dün aç olarak aile sağlığı merkezine verdiğim sonuçları da az önce aldım onlarda bakmış aç karnına ve değer 4.16 şok oldum arada bu kadar fark olur mu? Ya da ölçüm yöntemi farkı değildir heralde ne bileyim 4 çok yüksek değer. 1-5 arası normal Aralık vermiş ama bildiğim yüksek yani anlamadım karaciğer enzimlerimde yüksek çıkmış karaciğer hasarında oluyormuş sanırım o da kullandığımız ilaçlardan dolayı
Bende kullandım üçüncü gün ve ovitrelle beta hcg içerir. Şu an için gerçek pozitif olduğunu bilemezsin canım. Özellikle bu idrar testleri yanıltıcı olur.Kizlar 5. Gun catlatma ignesi olan bir ben miyim ? Dr. Tutunmayi kolaylastirmak icin dedi. Icinde beta hcg varmis. Bilmiyordum sabah idrar testi yaptim. Kopkuyu 2. Cizgi cikiverdi. Dr a sordum Orvitelle nin etkisi dedi malesef. Daha erken bakma idrara dedi.
Cok guzel tebrikler saglikla gelsin insallah408 çıktı 12.gün değerim kızlar
Tansiyon için gitmiştim canım rutin kan bakıldı tsh o zaman toktum 1.6 gibi bir şey çıktı tam hatırlamıyorum küsüratı açken sağlık ocağına vermiştim onlarda bakmış 4 küsür çıkmış ve çok yüksek. Kardiyoloji uzmanı sorun yok dedi ama endokrine gideceğim. Gebelik için yüksek bir değermiş korktumNe testi kuzum bu sağlıklçıyım da ondan soruyorum
Benimde bugün 10.gunum benim test günüm salı günü amaBugün 10.günüm canım pazartesi test günüm
Benim doktorum ise önermedi canım d vitamini alabilir miyim dedim daha sonra vereceğim vitaminde olsa folik dışında ilaç almanı istemiyorum dedi ilk haftalarda bebeğin organ oluşumu sürecini mümkün olan en az ilaçla geçirmelisin şeklinde ifade ettiCanım ben tedavi öncesi endokrin dr göründüm magnezyum, d vitamini ve b12 vitamini verdi. Tedaviden sonra doktoruma özellikle söyledim kullandıklarımı hiç bir sıkıntı yok devam edebilirsin dedi
Tsh tok karınla bakılmaz canım peki t3 t4 değerlerine bakıldı mi peki normal zaman içinde fazla Bi değer ama tiroitten çekinme ilaçlarla çok rahat düzene sokulabilcek değer canımTansiyon için gitmiştim canım rutin kan bakıldı tsh o zaman toktum 1.6 gibi bir şey çıktı tam hatırlamıyorum küsüratı açken sağlık ocağına vermiştim onlarda bakmış 4 küsür çıkmış ve çok yüksek. Kardiyoloji uzmanı sorun yok dedi ama endokrine gideceğim. Gebelik için yüksek bir değermiş korktum
Tedavi öncesi 2 lerde idi. Hiç bir zaman doktorum uyarmadı şimdi uzun süreden sonra ilk defa verdim t3 3,74 - t4 1,17 çıkmış. Bilsem önce giderdim geç kalmamışımdır inşallahTsh tok karınla bakılmaz canım peki t3 t4 değerlerine bakıldı mi peki normal zaman içinde fazla Bi değer ama tiroitten çekinme ilaçlarla çok rahat düzene sokulabilcek değer canım
Tsh 2. 5 a kadar normal kabul edilebiliyor zaten canım ondan bisey dememiştir t3 değerinde biraz yüksek çıkmış ama kontrol altına rahatlıkla alınabilecek ilaçla endişe etme ama iyi bir endokrin uzmanı bulursan senin için daha iyi olurTedavi öncesi 2 lerde idi. Hiç bir zaman doktorum uyarmadı şimdi uzun süreden sonra ilk defa verdim t3 3,74 - t4 1,17 çıkmış. Bilsem önce giderdim geç kalmamışımdır inşallah
Canım valla özellikle son kontrolde bir de transfer günü hepsini yanımda götürüp gösterdim hiç bir sakıncası yok dedi bende kullanıyorum sürekli. Valla benim doktor biraz rahat herlde hocam ne yemeyeyim ne içmeyeyim var mı diyeceğiniz bir şey diyorum canın ne istiyorsa ye iç yasak yok diyorBenim doktorum ise önermedi canım d vitamini alabilir miyim dedim daha sonra vereceğim vitaminde olsa folik dışında ilaç almanı istemiyorum dedi ilk haftalarda bebeğin organ oluşumu sürecini mümkün olan en az ilaçla geçirmelisin şeklinde ifade etti
İnşallah güzel haberler alırızBenimde bugün 10.gunum benim test günüm salı günü ama
Insallah yaaİnşallah güzel haberler alırız
Ya bir bakıma seviyorum öyle doktorları. Zaten bizim kafa dolu dolu oluyor benimki de fazla birazCanım valla özellikle son kontrolde bir de transfer günü hepsini yanımda götürüp gösterdim hiç bir sakıncası yok dedi bende kullanıyorum sürekli. Valla benim doktor biraz rahat herlde hocam ne yemeyeyim ne içmeyeyim var mı diyeceğiniz bir şey diyorum canın ne istiyorsa ye iç yasak yok diyor