2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım ya test sonucum çıkmış 1.96 diyor ama toktum dün aç olarak aile sağlığı merkezine verdiğim sonuçları da az önce aldım onlarda bakmış aç karnına ve değer 4.16 şok oldum arada bu kadar fark olur mu? Ya da ölçüm yöntemi farkı değildir heralde ne bileyim 4 çok yüksek değer. 1-5 arası normal Aralık vermiş ama bildiğim yüksek yani anlamadım 🙄 karaciğer enzimlerimde yüksek çıkmış karaciğer hasarında oluyormuş sanırım o da kullandığımız ilaçlardan dolayı 🤦🏻‍♀️
canım aynı şeyi bende yaşadım benim tsh transferden önce 2,67 di sağlık ocağında yaptırmıştım doktorum 15 gün sonra tekrarla dedi test günümde özel hastanede verdim t3 t4 değerleri çok farklı çıktı t3 5 t4 18 cıktı aklım gitti. labrotuvara göre ölçüm ve oranlar değişiyormuş t4 9-25 arası diyor mesela çok şaşırdım

Ya benim Dondurulmus 5.Gün Emriyosu bugün 12. Gün Hcg 7.6 çıktı sizce sonuç pozitif mıdır? Emin olamadım 😔
Hiç bir bilgim yok ama inşallah pozitiftir belki geç tutunma olmustr kanı iki gün sonra tekrarlayın bence inşallah artar Allahım inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz🤲🤲

Kizlar bisey sorcam 2.gun embriyosu transferimin 10.gunu normal gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce sevinmelimiyim
Pozitif gibi duruyo canım gözün aydın 🥰 bende bugün iğneden sonra alıp yapayım dedim ama açık eczane bulamadım civarda artık kendi gününde öğrenecem kandan 😊

Pozitif gibi duruyo canım gözün aydın 🥰 bende bugün iğneden sonra alıp yapayım dedim ama açık eczane bulamadım civarda artık kendi gününde öğrenecem kandan 😊
Ben de eşime hızlı gebelik testi al demiştim eczacı yanlış vermiş ama olsun yine de Bi deneyim dedim böyle çıktı kuzum inşallah güzel sonuçlar la

Amin Allah'm bu üçüncü biri düşük oldu eşimde azospermi çok üzülüyorum 😔😔
Üzülmeyin Allahım ol desin olur inşallah Allahım hepimiz nasip etsin her deneme bir emek her deneme bir umut Allahım bizi emin olduklarimizdan eyleyip nasip etsin dua edin verecek olan o inşallah ol der ve olur🤲🤲🤲

Ben de eşime hızlı gebelik testi al demiştim eczacı yanlış vermiş ama olsun yine de Bi deneyim dedim böyle çıktı kuzum inşallah güzel sonuçlar la
tiny miracle tiny miracle A Asiveblue ucumuzde pazartesi öğrenecez sanırım inşallah hayırlı haberler alırız aslında bu grupta hemen hemen çoğu pozitif sonuç aldı inşallah darısı bizlere olsun🤲🤲

X