2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Suan transfer sonucunu bekliyorum kullanmayim ama aklımda bulunacak çok teşekkür ederim
Canım ben tedavi öncesi endokrin dr göründüm magnezyum, d vitamini ve b12 vitamini verdi. Tedaviden sonra doktoruma özellikle söyledim kullandıklarımı hiç bir sıkıntı yok devam edebilirsin dedi

Canım ben tedavi öncesi endokrin dr göründüm magnezyum, d vitamini ve b12 vitamini verdi. Tedaviden sonra doktoruma özellikle söyledim kullandıklarımı hiç bir sıkıntı yok devam edebilirsin dedi
Magnezyum ve çinko alımını hamilelik oncesi değil de belli olduktan sonra öneriyorum dedi ama şuan bend b12 c ve d vitamini alıyorum canim

Ne testi kuzum bu sağlıklçıyım da ondan soruyorum

Bende kullandım üçüncü gün ve ovitrelle beta hcg içerir. Şu an için gerçek pozitif olduğunu bilemezsin canım. Özellikle bu idrar testleri yanıltıcı olur.

Ne testi kuzum bu sağlıklçıyım da ondan soruyorum
Tansiyon için gitmiştim canım rutin kan bakıldı tsh o zaman toktum 1.6 gibi bir şey çıktı tam hatırlamıyorum küsüratı açken sağlık ocağına vermiştim onlarda bakmış 4 küsür çıkmış ve çok yüksek. Kardiyoloji uzmanı sorun yok dedi ama endokrine gideceğim. Gebelik için yüksek bir değermiş korktum

Benim doktorum ise önermedi canım d vitamini alabilir miyim dedim daha sonra vereceğim vitaminde olsa folik dışında ilaç almanı istemiyorum dedi ilk haftalarda bebeğin organ oluşumu sürecini mümkün olan en az ilaçla geçirmelisin şeklinde ifade etti

Tsh tok karınla bakılmaz canım peki t3 t4 değerlerine bakıldı mi peki normal zaman içinde fazla Bi değer ama tiroitten çekinme ilaçlarla çok rahat düzene sokulabilcek değer canım

Tsh tok karınla bakılmaz canım peki t3 t4 değerlerine bakıldı mi peki normal zaman içinde fazla Bi değer ama tiroitten çekinme ilaçlarla çok rahat düzene sokulabilcek değer canım
Tedavi öncesi 2 lerde idi. Hiç bir zaman doktorum uyarmadı şimdi uzun süreden sonra ilk defa verdim t3 3,74 - t4 1,17 çıkmış. Bilsem önce giderdim geç kalmamışımdır inşallah

Tedavi öncesi 2 lerde idi. Hiç bir zaman doktorum uyarmadı şimdi uzun süreden sonra ilk defa verdim t3 3,74 - t4 1,17 çıkmış. Bilsem önce giderdim geç kalmamışımdır inşallah
Tsh 2. 5 a kadar normal kabul edilebiliyor zaten canım ondan bisey dememiştir t3 değerinde biraz yüksek çıkmış ama kontrol altına rahatlıkla alınabilecek ilaçla endişe etme ama iyi bir endokrin uzmanı bulursan senin için daha iyi olur

Canım valla özellikle son kontrolde bir de transfer günü hepsini yanımda götürüp gösterdim hiç bir sakıncası yok dedi bende kullanıyorum sürekli. Valla benim doktor biraz rahat herlde hocam ne yemeyeyim ne içmeyeyim var mı diyeceğiniz bir şey diyorum canın ne istiyorsa ye iç yasak yok diyor

Ya bir bakıma seviyorum öyle doktorları. Zaten bizim kafa dolu dolu oluyor benimki de fazla biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…