2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben bugun kolumdan yaptim daha rahat oldu. Gobekten hem progestan hem o olunca mutfak tezgahina bile karnim degse aci oluyodu.
Esim kolumu sisirerek tuttu ben vurdum bugun, agrida yok sukur
Bana da oksapar koldan sanki daha rahatmis gibi geliyordu daha az agriyoe gibi geldi

Kızlar yok bu kez baya yavaş yaptım iğneyi ama vücut benleri olur ya iğnenin girdiği yerler öyle kabarık kırmızı dün yaptığım bezeleşmeye başlamış. Yani anlamıyorum kimileri sorunsuz yaptığını söylüyor sıkıp dik batırıp yavaşça verip biraz durup çekiyorum iğneyi başka bir şekli mi var bilmediğim. Ben anlamadım :kızgın:
Batırınca sıkmıyorsunuz demi rahat bırakıyosunuz bide igneyi tuttugunuz elinizi hareket ettirmeyin diger elinizle ilacı verin oksapar hep oyle bende zaman yaklastikca korkuyorum valla 🙇‍♀️

Batırınca sıkmıyorsunuz demi rahat bırakıyosunuz bide igneyi tuttugunuz elinizi hareket ettirmeyin diger elinizle ilacı verin oksapar hep oyle bende zaman yaklastikca korkuyorum valla 🙇‍♀️
İğneyi tuttuğum elimi oynatıyorum maalesef onunla vermeye çalışıyorum yaa bir de öyle deneyeyim sağ ol kuzum Allah razı olsun inşallah işe yarar.

İğneyi tuttuğum elimi oynatıyorum maalesef onunla vermeye çalışıyorum yaa bir de öyle deneyeyim sağ ol kuzum Allah razı olsun inşallah işe yarar.
Bide öyle dene insallah ise yarar agrisini azaltmaz belki ama daha az zedelenir igne yaptigin eli oynatma hic

Şuanda bilmiyorum ptesi ilk kontrolüm var ozaman tam konuşacaz daha dün başladım iğneye bir aksilik olmazsa büyük bı ihtimal taze transfer olur hayırlısı bakalim
Doktorun en iyisi hangisi olucaksa ona karar verir canım hayırlısı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin🤲

Transfere son 5🙈 proluton iğneye başladım 3 günde bir olucakmış.bir de lutinus progesteron vajinal tablet dün gece basladim.bu ilacları kullanan var mı aranızda?
Hadi hayırlı olsun inşallah kuzum❤️ Sadece fitil var ortak olan şu an için. Lutinus nedir ne için

Bana da ilk 1 hafta rahat geçti ama şu an 8. gündeyim ve bu gün bir türlü bitmek bilmedi. Bir 9'a geçeydim. Hay Allah'ım ya 😅
Heyecanlı bekleyişler güzel haberlere inşallah. Benim henüz üçüncü gün ileride neler yaşanıyor canım 🙂 şu göbekten iğneleri vuruyor musunuz nasıl yapıyorsunuz. Bir de duş ertesi gün yapabilirsin dediler ama henüz girmedim. Yarın gireyim diyorum 😬 sıcak suyla yıkanan biri olarak çok zorlanacağım. Nasıl yapıyorsunuz

Gunaydin herkese☀️ Bir sorum var. Ben 2.regli 3 gün geçti hala olmadım. Sizlerdede boylemi oldu. İlaclarin etkisindemi strestenmi bilemiyorum. Ama vakit gectikce iyice stres yapıyorum elimde değil.

Heyecanlı bekleyişler güzel haberlere inşallah. Benim henüz üçüncü gün ileride neler yaşanıyor canım 🙂 şu göbekten iğneleri vuruyor musunuz nasıl yapıyorsunuz. Bir de duş ertesi gün yapabilirsin dediler ama henüz girmedim. Yarın gireyim diyorum 😬 sıcak suyla yıkanan biri olarak çok zorlanacağım. Nasıl yapıyorsunuz
Benim transferden sonra bugün 4. Günüm, kaynar kaynar yıkanmasam da hasta olurum deyip duşa girmiyorum 😅

Göbekten iğneyi batırdıktan sonra diğer elimizle sıktığınız eti bırakın, iğneyi soktuğunuz eli hiç kıpırdamadan diğer elinizle enjekte edin. Bir de o bölgeyi öncesinde 1 2 dk buz tutmanın iyi geldiğini okumuştum.

Gunaydin herkese☀️ Bir sorum var. Ben 2.regli 3 gün geçti hala olmadım. Sizlerdede boylemi oldu. İlaclarin etkisindemi strestenmi bilemiyorum. Ama vakit gectikce iyice stres yapıyorum elimde değil.
Benim günü geçtikten 7 gün sonra oldu kuzum, adet söktürücü masaj yaptım sabahına oldu. Bence önceki aylar kullandığımız hormonlardan kaynaklanıyor

Benim transferden sonra bugün 4. Günüm, kaynar kaynar yıkanmasam da hasta olurum deyip duşa girmiyorum 😅

Göbekten iğneyi batırdıktan sonra diğer elimizle sıktığınız eti bırakın, iğneyi soktuğunuz eli hiç kıpırdamadan diğer elinizle enjekte edin. Bir de o bölgeyi öncesinde 1 2 dk buz tutmanın iyi geldiğini okumuştum.
Teşekkür ederim canım ben tuttuğum el ile enjekte etmeye çabalıyordum oynuyor tabii korkudanda titriyor elim 😬 ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 de uyardı o konuda sağ olsun. Bugün deneyeceğim inşallah. Buzu da deneyeyim. Yoksa gidişat iyi değil iki tane yaptım ikiside kötü durumda şu an🙄 bende yarın kan vermeye gideceğim gidip geleyim de yapayım duş diyorum

Teşekkür ederim canım ben tuttuğum el ile enjekte etmeye çabalıyordum oynuyor tabii korkudanda titriyor elim 😬 ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 de uyardı o konuda sağ olsun. Bugün deneyeceğim inşallah. Buzu da deneyeyim. Yoksa gidişat iyi değil iki tane yaptım ikiside kötü durumda şu an🙄 bende yarın kan vermeye gideceğim gidip geleyim de yapayım duş diyorum
Bende kalça iğnesi var 😔 beterin beteri var kısmını yaşıyorum 😅 kan neden vericeksin

Doktorum bana transfer öncesi duphaston diye bi ilaç vermişti. Ilaç bittikten 1 hafta içerisinde oldum. Hormon dengeleriyle oynadiklari için normal canım 😇😇

Bende hiçbir hissiyat yok yaa sanırım tutunmadı, sadece iğne ağrısı çekiyorum. Dün bugün çok hafif karın ağrım var, o da kabızlık tan bence
Bir de ara ara adet olacakmışım gibi nefessiz bırakan ağrılarım oluyor. Karnım şişiyor çok kötü oluyorum böyle şeyler yaşıyor musunuz

X