2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende hiçbir hissiyat yok yaa sanırım tutunmadı, sadece iğne ağrısı çekiyorum. Dün bugün çok hafif karın ağrım var, o da kabızlık tan bence
Bende aslında normalde adet öncesi ağrı çekerim o yüzden tutmadı diye endişe ediyorum 🙄 vücut atmaya mı çalışıyor diyorum. Adet mi olacağım diyorum. Ne zor ya beklemek. Yüreğimiz ağzımızda. O yüzden sende böyle düşünme canım belirti filan değil bence hiç bir şey. Kabızlık konusunda özellikle uyardılar hatta ilaç bile yazdı olursa geçene kadar günde üç defa alın denildi. Doktoruna sor bence.

Sen de durumlar nasıl bu arada kuzum nasılsın ? Histereskopi diye hatırlıyorum ama
canımm bugün adet oldum
yarın doktora gideceğim kontrol eder muhtemelen
sonra da histeroskopi için gün verirler öyle söylemişti hoca
çok heyecanlıyım
sen nasılsın canım nasıl gidiyor :KK15:

canımm bugün adet oldum
yarın doktora gideceğim kontrol eder muhtemelen
sonra da histeroskopi için gün verirler öyle söylemişti hoca
çok heyecanlıyım
sen nasılsın canım nasıl gidiyor :KK15:
Hadi inşallah güzel geçer hepsi yolunda gider 🍀 bende beklemedeyim ara ara sancılar oluyor biraz da ilaçlara alışmaya çalışıyorum dalgalı bir ruh haliyle bekliyoruz 🙂😘

Hadi inşallah güzel geçer hepsi yolunda gider 🍀 bende beklemedeyim ara ara sancılar oluyor biraz da ilaçlara alışmaya çalışıyorum dalgalı bir ruh haliyle bekliyoruz 🙂😘
iğneler de zor değilmi canım
ama Rabbim sabrını ve mükafatını verecek inşallah
günler çabucacık geçsin güzel sonucu al inşallah canım benim :KK200:

Heyecanlı bekleyişler güzel haberlere inşallah. Benim henüz üçüncü gün ileride neler yaşanıyor canım 🙂 şu göbekten iğneleri vuruyor musunuz nasıl yapıyorsunuz. Bir de duş ertesi gün yapabilirsin dediler ama henüz girmedim. Yarın gireyim diyorum 😬 sıcak suyla yıkanan biri olarak çok zorlanacağım. Nasıl yapıyorsunuz
Bana transferden sonra günde 3 estrofem hap verdiler. Yine günde 3 kez progestan fitil verdiler. Bir de günde birer Coraspin ile folik asit verdiler. Göbekten iğnem yok yani.

Ben transferden 3 gün sonra ilk duşumu aldım. O da ılık ve kısaydı. İlk günden beri namazımı her zamanki gibi ama ağır ağır kıldım. Ama onun dışında hep dinlendim. Yemekleri kısadan yaptım ya da dışarıdan söyledik ama toplama işini eşim yaptı. İlk 5 gün böyle geçti. 6. gün işe döndüm.

Pazartesiden beri çalışıyorum yani. İş yerinde aktifim ama eve gelince dinleniyorum. Bugün de cuma itibari ile 9. gündeyim. Pazar günü teste gideceğim. Hâlâ ısrarla evde test yapmıyorum. Ara ara içimden geçmiyor değil ama sabırlı olmaya çalışıyorum. O kadar bıktım ki tek çizgi görmekten. İnşallah bu kez olmayacak o tek çizgi diye dua ediyorum.

Bana transferden sonra günde 3 estrofem hap verdiler. Yine günde 3 kez progestan fitil verdiler. Bir de günde birer Coraspin ile folik asit verdiler. Göbekten iğnem yok yani.

Ben transferden 3 gün sonra ilk duşumu aldım. O da ılık ve kısaydı. İlk günden beri namazımı her zamanki gibi ama ağır ağır kıldım. Ama onun dışında hep dinlendim. Yemekleri kısadan yaptım ya da dışarıdan söyledik ama toplama işini eşim yaptı. İlk 5 gün böyle geçti. 6. gün işe döndüm.

Pazartesiden beri çalışıyorum yani. İş yerinde aktifim ama eve gelince dinleniyorum. Bugün de cuma itibari ile 9. gündeyim. Pazar günü teste gideceğim. Hâlâ ısrarla evde test yapmıyorum. Ara ara içimden geçmiyor değil ama sabırlı olmaya çalışıyorum. O kadar bıktım ki tek çizgi görmekten. İnşallah bu kez olmayacak o tek çizgi diye dua ediyorum.
Bence de evde test yapamyın hic gerek yok negatif ciksa da dr ilaca devam diyecek ama moral bozulduguyla kalacaksiniz azcik daha sabredin ya ben simdiden rapor aldm transferide raporlu geciricem covit zamanı gun asiri 24 nobet tutuyoruz ama hata mı ettim böyle bilemedim🙄

Bence de evde test yapamyın hic gerek yok negatif ciksa da dr ilaca devam diyecek ama moral bozulduguyla kalacaksiniz azcik daha sabredin ya ben simdiden rapor aldm transferide raporlu geciricem covit zamanı gun asiri 24 nobet tutuyoruz ama hata mı ettim böyle bilemedim🙄
24 saat nöbet çok yorucu, hiç gerek yokmuş. İyi yapmışsınız, evde dinlenin bir şey olmaz. Benim zaten çalışma saatim yarım gün. Onun rahatlığıyla işe döndüm. Pişman da değilim ama sonucu bilemiyorum tabii. 😊

24 saat nöbet çok yorucu, hiç gerek yokmuş. İyi yapmışsınız, evde dinlenin bir şey olmaz. Benim zaten çalışma saatim yarım gün. Onun rahatlığıyla işe döndüm. Pişman da değilim ama sonucu bilemiyorum tabii. 😊
Calisma saatiniz iyiymis öyle olsa giderdim galiba bende ama cok yorucu inanın normalde dayanamiyordum simdi daha kötü cok sucluluk duyuyorum gitmiyorum ise diye ama esim yüzdük yüzdük kuyruguna geldik 1 ay gitme dedi idareyle de konustuk bisey demediler Allah tan

İnşallah bu kez pozitifi görürsün canım. İğnen olmamasına sevindim. Daha konforlu geçirilmiş olunuyor. Şu an için evden çalışıyorum. Bilgisayar başında olmam gerekiyor uzun süreler yine de evde olduğum için şanslı kabul ediyorum pandemiden çok korkuyorum. Aşı olabilseydim iyi olacaktı ama maalesef sıra gelmedi ve tedaviyi de artık ertelemek istemedik. Kendine çok dikkat et canım özellikle bağışıklığın yoksa. Evde test konusunda ben de yapmayı düşünmüyorum doktorun dediği günde yapacağım inşallah zaten üçüncü gün embriyosu benim geç çıkar evde stres olmayayım bir de diyorum. Her şey yolunda gitsin inşallah gönlünce olur 🍀

Şu süreçte o gerginliği yaşamaman iyi bence kuzum işin gereğince maskeyi bir an çıkarman bile mümkün olmazdı ve sürekli o havayı tekrar teneffüs etmek ayrıca yorucu ve zararlı.

Şu süreçte o gerginliği yaşamaman iyi bence kuzum işin gereğince maskeyi bir an çıkarman bile mümkün olmazdı ve sürekli o havayı tekrar teneffüs etmek ayrıca yorucu ve zararlı.
Öyle valla cok zor bir ortam bide temiz gelen hastalar 2 gün sonra pozitif cıkıyor ne biliyim aldık bakalım inssllah deger sonucuna da en kötüsü negatif cikinca ise baslamak herkes bi acımaklı bakıyor ya sinir oluyorm

Calisma saatiniz iyiymis öyle olsa giderdim galiba bende ama cok yorucu inanın normalde dayanamiyordum simdi daha kötü cok sucluluk duyuyorum gitmiyorum ise diye ama esim yüzdük yüzdük kuyruguna geldik 1 ay gitme dedi idareyle de konustuk bisey demediler Allah tan
Çok iyi. Hadi İnşaallah hepimizin yüzü gülsün bu kez. 🤗

Öyle valla cok zor bir ortam bide temiz gelen hastalar 2 gün sonra pozitif cıkıyor ne biliyim aldık bakalım inssllah deger sonucuna da en kötüsü negatif cikinca ise baslamak herkes bi acımaklı bakıyor ya sinir oluyorm
İnsan verdiği emeğe acıyor öyle bakıp üzülenlere bir şey demiyorum ama çocuk sahibi olamamak acınacak bir durum asla değil. Canı veren biz değiliz Allah. Elbet üzülüyoruz sorguluyoruz hatta ama nasip etmiyorsa imtihan diyeceğiz daha kötüsünden koruyor diyeceğiz yani elden bir şey gelmez ki. İnşallah pozitif olacak canım umutlu olalım elimizden geleni yapalım gerisi Allah ın takdiri. Duymamaya görmemeye çalış boşver. Sınanmadıkça insanlar bazı şeylerin ayırdına varamıyor öyle kabul edip geçeceğiz.

Ben de iki kez başarısız tüp bebek tedavisi yaşamış biri olarak başından beri hiç kimseye söylemedim tedaviye başladığımı. Şu an işe gidiyorum ama kimseyle bu konuyu konuşmak zorunda kalmıyorum ya, kafam bir rahat ki. Sonunda da olmasın ama sonuç pozitif olmazsa ben kendi derdime mi yanayım yoksa milletin teselli edecem diye bana acıyarak bakmasına mı yanayım diye en baştan gizledim. Transfer günü ve diğer iki gün aldığım rapor için de başka mazeretler söyledim.

Kendim olayı kabullenince insanlar da benim rahatlığımı görüp acımıyorlar en azından, o zaman söylüyorum şu zamanda denemiştim aslında falan diye.
Artık sonuç ne çıkarsa çıksın yine onlar anlayıp sorana kadar söylemem sanırım

Ben de iki kez başarısız tüp bebek tedavisi yaşamış biri olarak başından beri hiç kimseye söylemedim tedaviye başladığımı. Şu an işe gidiyorum ama kimseyle bu konuyu konuşmak zorunda kalmıyorum ya, kafam bir rahat ki. Sonunda da olmasın ama sonuç pozitif olmazsa ben kendi derdime mi yanayım yoksa milletin teselli edecem diye bana acıyarak bakmasına mı yanayım diye en baştan gizledim. Transfer günü ve diğer iki gün aldığım rapor için de başka mazeretler söyledim.

Kendim olayı kabullenince insanlar da benim rahatlığımı görüp acımıyorlar en azından, o zaman söylüyorum şu zamanda denemiştim aslında falan diye.
Artık sonuç ne çıkarsa çıksın yine onlar anlayıp sorana kadar söylemem sanırım
Malesef toplumumuzda böyle bir algı var. Ne zaman evleniyorsun ? Eee çocuk yok mu? 2 ci ne zaman ? Neden doğurmuyorsun? Ayy sen çocuk sevmiyor musun ? SİZENEEE diye bağırmak geliyo içimden. Herkese dışarıdan konuşmak çok kolay. Soru sorup arkasını düşünmediği için, hadi soru sormak için sorayim da karsimdakinin ne düşündüğü umrumda bile değil ben sorumu sorar geçerim tavırlı çok insancık var.

Ama ben şu kanidayim. Çocuk dogurmak veya dogurabilmek nasıl artı birşey değilse, çocuk doguramamak ya da olmamak eksi birşey değil. Sonuçta bu bizim elimizde mi ? DEĞIL. Biz elimizden geleni yapıyor muyuz ? EVET. Tedbir bizim ama taktir bize ait değil. Bana göre eksiklik insanın kendini yetistirememesidir. Insanın kendisine bilgi katmamasidir. Örnekle çoğaltılabilir. Ama sakın arkadaşlarım sakin anne olamamayi eksiklik olarak kabul etmeyin. 😇😇😇😇

İnsan verdiği emeğe acıyor öyle bakıp üzülenlere bir şey demiyorum ama çocuk sahibi olamamak acınacak bir durum asla değil. Canı veren biz değiliz Allah. Elbet üzülüyoruz sorguluyoruz hatta ama nasip etmiyorsa imtihan diyeceğiz daha kötüsünden koruyor diyeceğiz yani elden bir şey gelmez ki. İnşallah pozitif olacak canım umutlu olalım elimizden geleni yapalım gerisi Allah ın takdiri. Duymamaya görmemeye çalış boşver. Sınanmadıkça insanlar bazı şeylerin ayırdına varamıyor öyle kabul edip geçeceğiz.
Aynen öyle valla herseyin hayırlısı insallah hep beraber pozitifi görürüz bu sefer☺

X