2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

2. 3. Gün zaten yerleşme oluyor. Bu gördüğünüz çatlatma iğnesi nin hcg si. Ben de 5 Nisan çift embriyo transferi oldum. Burda okuduklarıma göre 5. Gün embriyosu en erken 6. Gün hayalet çizgi çıkarıyor. Pazar günü pazartesi günü test yapıcam ben de
Bende oyle dusundum testi yapincada kendime kizdim. Ama merak işte. 8.gun yapmam gerekirdi 😊 insallah hayirli sonuclar aliriz.

Amin inşallah 🤲 sizede çok geçmiş olsun.ben hala atlatamadim o psikolojik durumları ama çikolata kisti tekrar olusuru korkusuyla başladım Şubat'ta tüplerim alındı Mart adetini geçirdim Nisan adetiyle tedaviye başladım herşeyin hayırlısı rabbim daha fazla aratmasın inşallah😢🥺🤲
Şubat ayında tüplerim alındı aynı zamanda olmuşuz canım mart ayında yumurtalarım donduruldu şimdi nisan ayı adeti bekliyorum transver için.

Valla benimde en büyük korkum oksapar bide vajinal ilac kullanamam asla progestan fitil felan veremem agriyi cekerim ignesini yaptiririm her zmaan kolum kalcam mahvolur😐
Fitile alıştım ıslatıp gönderiyorum çok itemiyorum ama yeterli olur inşallah da iğne olmam iğneden daha çok korkuyorum kuzum 😞 bugün oksaparı nasıl yapacağım düşünüyorum

Fitile alıştım ıslatıp gönderiyorum çok itemiyorum ama yeterli olur inşallah da iğne olmam iğneden daha çok korkuyorum kuzum 😞 bugün oksaparı nasıl yapacağım düşünüyorum
Oksaparın ignesi acıtmıyor ilac yakiyor ama 5 dk sonra bisey kalmiyor en son yaptirdigimda oyleydi en azindan😊valla ignenin agrisina raziyim fitildense insallab razi olurlar😶

Oksaparın ignesi acıtmıyor ilac yakiyor ama 5 dk sonra bisey kalmiyor en son yaptirdigimda oyleydi en azindan😊valla ignenin agrisina raziyim fitildense insallab razi olurlar😶
😬🙂 Oksapar girerkende acıdı nedense hadi o çok bir şey değilde yanması off kötüydü hemen kırmızı leke gibi morardı bezeleşirde nasıl yaparım sonraki günler korkuyorum canım. Bence denesen daha iyi gelir fitil alışırsın duyduğum iğnesi pek fena. Ama iğne daha etkili sanırım tabii

😬🙂 Oksapar girerkende acıdı nedense hadi o çok bir şey değilde yanması off kötüydü hemen kırmızı leke gibi morardı bezeleşirde nasıl yaparım sonraki günler korkuyorum canım. Bence denesen daha iyi gelir fitil alışırsın duyduğum iğnesi pek fena. Ama iğne daha etkili sanırım tabii
Aslinda vajinal daha cabuk etki ediyormus ama ben cok geriliyorum veremiyorum korkuyorum ignede kötü agrisindan dönemezdim hic cok kilolu degilim mahvediyordu kalcamida bakalim hayirlisi oksapar illa göbek sart mı ki koldan felan da degise degise yapsak iyi olur aslunda

Aslinda vajinal daha cabuk etki ediyormus ama ben cok geriliyorum veremiyorum korkuyorum ignede kötü agrisindan dönemezdim hic cok kilolu degilim mahvediyordu kalcamida bakalim hayirlisi oksapar illa göbek sart mı ki koldan felan da degise degise yapsak iyi olur aslunda
Yaaa ben hep iğne etkili zannediyordum 🤭 doktor acıdığından önce fitil deniyor diyordum 😅 reçeteme göbekten yazmış. İlk zamanlar göbekten devam ederim ama kola filan geçerim göbek deselerde normalde yapılıyormuş yani bence olur 🙄

Şubat ayında tüplerim alındı aynı zamanda olmuşuz canım mart ayında yumurtalarım donduruldu şimdi nisan ayı adeti bekliyorum transver için.
Çok geçmiş olsun sizede Allah nasip etsin inşallah bizlere🤲 ben daha yeni başladım doktor iki adet dönemi gecir demişti ama ben bir adet dönemi geçirdim ikinci adetle başladım tedaviye

Yaaa ben hep iğne etkili zannediyordum 🤭 doktor acıdığından önce fitil deniyor diyordum 😅 reçeteme göbekten yazmış. İlk zamanlar göbekten devam ederim ama kola filan geçerim göbek deselerde normalde yapılıyormuş yani bence olur 🙄
Yine de bir sorun koldan yapsak olur mu diye 😊ne bilim alisiriz insallah tek korkum fitil benim😄

Benzer durumları yaşayan biri olarak sonradan daha hızlı büyüdü benimkiler yapısı öyle sanırım geç tepki veriyor ama bir anda normalden daha hızlı büyüyor. Bende de iğne fobisi var ama ondan kaynaklı değildir bence 🙄
İnşallah bende de birden hızla büyüme olur, yarın tekrar gitcem kontrole umarım güzel şeyler duyarım teşekkür ederim

14. gün toplandı yumurtalarım. 17 Ocak'ta adet oldum, 30 Ocak'ta toplandı. 2 adet dönemi dinlendirmeye geçti doktor. 16 Mart'ta adet oldum, 31 Mart'ta transfer oldu. Bugün de 8. günüm oluyor bu durumda. 😊
Yaa inşallah güzel haberler alırsınız çok isterim kendim olmuş gibi sevinirim Allah yardımcınız olsun 😍😍🌸🌸

Bazen yumurtalar direncli cikabiliyo, zaten igleneler 10 la 15 gun arasi surebilir normal. Bu senin vucudunun cvp verisine bagli yani. Icleri dolu ciksinda 2 gun fazla vurul bisi olmaz stres yapma.
O fobi bende de vardi ozellikle kalcadan🤣 aksi gb benim igneler kalcadandi keske onlarda gobek olsaydi diorum😁
İnşallah hepsi dolu çıkar, boş olması ne demek onu da bilmiyorum o kadar tecrübesizim ki 😀 İnşallah herşey yolunda gider bundan sonrası için. Teşekkür ederim size de çok.
Benim iğnelerimi eşim yapıyor ben dokunamam zaten ama bi gören olsa beni kesiyor sanır, bi dakika bi bekleyelim ben bi dolanıyım sakinleşiyim dur bi acele etmeyelim derken çığlık çığlığa ağlama krizleri falan 40 dakkayı buluyor resmen, küçücük iğne hiçte acımıyor ama sanki vücuduma zehir giriyormuş gibi hissediyorum aşamıyorum psikolojik tamamen malesef 😔

İnşallah hepsi dolu çıkar, boş olması ne demek onu da bilmiyorum o kadar tecrübesizim ki 😀 İnşallah herşey yolunda gider bundan sonrası için. Teşekkür ederim size de çok.
Benim iğnelerimi eşim yapıyor ben dokunamam zaten ama bi gören olsa beni kesiyor sanır, bi dakika bi bekleyelim ben bi dolanıyım sakinleşiyim dur bi acele etmeyelim derken çığlık çığlığa ağlama krizleri falan 40 dakkayı buluyor resmen, küçücük iğne hiçte acımıyor ama sanki vücuduma zehir giriyormuş gibi hissediyorum aşamıyorum psikolojik tamamen malesef 😔
Canım o korku nasıl yeniliyor biliyor musun iğneyi kendin vurunca. Ben eşim asla yapamam diyince iş başa düşünce kuzu gibi mecburen yaptım. Tabii senin için belki daha zordur dışarıdan bilemem kolay şeyler değil canım. Allah kolaylaştırsın.

Canım o korku nasıl yeniliyor biliyor musun iğneyi kendin vurunca. Ben eşim asla yapamam diyince iş başa düşünce kuzu gibi mecburen yaptım. Tabii senin için belki daha zordur dışarıdan bilemem kolay şeyler değil canım. Allah kolaylaştırsın.
Kesinlikle katılıyorum kendin yaptiginda geçiyor korku. Ayni duygulari yaşamıştım başta, sonra kendim deneyince gerisi geldi.

X