Canım çok geçmiş olsun bende de bugün tansiyon 16’lara çıkınca hastaneye gittik, protein kaçağından şüphelendiler. Çünkü bebek bir hafta geriden geldiği için ona bağladılar, kilosu biraz azmış normalde 22 haftalık olması gerekliyken 21 gözüküyor yani belki protein kaçağı olabilir deyip bugün test verdim, çok şükür temiz çıktı, diğer her şeyde normal şükür lakin tansiyonu sürekli ölçüp, takip etmemi istedi eğer tansiyon yüksek bir şekilde devam ederse, ilaca başlamamı lakin ilacın da bebeğin büyümesini etkileyebileceğini söyledi tabii bir ihtimal, şu anlık akışına bıraktık her şey bugün yaşandı
çevremdeki birkaç arkadaşımla istişare ettim, bir hafta geriden gelme durumunun normal bir durum olduğunu öğrendim, doktor ara daha çok açılırsa en kötüsü biraz zayıf doğar dedi. Önemli olan sağlıklı olması, bu yüzden güzel düşünüp güzele yoracağız dedik. Protein kaçağı olsaydı ne yapmak gerekliydi diye sormuştum, bol su içmek ve bir şey daha demişti de hatırlamıyorum. O yüzden sen o güzel canını sıkma canım, en azından protein kaçağını erkenden farkına varmaları iyi olmuş. Peki nasıl bir yol izleyeceksiniz? Doktor bahsetti mi?