• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar merhaba 25. Haftadayız devlette idrar testimde lökosit 104 çıktı ve doktor ilaca başlayalım enfeksiyon var dedi . Tahlilleri alıp özeldeki doktoruma gösterdim o da lökosit o bir şey olmaz ilaca gerek yok dedi . Kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Ne yapılan bilemedim 🤷‍♀️
Bende de lökosit çıktı ama ilaç vermedi

Anladım teşekkür ederim. Bir doktor iç bir doktor içme deyince kafam karıştı 🤔
Kendi takip olduğun doktoru dinle bence en iyi o bilir benim idrarda kan da var ama böbrek taşı olduğu için alıştık artık bir kere antibiyotik toz vermişti önceden onu kullanmıştım ama

Evet öyle yapayım en iyisi , tekrar tahlil verdiğimde yükselirse o zaman kullanırım
Kültür bakmıyorlar mı? Benim doktorum idrar istediğinde kültür de istiyor..kültürde birşey varsa ilaç başlarız diyor..çünkü idrar yolu enfeksiyonu erken doğumu tetikliyor..ama bende bir sürü komplikasyon olduğu için istiyordur belki de..biraz titiz benim doktorum

Kültür bakmıyorlar mı? Benim doktorum idrar istediğinde kültür de istiyor..kültürde birşey varsa ilaç başlarız diyor..çünkü idrar yolu enfeksiyonu erken doğumu tetikliyor..ama bende bir sürü komplikasyon olduğu için istiyordur belki de..biraz titiz benim doktorum
Hayır kültür istemedi . Sadece idrar testi istedi lökosit yüksek çıkınca ilaç başlayacağım dedi . Sürekli takipli olduğum özeldeki doktorum gerek yok dedi.

Arkadaslar dun gece ilk defa basima bisey geldi.hic biseyim yok yataga bi girdim basladim zangır zangır titremeye dişim takır takır bi tarafdan.ama sıcagım yani elim ayagim hele yaniyor.ama sanki vucudum donuyor gibi titriyorum.duş aldim fln ama gecmedi.esim dedi acile gidelim.gitsekde bisey yapamazlarki dedim gitmedim.baya devam etti oyle.sonra gecti.ama niye oldu oyle bilmem. Yaşayan varmi hic.dun basima gelmeyen kalmadi bide düştüm kaldirimda.korktum bebege bisey olur diye. Sonra tekmeleri hissettimde rahatladim

Kızlar izne ayrılma durumu beklenen doğum tarihine göre mi yoksa bulunduğumuz tarihe göre mi oluyor. Benim sezeryan olacağı için 2 hafta erken olacak
Canım tekil gebelikte 32.haftada çoğul gebelikte 30.haftada ücretsiz izni haketmiş oluyorsun. Senin tekilse 32.haftadan sonra çalışmaya devam etmek istersen çalışır raporu alıyorsun doktordan. İzne ayrılmak istersen de çalışamaz raporu alıyorsun

Hayır kültür istemedi . Sadece idrar testi istedi lökosit yüksek çıkınca ilaç başlayacağım dedi . Sürekli takipli olduğum özeldeki doktorum gerek yok dedi.
Benim doktorumda kültürden takip ediyor. İlk idrar tahlili verdiğimde bende de enfeksiyon çıktı sonra kültür istedi kültürde bir şey çıkmayınca ilaç başlamadık

Arkadaslar dun gece ilk defa basima bisey geldi.hic biseyim yok yataga bi girdim basladim zangır zangır titremeye dişim takır takır bi tarafdan.ama sıcagım yani elim ayagim hele yaniyor.ama sanki vucudum donuyor gibi titriyorum.duş aldim fln ama gecmedi.esim dedi acile gidelim.gitsekde bisey yapamazlarki dedim gitmedim.baya devam etti oyle.sonra gecti.ama niye oldu oyle bilmem. Yaşayan varmi hic.dun basima gelmeyen kalmadi bide düştüm kaldirimda.korktum bebege bisey olur diye. Sonra tekmeleri hissettimde rahatladim
Ben tetanoz aşısı vurunduğumda olmuştum bu şekilde yaklaşık 15 dk falan sürmüştü sonra kendiliğinden geçti. Yakın zamanda aşı vurundunuz mu

Kızlar bebek arabası aldınız mı? Hem travel hem kabin boy olan bebek arabaları varmış çift yönlü ve puset takılan onlardan alanınız oldumu

Back