2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bu kistler gebelige bu kadar engelmi oluyor gercekten:KK43: bende ufak bir dermoid kist var doktor biliyor onu alalim demeden basladik tedaviye korktum simdi. Aranizda dermoid kistle saglikli dogum yapan var mi ya da bu konuda bilgisi olan?
canim hamile kaldiktan sonra gerisi kolay sezeryanla temizliolarmis ah bir kalabilsek

Canım o korku nasıl yeniliyor biliyor musun iğneyi kendin vurunca. Ben eşim asla yapamam diyince iş başa düşünce kuzu gibi mecburen yaptım. Tabii senin için belki daha zordur dışarıdan bilemem kolay şeyler değil canım. Allah kolaylaştırsın.
Yok malesef ben dokunamam bile bakınca bana yaklaştığını görünce çığlık atıyorum dedimya zehirlenicekmişim gibi geliyor küçüklükten travma olmuş bende, çok zayıf bi çocuktum sürekli hastalanırdım doktorlar habire penisilin verirdi 20 şer 30 ar, nerdeyse hergün iğne olmaya giderdik annemle, çok kaçtım sağlık ocaklarından 😆 eve dönüş yolunda da o bacağım komple uyuşur yürüyemez hale gelirdim ne çekti annem benden. İşte böyle böyle artık hiç tahammülüm kalmamış resmen öyle bi kitleniyorumki. Kan vereceğimde bile kasılmaktan damarlardan kan gelmiyor bekleyip sonra deniyorlar, çok ağladım kan alma odalarının önünde. O yüzden hiç hastaneye gidemem, derken Allah böyle bi sebep verdi işte tüp bebek için gün aşırı gidiyorum şimdi 😔

Kilya Kilya canım transferin olmuş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla tutunsun sana meleğin inşallah kuzum :KK200:

test yapacakmısın 8.gün çıkar kan testinde
Ay deme ya hiç erken yaptırmaya niyetim yok. Zaten 3. gün embriyosu benimki. Kanda çıkmaz muhtemelen. Çıksa da ilaçların etkisi çıkar falan sonra hayal kırıklığı. Ben önceki denememde 4. gün yaptırdım değer 10 çıkınca havalara uçtum. Sonra 10. gün yaptırdım, sonuç 2. Yani o iş yalan oldu. Nasıl bir hayal kırıklığıydı offf

Merhaba hanimlar. Bende 5 nisanda transfer oldum. Az once test yaptim neden bukadar erken yaptim bilmiyorum ama 2 cizgi cikti. Yani bukadar erken cikmaz degil mi ? Ilaclarin etkisidir diye dusunuyorum.
Evet ilaçların etkisi o. Bir üstte ne anlatmıştım dön bir bak, anlarsın. 😊

Aslinda vajinal daha cabuk etki ediyormus ama ben cok geriliyorum veremiyorum korkuyorum ignede kötü agrisindan dönemezdim hic cok kilolu degilim mahvediyordu kalcamida bakalim hayirlisi oksapar illa göbek sart mı ki koldan felan da degise degise yapsak iyi olur aslunda
Ben bugun kolumdan yaptim daha rahat oldu. Gobekten hem progestan hem o olunca mutfak tezgahina bile karnim degse aci oluyodu.
Esim kolumu sisirerek tuttu ben vurdum bugun, agrida yok sukur

İnşallah hepsi dolu çıkar, boş olması ne demek onu da bilmiyorum o kadar tecrübesizim ki 😀 İnşallah herşey yolunda gider bundan sonrası için. Teşekkür ederim size de çok.
Benim iğnelerimi eşim yapıyor ben dokunamam zaten ama bi gören olsa beni kesiyor sanır, bi dakika bi bekleyelim ben bi dolanıyım sakinleşiyim dur bi acele etmeyelim derken çığlık çığlığa ağlama krizleri falan 40 dakkayı buluyor resmen, küçücük iğne hiçte acımıyor ama sanki vücuduma zehir giriyormuş gibi hissediyorum aşamıyorum psikolojik tamamen malesef 😔
😁 insallah🤲🏻
bencede kendin dene anca oyle alisirsin sanki, belki daha da kolay olur

Herkese merhaba,

Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)🍭🧿
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?

Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim :KK200:

Üye AdıYaşDeneme SayısıOpu GünüTransfer Öncesi Beklenen AdetProblemDondurulmuş SayısıTransfer Tarihi (Tahmini)BetaHCG
12. GÜN
@Tsk06331.21 ŞubatAmh Düşüklüğü2
@Brccck3417 Şubat24 Mart12 Nisan
@tupaaaaa32111 Ocak29 MartSebepsiz infertilite415 Nisan
Chocalete Chocalete 33127 şubat7 NisanDışGebelik525 Nisan
@Skrkz17
Kilya Kilya 338 Mart7 Nisan
S Sabr-Sukur-Dua 29113 Şubat26 MartAMH Düşüklüğü3
pink21 pink21
@Birumuttuyasataninsani3111 Şubat16 MartPCO83 Nisan
@bsrbrk8833511 Şubat20 Nisan
RAAT RAAT 30330 OcakSebepsizyok31Mart
Merhaba ben geç kaldım sohbetinize bende bugün trasfer oldumcok şükür iyi gecti hayirli haberler veririm insaallah 2. Denemem

Kızlar yok bu kez baya yavaş yaptım iğneyi ama vücut benleri olur ya iğnenin girdiği yerler öyle kabarık kırmızı dün yaptığım bezeleşmeye başlamış. Yani anlamıyorum kimileri sorunsuz yaptığını söylüyor sıkıp dik batırıp yavaşça verip biraz durup çekiyorum iğneyi başka bir şekli mi var bilmediğim. Ben anlamadım :kızgın:

X